- Konu Sahibi princess--3579
-
inşallah canım benim inşallahinşallah birbirimize uğurlu geliriz de bu konularımız çok geride kalmış olur hamile kalınca geri döner okuruz bu yorumlarımızı... güleriz hep birlikte..
evet canım dualarımdasınız
sendende canm sağolasınallah razı olsun cnm benimm.. bende herzaman herkese dua ediyorum allahım isteyen herkese versin yarabbim aratmasın...
Sabret canim hayirlisi olsunevet ama benim adetim gecmedi ki.. üstüne daha 2 günüm bile varmış bat a ama çok merak ediyorum yaa..
Bu ay benim de öyleydi bence de bekle canım dur bakalım çok zor ama bekle insan merak ediyo
Aminn inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbimallah razı olsun cnm benimm.. bende herzaman herkese dua ediyorum allahım isteyen herkese versin yarabbim aratmasın...
Sabret canim hayirlisi olsun
Benim 4 gün geçmişti o kadar ki adet oldgma inanmadım allam üstüne görmemi acaba dedim hep ahaahahah topluca sıyırdık vallaevet çok zor şu bekleme olayı gercekten derlerdi de inanmazdım.. boş gelirdi meğer ne kötü bişeymiş.
Aminn inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim
Benim 4 gün geçmişti o kadar ki adet oldgma inanmadım allam üstüne görmemi acaba dedim hep ahaahahah topluca sıyırdık valla:)
Ayy inşallah sonra sağlıklı bi evlat isterken sağlıksız bi anne olcazkafayı yemeden hamile kalsak barii :)
Ayy inşallah sonra sağlıklı bi evlat isterken sağlıksız bi anne olcaz
Sıyırmadan anne olaydık iyiydi
hahahaha alemsin ya :) valla öle ama cidden insan merklanıyo acayip bi duygu allah fazla uzatmadan inşallah herkesin kucağını doldursun isteyen herkese versin rabbim..
Benim 4 gün geçmişti o kadar ki adet oldgma inanmadım allam üstüne görmemi acaba dedim hep ahaahahah topluca sıyırdık valla:)
evet komik olanda o adet olsakta inanmıyoruz :))Benim 4 gün geçmişti o kadar ki adet oldgma inanmadım allam üstüne görmemi acaba dedim hep ahaahahah topluca sıyırdık valla:)
çok aminnn :) Hayırlısı inşallah yaa vardır Rabbimin bildiği ona sığınıp beklicez artık yapcak bişi yok :S
Sorma yaaa hep bişi arıyorum bu normalden farklı yaaa baksana rengi açık pıhtılı da değil kesin üstüne görme bu dite kendi kendime komplp teorisi üretiyorumevet komik olanda o adet olsakta inanmıyoruz :))
hahaha burda insan yalnız olmadığını anlıyor valla paylaştığımız şeyleri nerdeyse hepimiz hissediyoruz :)Sorma yaaa hep bişi arıyorum bu normalden farklı yaaa baksana rengi açık pıhtılı da değil kesin üstüne görme bu dite kendi kendime komplp teorisi üretiyorum
Kesinliklehahaha burda insan yalnız olmadığını anlıyor valla paylaştığımız şeyleri nerdeyse hepimiz hissediyoruz :)
hahaha hiç sorma sonumuz hayır ola :)))Kesinlikleyalnız değiliz canım :) Hepimiz aynı manyağız merak etme
Yine de cevap verdiğiniz için çok teşekkürler :)bu konuyla ilgili hiç bi fikrim yok cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?