Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Töve yarabbim tövbe allahim sen bizlere saglikli bir ewlat ve sabir eyle yarabbim

benim bir aya kadar eşim istemiyodu öle dedim böle dedim neyse kandırdım 3 yıll oldu artık bizimde bebeğimiz olsun dedimm. yaş gidiyo falan dedim. şurda 1 aydır deniyoruz işte... kaynanaya da oğluna söle ooo yapmıyo dedim.. öle sustu hamile kalıyım onada hemen sölemicem sinir etti beni 2-3 ay olunca dicem :) hakketti ooo

Ahahaha biz dayanamaz söyleriz gene

Ahahaha gercekten delirtiyolar insani benim aileden bisey diyen yokta etraf sülale delirtiyo

böle diyorum hamile kalıyım cümle aleme sölemekten korkuyorum oo sevinçle :) ama tutcam kendimi nazara çok inanıyorum hele etrafınızda sizi cekemeyen çok insan varsa dahada korkun :)
sen hamile olda inşallah burda bizimle paylaş biz heran yazarız sana :) biz destekçiler olarak diğer insanlardan daha erken öğrenmeyi hak ediyoruz :))

sen hamile olda inşallah burda bizimle paylaş biz heran yazarız sana :) biz destekçiler olarak diğer insanlardan daha erken öğrenmeyi hak ediyoruz :))

kesinlikle cnm benim... takvimim uygulamasına bakmıyodum kaç zamandır totem yapıyodum :) neyse şimdi dayanamadım baktım başlaması gereken adet 27 aralık yazıyo daha 2 gün var yanii ama benim nerdeyse 1 haftadır karnım feci ağrıyo normalde hiç bu kadar ağrımaz.. allahım piskolojikmidir nedir yaaa erken gebelik testi falanmı yapsam hüsrana uğramaktan korkuyorum..

Bak bana diyodun yap biseyler diye simdi sen telasa girdin :)

şimdi hiçbişey yapma canım sadece bekle benim tavsiyem

inşallah birbirimize uğurlu geliriz de bu konularımız çok geride kalmış olur hamile kalınca geri döner okuruz bu yorumlarımızı... güleriz hep birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…