Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adete 4 gün kala falan yapıyım diyorm ama hep hüsran olduğundan bilemiyom ama bu lekelenme kafamı krıştırdı 5 6 gün sonra yaparım ama ben ua
Aynen bende beklicem o zamana kadar haber verelim mutlaka birbirimize ben gecen sene ocak ayinda gene lekelenme olmustu 3 gun surmustu bildigin kahverengi kirmizi karisimi renkti test yapmistin normal testlerden pozitifti silikti kan verdim bir kac gunluk daha cok yeni tekrarlicaz tahlili dedi sonra negatiflesti rahimde tutunma olmamis o zaman allahim diyorum bir sne sonra ayni ayda gene leke oldu diyorum bu hayirlimi acaba diye dusunuyorum

yaa çok sevindim Allahımm sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Ne güzel bir haber şimdi eşin ailen ne kadar sevinir kim bilir :) Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Sagol cnm rabbim herkese nasip etsin... aksami bekliyorum esime soylemedim daha

Aynen bende beklicem o zamana kadar haber verelim mutlaka birbirimize ben gecen sene ocak ayinda gene lekelenme olmustu 3 gun surmustu bildigin kahverengi kirmizi karisimi renkti test yapmistin normal testlerden pozitifti silikti kan verdim bir kac gunluk daha cok yeni tekrarlicaz tahlili dedi sonra negatiflesti rahimde tutunma olmamis o zaman allahim diyorum bir sne sonra ayni ayda gene leke oldu diyorum bu hayirlimi acaba diye dusunuyorum
Yaaa rabbim inşallah öle bişi olmaz aynen canım haberleşiriz inşallah bu sefer tutunur bebişin inşllah bu kanama yerleşme kanamsıdır güzel haberleri veririzz

Anladım canımm bakalım bnm hala kahve lekeler devam ediyo önümüzdeki günlerde inşallah güzel haberler bericez ben inanıyorum
Amiiin canim insallah korkma skntı yapma o zamanda doktor bana gunde 3 ped degistirck sekilde kanama olursa korkma daha fazla olursa korkulur demisti hani allah korusun düsük dıs gebelik vs diye yani icini ferah tut dinlen bende dun cok korktum ama kesildi sonra ohh dedim cok sukur kesildi dedim

Amiiin canim insallah korkma skntı yapma o zamanda doktor bana gunde 3 ped degistirck sekilde kanama olursa korkma daha fazla olursa korkulur demisti hani allah korusun düsük dıs gebelik vs diye yani icini ferah tut dinlen bende dun cok korktum ama kesildi sonra ohh dedim cok sukur kesildi dedim
Rabbim en iyisini bilir hayırlı zamnda inşallah

Back