- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
Töve yarabbim tövbe allahim sen bizlere saglikli bir ewlat ve sabir eyle yarabbimayy evet yaa gecen kaynanam diyo yapmıyomusunuz çocuk artık yapın falan.. olmuyo mu acaba dedim diyoo tövbe yarabbi... gelmiş bide bunu yüzüme sölüyo
oluyo içime içime doğuruyorum size göstermicem de :))ayy evet yaa gecen kaynanam diyo yapmıyomusunuz çocuk artık yapın falan.. olmuyo mu acaba dedim diyoo tövbe yarabbi... gelmiş bide bunu yüzüme sölüyo
aminnnnn canımTöve yarabbim tövbe allahim sen bizlere saglikli bir ewlat ve sabir eyle yarabbim
Vay arkadaş ne zaman iş tutucanızı da söylesinler bariayy evet yaa gecen kaynanam diyo yapmıyomusunuz çocuk artık yapın falan.. olmuyo mu acaba dedim diyoo tövbe yarabbi... gelmiş bide bunu yüzüme sölüyo
Töve yarabbim tövbe allahim sen bizlere saglikli bir ewlat ve sabir eyle yarabbim
Hahahahhahaoluyo içime içime doğuruyorum size göstermicem de :))
Ahahaha biz dayanamaz söyleriz genebenim bir aya kadar eşim istemiyodu öle dedim böle dedim neyse kandırdım 3 yıll oldu artık bizimde bebeğimiz olsun dedimm. yaş gidiyo falan dedim. şurda 1 aydır deniyoruz işte... kaynanaya da oğluna söle ooo yapmıyo dedim.. öle sustu hamile kalıyım onada hemen sölemicem sinir etti beni 2-3 ay olunca dicem :) hakketti ooo
oluyo içime içime doğuruyorum size göstermicem de :))
Ahahaha gercekten delirtiyolar insani benim aileden bisey diyen yokta etraf sülale delirtiyobenim bir aya kadar eşim istemiyodu öle dedim böle dedim neyse kandırdım 3 yıll oldu artık bizimde bebeğimiz olsun dedimm. yaş gidiyo falan dedim. şurda 1 aydır deniyoruz işte... kaynanaya da oğluna söle ooo yapmıyo dedim.. öle sustu hamile kalıyım onada hemen sölemicem sinir etti beni 2-3 ay olunca dicem :) hakketti ooo
Ahahaha biz dayanamaz söyleriz gene
insanlardan soğuduk resmen :))Ahahaha biz dayanamaz söyleriz gene
sen hamile olda inşallah burda bizimle paylaş biz heran yazarız sana :) biz destekçiler olarak diğer insanlardan daha erken öğrenmeyi hak ediyoruz :))böle diyorum hamile kalıyım cümle aleme sölemekten korkuyorum oo sevinçle :) ama tutcam kendimi nazara çok inanıyorum hele etrafınızda sizi cekemeyen çok insan varsa dahada korkun :)
sen hamile olda inşallah burda bizimle paylaş biz heran yazarız sana :) biz destekçiler olarak diğer insanlardan daha erken öğrenmeyi hak ediyoruz :))
Bak bana diyodun yap biseyler diye simdi sen telasa girdin :)kesinlikle cnm benim... takvimim uygulamasına bakmıyodum kaç zamandır totem yapıyodum :) neyse şimdi dayanamadım baktım başlaması gereken adet 27 aralık yazıyo daha 2 gün var yanii ama benim nerdeyse 1 haftadır karnım feci ağrıyo normalde hiç bu kadar ağrımaz.. allahım piskolojikmidir nedir yaaa erken gebelik testi falanmı yapsam hüsrana uğramaktan korkuyorum..
şimdi hiçbişey yapma canım sadece bekle benim tavsiyemkesinlikle cnm benim... takvimim uygulamasına bakmıyodum kaç zamandır totem yapıyodum :) neyse şimdi dayanamadım baktım başlaması gereken adet 27 aralık yazıyo daha 2 gün var yanii ama benim nerdeyse 1 haftadır karnım feci ağrıyo normalde hiç bu kadar ağrımaz.. allahım piskolojikmidir nedir yaaa erken gebelik testi falanmı yapsam hüsrana uğramaktan korkuyorum..
Bak bana diyodun yap biseyler diye simdi sen telasa girdin :)
şimdi hiçbişey yapma canım sadece bekle benim tavsiyem
evet canım dualarımdasınızen iyisi beklemek dimi cnm.. olacağı varsa zaten olur... haklısın
Bu ay benim de öyleydi bence de bekle canım dur bakalım çok zor ama bekle insan merak ediyoevet ama benim adetim gecmedi ki.. üstüne daha 2 günüm bile varmış bat a ama çok merak ediyorum yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?