Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 7 gun gecikti aynen benimde arada bir karin agrim oluyo bi kac gun once cok bacaklarim agridi oluyorum dedim ama hala gelen bisey yok allahim yuzumuze guler insallah ya cok istiyoruz

cnm ya test yapsana çok merak ettim.. bence kesin hamilesin 7 gün gecikmeyle ben kesin kan vermeye gidiyordum şuan :)

cnm ya test yapsana çok merak ettim.. bence kesin hamilesin 7 gün gecikmeyle ben kesin kan vermeye gidiyordum şuan :)
Agzindan bal damliyo arkadasim insallah ya birde normalde adetlerim biraz duzensiz oluyo ya bir hafta erken yada bir hafta gec oluyorum agrimda var adette olamiyorim gecen hafta yapmistim test bisey cikmamisti inanin cok korkuyorum bir seneye yakin istyrum artik

Evet duzensizlik oluyo ya bir hafta erken oluyorum yada bir hafta gec gecen hafta cok agrim wardi karnim bacaklarim cok agriyodu olucam kesin dedim ama olmadi 3 yillik evliym bir seneye yakin istyoruz

bu konuyla ilgili hiç bi fikrim yok cnm..

Evet duzensizlik oluyo ya bir hafta erken oluyorum yada bir hafta gec gecen hafta cok agrim wardi karnim bacaklarim cok agriyodu olucam kesin dedim ama olmadi 3 yillik evliym bir seneye yakin istyoruz

allah hepimizin yardımcısı olsun inş. benimde çok karnım ve bacaklarım ağrıyo oldum olacam gibi bişi.. olsun ya ne kaybedersin ki.. bi kan testi ver bence sen :) negatf te çıksa önümüzdeki aylar yine denemeye devammm cnm

Ama ben uzulmek istemiyorum artik gercekten o yuzden bir kac gun daha beklemek istyrum
Şoyle birseyde war arkdslar bundan 11 ay once evde test yaptim pozitifti kan vermeye gittim degerim 25 cikmisti pozitifti bir kac gun sonra tekrar kan verdim negatoflesti peki neden dedim doktora dusukmu yaptim dedim hayir gebeligin cok yeniydi bir kac gunluk o yuzden rahimde tutunma olmamisti demisti ki o zamanlar korunuyoduk allahin takdiri iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…