Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
HAStanedeyim hala kan verdim değeri ölçememişler tekrar verdim bekliyorum ama kanamam çoğladı büyük ihtimalle adet oldum gibi ama doktorum yinede bi gebelik için kan istedi bakalım sonuç ne olcak
Tamam canim bizi haberdar et uzulme hic bisey icin hayirlisi olsun cok merak ettim

CANım malesef gebelik yok değerim <2 çıktı baya erken adet gördm bu ay stresten falan olcaını söledi
Anladim canim uzulme skntı yapma bundada vardir bir hayir adetten sonra degerlendirirsin allahin izniyle Insallah olucaktir bende sabah kalktim bugun gitcegin aklima geldi hemen yazmak istedim hakkimizda hayirlisi olsun

AMİn canım inşallah sen hamilesindirrr
Insallah canim hepimiz olalim bir an once dun aksam esim isten gelirken normal testlerden almis gelmis sabah yapicaktim unuttum yarin sabaha kaldi artik bana gore daha erken ama o cok istiyo yapmami kirmak istmyrum yarin sabah yapim normalde utanir oyle seyler almaya dun kendi almis valla☺

Daha baya var benim
Sizin?
Benim adetime 8 gun var ama 2 gun once pazar sabahi kasik agrisiyla uyandim idrarimi yaparken yanma oldu üsüttüm galiba dedim peceteyle silerken toz pembe leke gordum sadece silerken vardi 1 saatte nerdeyse 10 kere idrara ciktim 3 kere falan oyle sildigimde leke oldu sonra gecti o gunden beri gpguslerim cok şişti aciyo kasik bacak ve karnimin altina sanci oluyo ama tatli bi agri yani

Merhaba kızlar eski bir üye olmama rağmen uzun süre arada vermiştim siteye ama geri döndüm .bizde herkes gibi bebek istyruz geçen seneden beri tedavi görüyoruz tedavi dediğimde eşim ve ben ilaç ama başımızdan çok kötü şeyler geçti maleef yanlış tedavi doktor tahsizliğimi desem yoksa doktorunun ş.. ligi bizi o kadar perişan etti ne psikolojimiz ne morelimiz kaldı.. çok şükür o kötü günler geri de kaldı . Kızlar bu 2018 bizlere uğur getirir Allahım sesimizi duyar. . Çok yalvardım allaha hayla dua ediyorum . Şuan belki ilk zaman kadar ağlayıp üzülmüyorum ama gene çok istiyoruz eşimde çok etkilendi şuan bütün yük onday mış gibi hissediyor umarım hakkımızda hayırlısı olsun

Durumunuza üzüldum gercekten hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah ☺

inşaallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…