- 12 Aralık 2017
- 213
- 144
- 23
- 34
- Konu Sahibi princess--3579
-
Pes etmek yok tabi insallah bir gun bizde burda hamileyiiimmm diye bagricaz bir gun :)
Gercekten hakkimizda hayirlisi.olsun hepimiz icinyok bugün tam günü aslında bugün olmam lazım ama benim 3 aydır 4-5 gün gecikme olduğundan 5 günüm daha var gibi düşünüyorum.. ay sonuna kadar beklemedeyim oyüzden..
seni çok iyi anlıyorum negatif sonuc insanı hakikaten çok üzüyor. Kalbinin sesini dinle canım umarım en güzel sonucu alırsınŞoyle birseyde war arkdslar bundan 11 ay once evde test yaptim pozitifti kan vermeye gittim degerim 25 cikmisti pozitifti bir kac gun sonra tekrar kan verdim negatoflesti peki neden dedim doktora dusukmu yaptim dedim hayir gebeligin cok yeniydi bir kac gunluk o yuzden rahimde tutunma olmamisti demisti ki o zamanlar korunuyoduk allahin takdiri iste
Amiiin canimtabikiii inşallah allahım o günleri göstersin...
Gercekten hakkimizda hayirlisi.olsun hepimiz icin
Aminnn canim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip eder insallah o gun kayinvalidemle gitmistik.doktra sevincten nasil aglamistik herkese soylemistik hemen siz siz olun tam emin olun oyle soyleyin cevrenize sonra cok kotu oluyo insanseni çok iyi anlıyorum negatif sonuc insanı hakikaten çok üzüyor. Kalbinin sesini dinle canım umarım en güzel sonucu alırsın
Aminnn canim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip eder insallah o gun kayinvalidemle gitmistik.doktra sevincten nasil aglamistik herkese soylemistik hemen siz siz olun tam emin olun oyle soyleyin cevrenize sonra cok kotu oluyo insan
Cok dpgru bir karar o an biz sevincten dusunemedik gercektenben eğer hamile kalırsam 1 aydan sonra sölemeyi düşünüyorum 2-3 aylıkken falan kocam ve annem haricinde sölemeyi düşünmüyorum açıkcası...
kesinlikle çok önemli bi detay göz bile değer mazAllahAminnn canim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip eder insallah o gun kayinvalidemle gitmistik.doktra sevincten nasil aglamistik herkese soylemistik hemen siz siz olun tam emin olun oyle soyleyin cevrenize sonra cok kotu oluyo insan
Aynen oyle birde insanlarin agzi boş cunku bu sefer dusurdu falan diye dedikodu yapiyolar en guzel aile icinde kalmasi en bastakesinlikle çok önemli bi detay göz bile değer mazAllah
Aynen oyle birde insanlarin agzi boş cunku bu sefer dusurdu falan diye dedikodu yapiyolar en guzel aile icinde kalmasi en basta
Aynen benimde oyle bende cok inanirim gercekten allah kotu insanlardan korusun kollasin bizleribencede kesinlikle millette konuşmaya yer arıyo yaa resmen... nazara ben çok inanırım kesin sanada nazar değmiştir cnmm..göze gelmişsindir.. bana çok nazar değiyoo yıldızım düşük sanırım
insanlar zaten çok biliyor. Bi hoca diyor ki insanlar biz çocuk yapıcaz veya çocuk yapmayı düşünüyoruz deyip duruyorlar. Sen çocuk yapamazsın Allah o çocuğu dilerse yaratır diyor. Etrafımızdaki melekler konuştuğumuz herşeyi yazıyorlar lütfen böyle başı boş cümleler kurmayın diyor. Ki ne kadar doğru bi anlatım. Ama bizim insanlarımız çocuk yapsana artık diye tepemizden inmediler bir türlüAynen oyle birde insanlarin agzi boş cunku bu sefer dusurdu falan diye dedikodu yapiyolar en guzel aile icinde kalmasi en basta
felak nas sürekli oku canım kendine hiç ihmal etmebencede kesinlikle millette konuşmaya yer arıyo yaa resmen... nazara ben çok inanırım kesin sanada nazar değmiştir cnmm..göze gelmişsindir.. bana çok nazar değiyoo yıldızım düşük sanırım
Kesinlikle katiliyorum cok dogru bir söz yokmu bisey yokmu bisey diyip duruyolar gecen artik en sonunda birisine var ellerinden oper evde seni bekliyo dedim duvar gibi kaldi :)insanlar zaten çok biliyor. Bi hoca diyor ki insanlar biz çocuk yapıcaz veya çocuk yapmayı düşünüyoruz deyip duruyorlar. Sen çocuk yapamazsın Allah o çocuğu dilerse yaratır diyor. Etrafımızdaki melekler konuştuğumuz herşeyi yazıyorlar lütfen böyle başı boş cümleler kurmayın diyor. Ki ne kadar doğru bi anlatım. Ama bizim insanlarımız çocuk yapsana artık diye tepemizden inmediler bir türlü
insanlar zaten çok biliyor. Bi hoca diyor ki insanlar biz çocuk yapıcaz veya çocuk yapmayı düşünüyoruz deyip duruyorlar. Sen çocuk yapamazsın Allah o çocuğu dilerse yaratır diyor. Etrafımızdaki melekler konuştuğumuz herşeyi yazıyorlar lütfen böyle başı boş cümleler kurmayın diyor. Ki ne kadar doğru bi anlatım. Ama bizim insanlarımız çocuk yapsana artık diye tepemizden inmediler bir türlü
Aynen benimde oyle bende cok inanirim gercekten allah kotu insanlardan korusun kollasin bizleri
Bir tane oluncada 2inci ne zaman diye sorarlar vallaMerhaba aranızda yeni sayılırım ben de böyle şeylere sinir oluorm daha 2 aylık evliyim eşimin tarafı bebek de bebek die var mı die soruyolar ben de korunuyoruz daha düşünmüyoruz diyorum sormasnlar die
Kesinlikle katiliyorum cok dogru bir söz yokmu bisey yokmu bisey diyip duruyolar gecen artik en sonunda birisine var ellerinden oper evde seni bekliyo dedim duvar gibi kaldi :)
Ergenlikte evlenmiyomusun nisan yapinca dugun ne zaman dugun olumca cocuk ne zaman cocuk tapinca 2imci.yokmu hep boyle benim etrafimdada boyle soranlar cok varBir tane oluncada 2inci ne zaman diye sorarlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?