- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
- #1.261
Canisi cok merak ettim yaaa ☺Naptin cnm gittinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canisi cok merak ettim yaaa ☺Naptin cnm gittinmi
Benimde BAT 18 ocak ne ağrı var ne sancı hiç bişey hissetmiyorumCanisi cok merak ettim yaaa ☺
Hadi hayirlisi canim insallah bir belirti falan olmasin canim benim pazar leke geldi demistim ya canim eşim sen git dun test almis normallerden illa yap diyo ama bu sabah ilk idrarla unuttum yapmayi yarin artik bi yandanda diyorum erken ama acayip goguslerim şis sanki adet olmusum gibi ve kasik bacak agrim varBenimde BAT 18 ocak ne ağrı var ne sancı hiç bişey hissetmiyorum
olurmu olur kuzum bu tür şeyler sürprizlerle dolu ama bana göre erken gebelik testi için bile erken daha 8-9 gün var sanırım adetineHadi hayirlisi canim insallah bir belirti falan olmasin canim benim pazar leke geldi demistim ya canim eşim sen git dun test almis normallerden illa yap diyo ama bu sabah ilk idrarla unuttum yapmayi yarin artik bi yandanda diyorum erken ama acayip goguslerim şis sanki adet olmusum gibi ve kasik bacak agrim var
8 gun var canim normalde ama benim biraz duzensiz oluyo ya erken yada gec bana gorede erken diyorum yap yap diyo birde korkuyorumda ne bilim aman ya bu arada prencestwn ses cikmadi ne kadarlik acaba bebisiolurmu olur kuzum bu tür şeyler sürprizlerle dolu ama bana göre erken gebelik testi için bile erken daha 8-9 gün var sanırım adetine
geçenlerde konuştum ama ne kadarlık olduğunu sormak hiç aklıma gelmedi :) aman sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Ben kendi adıma konuşayım adet olduğum zaman o kadar üzülmüyorum ama test yapıp negatif çıktığını gördüğüm zaman beynimde şimşekler çakıyor üzüntüden8 gun var canim normalde ama benim biraz duzensiz oluyo ya erken yada gec bana gorede erken diyorum yap yap diyo birde korkuyorumda ne bilim aman ya bu arada prencestwn ses cikmadi ne kadarlik acaba bebisi
Dogru diyosun canim haklisin ya ben gecen yazdim ilk bu sayfayi actigi zaman yazdigi yazinin altina cevap wermedi nasilmis sen nerden yazdin canimgeçenlerde konuştum ama ne kadarlık olduğunu sormak hiç aklıma gelmedi :) aman sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Ben kendi adıma konuşayım adet olduğum zaman o kadar üzülmüyorum ama test yapıp negatif çıktığını gördüğüm zaman beynimde şimşekler çakıyor üzüntüden
ben özelden mesaj atmıştımDogru diyosun canim haklisin ya ben gecen yazdim ilk bu sayfayi actigi zaman yazdigi yazinin altina cevap wermedi nasilmis sen nerden yazdin canim
Anladim canimben özelden mesaj atmıştım
yok canım hiç öyle bi düşüncem yok hemde :)Senin adete 2 gun war belirti yok diyosun test yapmayi dusunuyomusun
çünkü gebelik ile ilgilide bi belirti yok hiç. Ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısıyok canım hiç öyle bi düşüncem yok hemde :)
Hadi ya neyse bekle biraz canim hayirlisj artikçünkü gebelik ile ilgilide bi belirti yok hiç. Ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı
Kızlar bugün idrar tahlili yaptırdım
Eritrosit pozitif+
Lökosit pozitif+
Yassi epitel hücreleri 30
Lokosit 9
Canim benm hic bir bilgim yok malesef hayirlisi olsun arti
Diğer değerler normal seviyede. Birazdan gidip doktora göstereceğim de gitmeden buraya yazayım dedim. Bildiğimiz enfeksiyon mu kapmışım? Nette eritrosit ve lökositin ikisi birden görülmesi normal değil falan yazıyor![]()
Canim benim hic bilgim yok malesef hayirlisi olsunKızlar bugün idrar tahlili yaptırdım
Eritrosit pozitif+
Lökosit pozitif+
Lokosit 9
Diğer değerler normal seviyede. Birazdan gidip doktora göstereceğim de gitmeden buraya yazayım dedim. Bildiğimiz enfeksiyon mu kapmışım? Nette eritrosit ve lökositin ikisi birden görülmesi normal değil falan yazıyor![]()
internette yazan herşeye aldırış etme canım. Kimseyede bişey sorup kafanı karıştırma doğruca git doktoruna için ferah olsunKızlar bugün idrar tahlili yaptırdım
Eritrosit pozitif+
Lökosit pozitif+
Lokosit 9
internette yazan herşeye aldırış etme canım. Kimseyede bişey sorup kafanı karıştırma doğruca git doktoruna için ferah olsun
Aynen öyle canım burdaki doçent doktorlardan önce kendi doktoruna danış :))Öyle yapcam zaten birazdan gider konuşurum :) nette yazanlara aldırırsak direk kanser tehşisi koyabiliriz![]()
Allah korusun canim kimseyi aldirma bencede direk doktorunla görusÖyle yapcam zaten birazdan gider konuşurum :) nette yazanlara aldırırsak direk kanser tehşisi koyabiliriz![]()
HAStanedeyim hala kan verdim değeri ölçememişler tekrar verdim bekliyorum ama kanamam çoğladı büyük ihtimalle adet oldum gibi ama doktorum yinede bi gebelik için kan istedi bakalım sonuç ne olcakNaptin cnm gittinmi