Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan geliyorum yine klomen ve estrofem verdi bu ayda olmazsa rahim filmi isteyecekmiş. Kafana takma desem boş dedi çünkü sürekli bana geldiği için otomatik olarak stres sarıyo çok haklısın dedi bu defa hak verdi bana bakalım hayırlısı hakkımda

Kızlar doktordan geliyorum yine klomen ve estrofem verdi bu ayda olmazsa rahim filmi isteyecekmiş. Kafana takma desem boş dedi çünkü sürekli bana geldiği için otomatik olarak stres sarıyo çok haklısın dedi bu defa hak verdi bana bakalım hayırlısı hakkımda
Hayirlisi olsun canim ne kadar takma deselerde takiyorz kafamiza

Kızlar sanki silik çizgi var gibi ya :) aslında yok ama ben zorla görmeye çalışıyorum :D birde siz bakın

Eklentiler

• 20171225_180243-1.jpg
    20171225_180243-1.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 36
O zaman negatif canim testlerin icten olan cizgisidir o ama istiyosun sanirim rabbim gonlune gore versin insallah
biraz bekletiyim belki çıkar dedim :)yarın kan vermeye gidicem inşallah müjdeli haberlerle gelirim size :)bugğn lekelenme gibi kanamam oldu ama 1 hafta önce adet olmuştum. belki adet düzensizliğim var belkide bebek :)

biraz bekletiyim belki çıkar dedim :)yarın kan vermeye gidicem inşallah müjdeli haberlerle gelirim size :)bugğn lekelenme gibi kanamam oldu ama 1 hafta önce adet olmuştum. belki adet düzensizliğim var belkide bebek :)
Ahh canim.kesin hamilesin sen o zaman gecmiste bir kere bendede oyle.olmustu adet oldum bir hafta sonra kahverengi leke oldu 3 gun boyunca onun ustune doktora gittim kan verdim pozitif cikti cok yeniydi bikac kere daha kan verdim sonra negatiflesti cok yeni oldugu icin rahimde tutunma olmamisti

Aynen kesinlikle hormonlu yiceklerden hep
Kesinlikle etkisi var. Yoğun stres.. sadece hamile kalma stresi değil hayatın genelinde, işte stres de bence etkiliyor. Eski işimde bir kaç kişi stres etkilediğinden hamile kalmak için ayrıldı ve sonra hamilelik haberlerini aldık :)

Ahh canim.kesin hamilesin sen o zaman gecmiste bir kere bendede oyle.olmustu adet oldum bir hafta sonra kahverengi leke oldu 3 gun boyunca onun ustune doktora gittim kan verdim pozitif cikti cok yeniydi bikac kere daha kan verdim sonra negatiflesti cok yeni oldugu icin rahimde tutunma olmamisti
geçen ay yine böyle aynı şeyleri yaşadım canım yine 4 5 gün adet oldum 1 hafta sonra 2 gün süren kanamam oldu. Çok siddetli ağrım oldu ben apandisit şikayetiyle doktora gittim doktor bana gebesin dedi :) 1 hafta geçti bebeğim düştü :( bundada aynı şeyleri yaşamak istemiyorum eğer varsa allah bana bağışlasın bebeğimi :( ama yeni düşük yaptığım için belkide rahmim kendini toparlamaya çalısıyor adetim düzensizleimiş olabilir :( sağ kasığımda hissediyorum sanki bişeyler var. Arkaya foğru gerinince ağrım oluyo orda bişey var biliyorum ama acaba ne :( yarın ilk işim doktora gitmek olucak

geçen ay yine böyle aynı şeyleri yaşadım canım yine 4 5 gün adet oldum 1 hafta sonra 2 gün süren kanamam oldu. Çok siddetli ağrım oldu ben apandisit şikayetiyle doktora gittim doktor bana gebesin dedi :) 1 hafta geçti bebeğim düştü :KK43: bundada aynı şeyleri yaşamak istemiyorum eğer varsa allah bana bağışlasın bebeğimi :KK43: ama yeni düşük yaptığım için belkide rahmim kendini toparlamaya çalısıyor adetim düzensizleimiş olabilir :KK43: sağ kasığımda hissediyorum sanki bişeyler var. Arkaya foğru gerinince ağrım oluyo orda bişey var biliyorum ama acaba ne :KK43: yarın ilk işim doktora gitmek olucak
Eger gercekten varsa allah sana bagislasin rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin insallah ama icimde bir his war kesin hamilesin bize haber ver yarin mutlaka :)

Eger gercekten varsa allah sana bagislasin rabbim saglikli bir hamilelik gecirmeni nasip etsin insallah ama icimde bir his war kesin hamilesin bize haber ver yarin mutlaka :)
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyo :) ilk işim buraya yazmak olucak olsada olmasada :) allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim

Back