Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yardim edin 25 aralikta adet olmustum bu sabah rahim agzi yaniyo sanki idrar yollarimi usutmus gibi yani ve tuwalete gittim idrarrimi yaparken pecetede hafif pembe bir kanama gordum sulu pembe gibi neden sizce lutfen cevap verin

En iyisini doktor bilir tabii her hasta kendi özelinde değerlendiriliyor sonuçta. Ben uzun zamandır kullanıyorum çünkü 1 senedir çocuk istiyoruz.bu vitaminin fazlası vücutta depolanmadığı atıldığı için doktorum bana hiç bıraktırmadı. Benim özelimde de böyle olması uygun demek ki.

Kesinlikle doktorun kararı çok önemli peki ama folat ınıza hiç baktırdınız mı. Ben de kansızlık olduğu için her ay rutin olarak değerlerine bakılıyor biz orda görmüştük folatımın yüksek olduğunu.

Canım şikayetlerin bugünde devam ediyorsa mutlaka bi doktora görün
Yok canim dun sabah uyandim kasik agrisiyla idrarimi yaparken yanma oldu dedim idrar yollarimi usuttum galiba bi baktim peceteyle silerken toz pembe bi leke geldi 1 saatte 10 kere falan idrara ciktim nerdeyse daha sonra kanamam kesildi cok sukur adetime hemen hemen 10 gun falan var sasirdim bende kasiklarim agriyo goguslerim şiş birde bacak agrim var

Yok canim dun sabah uyandim kasik agrisiyla idrarimi yaparken yanma oldu dedim idrar yollarimi usuttum galiba bi baktim peceteyle silerken toz pembe bi leke geldi 1 saatte 10 kere falan idrara ciktim nerdeyse daha sonra kanamam kesildi cok sukur adetime hemen hemen 10 gun falan var sasirdim bende kasiklarim agriyo goguslerim şiş birde bacak agrim var
acaba hamilemisin dicem ama belirtiler çok erken daha yinede belli olmaz tabi

Merhaba kızlar,
Bende 2018 de hamile kalmak istiyorum. Hatta bugün klomen başladım.

hadi inşallah öyle olsun bizlerde güzel haberler alalım Allahın izniyle
Amin canim insallah benim gecen sene ocak ayinda boyle 3 gun suren lekelenmem olmustu doktora gittim hamilesin cok yeni bir kac gun tahlili.tekrarlicaz demisti sonra negatiflesti dusukmu yaptim dedim hayir rahimde tutunma olmamis demisti doktor bi yandan diyorum allahim 1 sene sonra ayni ayda ayni seylere benzerlik ve wc ye gittigimde sildigim zaman gelen leke ama cok az surdu leke 2 saate bitti gibiydi insallah hayirlisi olur hepimiz icin

Amin canim insallah benim gecen sene ocak ayinda boyle 3 gun suren lekelenmem olmustu doktora gittim hamilesin cok yeni bir kac gun tahlili.tekrarlicaz demisti sonra negatiflesti dusukmu yaptim dedim hayir rahimde tutunma olmamis demisti doktor bi yandan diyorum allahim 1 sene sonra ayni ayda ayni seylere benzerlik ve wc ye gittigimde sildigim zaman gelen leke ama cok az surdu leke 2 saate bitti gibiydi insallah hayirlisi olur hepimiz icin
aaaa demek ki bi umut var hadi inşallah yine öyle bi haber alırsın ve inşallah rahmine sıkı sıkı tutunur bebişin canım

Back