- 28 Ekim 2015
- 209
- 152
- 53
- 38
- Konu Sahibi princess--3579
-
Hayirlisi olsun allah gonlumuze gore versin insalllah adet geciktimi1 ocak doğum gunum yenı senenın yenı yasımın hedıyesı olsa keşke bebıs haberi:)
1 ocak doğum gunum yenı senenın yenı yasımın hedıyesı olsa keşke bebıs haberi:)
Hayirlisi olsun canim ne kadar takma deselerde takiyorz kafamizaKızlar doktordan geliyorum yine klomen ve estrofem verdi bu ayda olmazsa rahim filmi isteyecekmiş. Kafana takma desem boş dedi çünkü sürekli bana geldiği için otomatik olarak stres sarıyo çok haklısın dedi bu defa hak verdi bana bakalım hayırlısı hakkımda
Kesinlikle canım birde yumurta takibi için sürekli cagiriyo beni. Gelde at kafandanHayirlisi olsun canim ne kadar takma deselerde takiyorz kafamiza
Tabi canim haklisin her gittiginde hep aklinda olucak yani onu bunu birak ilac icerken kadin doguma giderken vs.Kesinlikle canım birde yumurta takibi için sürekli cagiriyo beni. Gelde at kafandan
Evet canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsallahTabi canim haklisin her gittiginde hep aklinda olucak yani onu bunu birak ilac icerken kadin doguma giderken vs.
Insallah insallah allah yuzumuze gulsun walla sen istndbuldami yasiyosun canimEvet canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsallah
Cok silik bisey var gibi ama umitlendirmek.istemem ne kadar beklediniz idrari damlattiktan sonraKızlar sanki silik çizgi var gibi ya :) aslında yok ama ben zorla görmeye çalışıyorumbirde siz bakın
bayağ oldu canım 2 saat flanCok silik bisey var gibi ama umitlendirmek.istemem ne kadar beklediniz idrari damlattiktan sonra
O zaman negatif canim testlerin icten olan cizgisidir o ama istiyosun sanirim rabbim gonlune gore versin insallahbayağ oldu canım 2 saat flan
biraz bekletiyim belki çıkar dedim :)yarın kan vermeye gidicem inşallah müjdeli haberlerle gelirim size :)bugğn lekelenme gibi kanamam oldu ama 1 hafta önce adet olmuştum. belki adet düzensizliğim var belkide bebek :)O zaman negatif canim testlerin icten olan cizgisidir o ama istiyosun sanirim rabbim gonlune gore versin insallah
Ahh canim.kesin hamilesin sen o zaman gecmiste bir kere bendede oyle.olmustu adet oldum bir hafta sonra kahverengi leke oldu 3 gun boyunca onun ustune doktora gittim kan verdim pozitif cikti cok yeniydi bikac kere daha kan verdim sonra negatiflesti cok yeni oldugu icin rahimde tutunma olmamistibiraz bekletiyim belki çıkar dedim :)yarın kan vermeye gidicem inşallah müjdeli haberlerle gelirim size :)bugğn lekelenme gibi kanamam oldu ama 1 hafta önce adet olmuştum. belki adet düzensizliğim var belkide bebek :)
Aynen kesinlikle hormonlu yiceklerden hepSonuçta herkes kendisi bilir nasıl bir süreç yaşayacağını.ama ben işi o noktaya taşıyabileceğimi sanmıyorum.
Kesinlikle etkisi var. Yoğun stres.. sadece hamile kalma stresi değil hayatın genelinde, işte stres de bence etkiliyor. Eski işimde bir kaç kişi stres etkilediğinden hamile kalmak için ayrıldı ve sonra hamilelik haberlerini aldık :)Aynen kesinlikle hormonlu yiceklerden hep
geçen ay yine böyle aynı şeyleri yaşadım canım yine 4 5 gün adet oldum 1 hafta sonra 2 gün süren kanamam oldu. Çok siddetli ağrım oldu ben apandisit şikayetiyle doktora gittim doktor bana gebesin dedi :) 1 hafta geçti bebeğim düştüAhh canim.kesin hamilesin sen o zaman gecmiste bir kere bendede oyle.olmustu adet oldum bir hafta sonra kahverengi leke oldu 3 gun boyunca onun ustune doktora gittim kan verdim pozitif cikti cok yeniydi bikac kere daha kan verdim sonra negatiflesti cok yeni oldugu icin rahimde tutunma olmamisti
Eger gercekten varsa allah sana bagislasin rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin insallah ama icimde bir his war kesin hamilesin bize haber ver yarin mutlaka :)geçen ay yine böyle aynı şeyleri yaşadım canım yine 4 5 gün adet oldum 1 hafta sonra 2 gün süren kanamam oldu. Çok siddetli ağrım oldu ben apandisit şikayetiyle doktora gittim doktor bana gebesin dedi :) 1 hafta geçti bebeğim düştübundada aynı şeyleri yaşamak istemiyorum eğer varsa allah bana bağışlasın bebeğimi ama yeni düşük yaptığım için belkide rahmim kendini toparlamaya çalısıyor adetim düzensizleimiş olabilir sağ kasığımda hissediyorum sanki bişeyler var. Arkaya foğru gerinince ağrım oluyo orda bişey var biliyorum ama acaba ne yarın ilk işim doktora gitmek olucak
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyo :) ilk işim buraya yazmak olucak olsada olmasada :) allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbimEger gercekten varsa allah sana bagislasin rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin insallah ama icimde bir his war kesin hamilesin bize haber ver yarin mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?