- Konu Sahibi princess--3579
-
ayy hadi inşallah kızlar. Bu arada bal çörek otu tarçın muhabbeti nedir acaba bilen varmıBenim 7 gun gecikti aynen benimde arada bir karin agrim oluyo bi kac gun once cok bacaklarim agridi oluyorum dedim ama hala gelen bisey yok allahim yuzumuze guler insallah ya cok istiyoruz
Valla ben bilmiyorum hic duymadimayy hadi inşallah kızlar. Bu arada bal çörek otu tarçın muhabbeti nedir acaba bilen varmı
günün geçtimi pekiBirde cok afedersiniz akintim oluyo beyaz bir sekilde ama kasinti yanma vs. Bisey yok adet oluyorum saniyorum bakiyorum yok
Benim 7 gun gecikti aynen benimde arada bir karin agrim oluyo bi kac gun once cok bacaklarim agridi oluyorum dedim ama hala gelen bisey yok allahim yuzumuze guler insallah ya cok istiyoruz
7 gun gecti 3 gun gectikten sonra evde normal test yaptim bisey cikmadi inanin test yapamayada korkar oldumgünün geçtimi peki
Agzindan bal damliyo arkadasim insallah ya birde normalde adetlerim biraz duzensiz oluyo ya bir hafta erken yada bir hafta gec oluyorum agrimda var adette olamiyorim gecen hafta yapmistim test bisey cikmamisti inanin cok korkuyorum bir seneye yakin istyrum artikcnm ya test yapsana çok merak ettim.. bence kesin hamilesin 7 gün gecikmeyle ben kesin kan vermeye gidiyordum şuan :)
7 gun gecti 3 gun gectikten sonra evde normal test yaptim bisey cikmadi inanin test yapamayada korkar oldum[/QUOT
idrar testi insanı yanıltıyo cnm doru çıkmadığı zamanlar da oluyo... bence kan vermeye git sen ?? normalde böle gecikmelerin oluyomu ?? benim mesela 4-5 gün gecikmelerim oluyo 3 aydır falan o yüzden çok sallamıyorum zaten geciktiği için..
bence koş bi kan testi yaptır ben bile heycanlandım vallahi :)7 gun gecti 3 gun gectikten sonra evde normal test yaptim bisey cikmadi inanin test yapamayada korkar oldum
Selamlar kızlar. Benim bir sorum olacak sizlere. Benim adet düzeni 24-26 günler arasında genelde düzenli. Adetimin 10. Ya da 11. Günleri yumurtlama oluyor. Su anda da adetimjn ikinci gunundeyim. Bal tarçın corek otuna baslayim dedim ama yumurtlama geç olanlar mi yapmalı. Yani ben şimdi başlasam sıkıntı olur mu ? Bir de ölçülerini tam olarak nasıl yaptınız yapanlar yani:)
Ama ben uzulmek istemiyorum artik gercekten o yuzden bir kac gun daha beklemek istyrumbence koş bi kan testi yaptır ben bile heycanlandım vallahi :)
Evet duzensizlik oluyo ya bir hafta erken oluyorum yada bir hafta gec gecen hafta cok agrim wardi karnim bacaklarim cok agriyodu olucam kesin dedim ama olmadi 3 yillik evliym bir seneye yakin istyoruz
Şoyle birseyde war arkdslar bundan 11 ay once evde test yaptim pozitifti kan vermeye gittim degerim 25 cikmisti pozitifti bir kac gun sonra tekrar kan verdim negatoflesti peki neden dedim doktora dusukmu yaptim dedim hayir gebeligin cok yeniydi bir kac gunluk o yuzden rahimde tutunma olmamisti demisti ki o zamanlar korunuyoduk allahin takdiri isteAma ben uzulmek istemiyorum artik gercekten o yuzden bir kac gun daha beklemek istyrum
Ama ben uzulmek istemiyorum artik gercekten o yuzden bir kac gun daha beklemek istyrum
Senin geciktimi canim adetinallah hepimizin yardımcısı olsun inş. benimde çok karnım ve bacaklarım ağrıyo oldum olacam gibi bişi.. olsun ya ne kaybedersin ki.. bi kan testi ver bence sen :) negatf te çıksa önümüzdeki aylar yine denemeye devammm cnm
Inşallah canım hayırlısı ileDoktor var ama kesin söyleyemem daha çok erken dedi. Bende çok karamsar oldum bilmiyorum
. Bir de dinlen perşembe gününe kadar sonra gel dedi inşallah vardır.
Pes etmek yok tabi insallah bir gun bizde burda hamileyiiimmm diye bagricaz bir gun :)sen bilirsin tabii... ama negatif te çıksa üzülme arkadaşım herşeyin hayırlısı sonuçta zamanı deilmiş diip gecicez önümüze bakacaz artık napalım.. denemeye devam
Senin geciktimi canim adetin
Tamam canım görünmekte fayda var dediğin gibi inşallah hayırlısı ileNe olur be olmaz yine doktor a danışmanda fayda var canım inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?