Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım kaç ay da sonuç aldı peki bilgin var mı?

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese verir

Çok sağol canım kaç ay da sonuç aldı peki bilgin var mı?
Bu arkadaş özel hastan e ye gitti illa doktor kontrolü olsun diye, doktor ilaç verdi sonra düştü sayısı tabi ameliyattan para alçaklar ya ameliyat etmemiz lazım dedi adam ameliyat oldu daha da düştü sonra doğal yöntem ve pekmezle 6 ayda hamile kaldı fakat eşinin taşı 40 kusurdu erken yaşlarda daha çok etkili

Anladım canım benim eşimin sperm sayısı yüksekti 360 milyon ileri hareketlilik %38 doktor sorun yok dedi Ama biz ilaç istedik takviye daha kötü oldu sonuç testi tekrar edecegiz inşallah yanlistir

Inşallah erkekler bu konuda biraz daha vurdum duymaz takmıyorlar kafalarına biz daha evhamlıyiz herşeyin hayırlısı
Canım benim bu ay hiç olmayan bir şey oldu son iki ilişkide canım yanıyor bir şey var sanki içimde yerinden oynuyor ayni sey esime de batiyormus korkuyorum kötü bir şey var mı diye

Anladım canım benim eşimin sperm sayısı yüksekti 360 milyon ileri hareketlilik %38 doktor sorun yok dedi Ama biz ilaç istedik takviye daha kötü oldu sonuç testi tekrar edecegiz inşallah yanlistir
Inşallah canım benim sen yarın ilk isin pekmezi almak olsun. Yararı çok zararı yok

Canım benim bu ay hiç olmayan bir şey oldu son iki ilişkide canım yanıyor bir şey var sanki içimde yerinden oynuyor ayni sey esime de batiyormus korkuyorum kötü bir şey var mı diye
Aklina kötü birşey getirme alttan muayane ol yine de için rahat etsin bazı dönemlerde rahim kemikleri istemsiz kasılma olustuyor ondan da olabilir kötü düşünme hiç kalbini temiz tut

Aklina kötü birşey getirme alttan muayane ol yine de için rahat etsin bazı dönemlerde rahim kemikleri istemsiz kasılma olustuyor ondan da olabilir kötü düşünme hiç kalbini temiz tut
Bu çocuk için 2 ayda bir gidiyorum zaten temiz sorun yok gebelik de böyle bir durum olabilir mi acaba adetime 1 hafta var

Canim doktor kontrolune git rahimde yaran olabilir vs bunun gibi seyler cok onemli onceden tespit edilmesi gerekiyor doktor gerekli muayeneyi yapacaktr kontrlle gidip bilgi alman en guzeli

Insallah bu yil yeni mujdeli haberler aliriz 6 7 aydir bekliyorum daha cok bekleyenler vardir aramizda Rabbim herkesin gönlündekini hayirlisiysa nasip etsin hersey isteyince olmuyor hamilelik icin bir surec gerekiyor ins fazla uzun sürmez bizler icin

bizde yaklaşık 1 yıldır bekliyoruz canım inşallah Rabbim dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…