Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
seni çok iyi anlıyorum negatif sonuc insanı hakikaten çok üzüyor. Kalbinin sesini dinle canım umarım en güzel sonucu alırsın

seni çok iyi anlıyorum negatif sonuc insanı hakikaten çok üzüyor. Kalbinin sesini dinle canım umarım en güzel sonucu alırsın
Aminnn canim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip eder insallah o gun kayinvalidemle gitmistik.doktra sevincten nasil aglamistik herkese soylemistik hemen siz siz olun tam emin olun oyle soyleyin cevrenize sonra cok kotu oluyo insan

Aminnn canim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip eder insallah o gun kayinvalidemle gitmistik.doktra sevincten nasil aglamistik herkese soylemistik hemen siz siz olun tam emin olun oyle soyleyin cevrenize sonra cok kotu oluyo insan

ben eğer hamile kalırsam 1 aydan sonra sölemeyi düşünüyorum 2-3 aylıkken falan kocam ve annem haricinde sölemeyi düşünmüyorum açıkcası...

Aynen oyle birde insanlarin agzi boş cunku bu sefer dusurdu falan diye dedikodu yapiyolar en guzel aile icinde kalmasi en basta

bencede kesinlikle millette konuşmaya yer arıyo yaa resmen... nazara ben çok inanırım kesin sanada nazar değmiştir cnmm..göze gelmişsindir.. bana çok nazar değiyoo yıldızım düşük sanırım

bencede kesinlikle millette konuşmaya yer arıyo yaa resmen... nazara ben çok inanırım kesin sanada nazar değmiştir cnmm..göze gelmişsindir.. bana çok nazar değiyoo yıldızım düşük sanırım
Aynen benimde oyle bende cok inanirim gercekten allah kotu insanlardan korusun kollasin bizleri

Aynen oyle birde insanlarin agzi boş cunku bu sefer dusurdu falan diye dedikodu yapiyolar en guzel aile icinde kalmasi en basta
insanlar zaten çok biliyor. Bi hoca diyor ki insanlar biz çocuk yapıcaz veya çocuk yapmayı düşünüyoruz deyip duruyorlar. Sen çocuk yapamazsın Allah o çocuğu dilerse yaratır diyor. Etrafımızdaki melekler konuştuğumuz herşeyi yazıyorlar lütfen böyle başı boş cümleler kurmayın diyor. Ki ne kadar doğru bi anlatım. Ama bizim insanlarımız çocuk yapsana artık diye tepemizden inmediler bir türlü

Kesinlikle katiliyorum cok dogru bir söz yokmu bisey yokmu bisey diyip duruyolar gecen artik en sonunda birisine var ellerinden oper evde seni bekliyo dedim duvar gibi kaldi :)

Merhaba aranızda yeni sayılırım ben de böyle şeylere sinir oluorm daha 2 aylık evliyim eşimin tarafı bebek de bebek die var mı die soruyolar ben de korunuyoruz daha düşünmüyoruz diyorum sormasnlar die

Kesinlikle katiliyorum cok dogru bir söz yokmu bisey yokmu bisey diyip duruyolar gecen artik en sonunda birisine var ellerinden oper evde seni bekliyo dedim duvar gibi kaldi :)

iyi demişsin nefret ediyorum böle sorulardan yaa..her zaman buluyolar soracak bişi.. nisanlanırsın düğün ne zaman düğün yaparsın çocuk ne zaman.. çoçuğu yaparsın 2. cisi ne zaman... amannn yetişemeyiz biz bu insanlara gercekten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…