Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 senelik evliyiz 2 senedir bekliyoruz canım.inşallah bu sene özlemler biter bebeklerimize kavuşuruz.bu ay adet sonrası hsg çekildim.herşey normal tüm kanallar açık.bu filmden sonra ilk 6 ay hamıle kalma olasılığı dahada yukselıyormuş.Allah'tan ümit kesilmez bakalım bekliyoruz...

Yani herşey yolunda olmasına rağmen olmadı dimi 2 sene

Yani herşey yolunda olmasına rağmen olmadı dimi 2 sene
evet aynen oyle canım.3 aydın doktora duzenlı gıdıyorum bu ayda hsg cekelım dedı ondada sıkıntı çıkmadı.Spermıyogramda bıraz düşüklük çıkmıştı.tekrardan onu ıstedı doktor.Sen ne kadar suredır ıstıyorsun?

bende 1 yıldır bekliyorum canım düzenli olarak doktor kontrölüne son 2 aydır gidiyorum daha önce özel bi polikliniğe gitmiştim hormon testi dahi istemeden direk klomen verdi olmayınca vitamin hapı verdi hem eşime hem bana eşimden sperm testi sonuç iyi çıktı. Önümüzdeki ay olmazsa rahim filmi çekicez dedi banada biraz para tuzağı gibi geldi bıraktım. Şimdi ki doktorum bütün testleri yaptı sadece yumurtlama tembelliği var dedi onun için klomen ve estrofem ile yola devam ediyorum. Şimdi yine kullanmaya başlicam eğer yine olmazsa o da rahim filmi isteyeceğini söyledi artık.

Bu yumurta rezervi azlığı ve tembelliği suan cagın hastalığı olmuş kadınlarda bır doktor soylemıstı.Olmayan az insan var neredeyse.Evet o doktoru bırakmakka en ıysıını yapmışsın.:Insallah rahım fılmıne gerek kalmadan alırsın bebıs haberını.ben bı doktora başladığım ıkıncı ay çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı sonrasında hsg çektirdim..Şimdi yumurtlama zamanım gectı.Ocak 6 -7 gıbı adet olmam gerekiyor.bakalım neler olacak.

Canım banada çatlatma iğnesi var aralıkta hemde geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdım. Geçen ay bazı nedenlerden pek birliktelik olamadı eşimle çünkü doktor çatlatma iğnesinden sonraki ertesi akşam ve ondan sonraki günlerde günaşırı ilişki dedi. İşte biz o gün aşırı ilişkilerin hiç birinde birlikte olamadık malesef :) o yüzden doktorum aralık ayını ilk tedavi olarak saydı. Hatta bu ay bana rahim duvarın tertemiz yumurtalar gelişiyo sen nasıl hamile kalamıyorsun anlamıyorum demişti.

:) aynısı benım ıcınde gecerlı banada aynını dedı.evet ya o doktorun dedıgı tarıhlerde bende hıc uyamıyorum ınan hep bısey çıkıyor oylece gecıyor.

Arkadaslar merhaba ben hala adet olmadim test yapmaya korkar oldum insallah hepimiz guzel haberler aliriz

inşallah cnm benim adet zamanlarım oldum olcam yada olmucam artık nasip kısmet ama karın ağrısı var bacaklarım ağrıyo resmen ya tutmuyooo... bide benim normalde de 4-5 gün geciktiğinden dolayı 1 hafta olmazsam eğer test yapmayı düşünüyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.. yeni yıl hepimize uğurlu gelsin inş. Allahım herkesin gönlüne göre versin inş.

aminnnn canım bari sizlerden güzel haber alalım inşallah

Selamlar kızlar. Benim bir sorum olacak sizlere. Benim adet düzeni 24-26 günler arasında genelde düzenli. Adetimin 10. Ya da 11. Günleri yumurtlama oluyor. Su anda da adetimjn ikinci gunundeyim. Bal tarçın corek otuna baslayim dedim ama yumurtlama geç olanlar mi yapmalı. Yani ben şimdi başlasam sıkıntı olur mu ? Bir de ölçülerini tam olarak nasıl yaptınız yapanlar yani:)

ayy valla öle kafayı yememek elde deil ki akıntı geliyo gibi sürekli wc ye gidiyorum bu sefer oldum diye :) bakalım nasip kısmet hayırlısıyla inş.
Valla canım kendi kendimize zarar veriyoruz aslında aynısını bende hep yapıyorum. Bi diyorum yok kesin hamileyim bide diyorum yok ya hamilelik kim ben kim. Yanı böyle böyle kendimizi tüketiyoruz. Bide yalandan amaaan olursa olur demeler :)

Benim 7 gun gecikti aynen benimde arada bir karin agrim oluyo bi kac gun once cok bacaklarim agridi oluyorum dedim ama hala gelen bisey yok allahim yuzumuze guler insallah ya cok istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…