Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:)) keşke çıksa aklımızdan ama zor işte canım. Benim korkum tüpler tıkalı yapılabilecek hiç bişey yok demesi doktorun. Böyle saçma sapan kuruyorum. :)) sen almanyadami yaşıyorsun
Tüplerde çözülemeyecek bir sorun varsa alıyorlar zaten. Sorun benim gibi tek tüpse diğeri ile hamile kalabilirsiniz diye 6 ay serbest bırakıyorlar genelde. İkisini de alırsalar yumurtalık fonksiyonları iyi olduktan sonra tüp bebek yapıyorlar zaten. Yani sende hem sorun yok şu an hem de ileride öyle bir şey çıkarsa yeter ki çözümü olan bir şey çıksın.
Ben Belçika’da yaşıyorum bu arada

Tüplerde çözülemeyecek bir sorun varsa alıyorlar zaten. Sorun benim gibi tek tüpse diğeri ile hamile kalabilirsiniz diye 6 ay serbest bırakıyorlar genelde. İkisini de alırsalar yumurtalık fonksiyonları iyi olduktan sonra tüp bebek yapıyorlar zaten. Yani sende hem sorun yok şu an hem de ileride öyle bir şey çıkarsa yeter ki çözümü olan bir şey çıksın.
Ben Belçika’da yaşıyorum bu arada
Öyle kesinlikle çok haklısın. Inşallah dedigin gibi olur. Yasadigin yeride bir türlü tutturamadım :)

Öyle kesinlikle çok haklısın. Inşallah dedigin gibi olur. Yasadigin yeride bir türlü tutturamadım :)
Hiç canını sıkma ve bunları düşünme.. umarım kolayca kendiliğinden hamile kalacaksın olmazsa da yöntemler çeşit çeşit seç beğen al :) doktor bana hiç stres yapma olmaması için hiçbir neden yok ve biz her zaman buradayız diyor. Bu hepimiz için geçerli.. bizim yapacağımız en güzel şey kendimizi yıpratmamak bu aşamada.

Hiç canını sıkma ve bunları düşünme.. umarım kolayca kendiliğinden hamile kalacaksın olmazsa da yöntemler çeşit çeşit seç beğen al :) doktor bana hiç stres yapma olmaması için hiçbir neden yok ve biz her zaman buradayız diyor. Bu hepimiz için geçerli.. bizim yapacağımız en güzel şey kendimizi yıpratmamak bu aşamada.
Benim doktorumda bana dedi rahim duvarın falan tertemiz nasıl hamile kalamıyorsun anlamıyorum demişti. Benim eşim almanyada yaşıyordu şimdi tek hayali benimle birlikte dönüş yapabilmek. O yüzden doktorum 1 ay sonra almanyaya gidecekmiş gibi hırsla almanca çalış bebek muhabbetini unut tamamen demişti ama nerdeee:))

Benim doktorumda bana dedi rahim duvarın falan tertemiz nasıl hamile kalamıyorsun anlamıyorum demişti. Benim eşim almanyada yaşıyordu şimdi tek hayali benimle birlikte dönüş yapabilmek. O yüzden doktorum 1 ay sonra almanyaya gidecekmiş gibi hırsla almanca çalış bebek muhabbetini unut tamamen demişti ama nerdeee:))
Bence de Almanca öğrenmek ve oraya yerleşmeyi planlamak sana iyi gelebilir. Bence sen bunu bir dene :)

Kızlar ovulasyon testi aldım geçen ay adetten sonra 9 günü başladım.Yaklaşık 10 gün kullandım bu ay adetin 10 günü doktor yumurtanın büyümüş degerlendir dedi ovulasyon testlerini yapıyorum hiç çift çizgi yakalayamadım takvime göre yumurtlama haftamdayım dün gece kasıklarım akıntı başladı ama testte belirti yok

IMG_20171224_205622-1.jpg
IMG_20171224_205622-1.jpg

Kızlar ben aranıza yeni katıldım.11 aydır istiyoruz ama bizim de bebeğimiz olmuyor. 5 defa doktora gittim hiç bir sorun yok çok şükür hormon testi yaptılar onda da sıkıntı yok. Ben yine de soğan kürü yaptım o da ise yaramadı gibi. Eşimde doktora gitti onun sonucları da normal görünüyor az bir sperm hareketliliginde de düşüş vardı doktor olur ama dedi biz yine de ilac takviyesi istedik promotil diye ilac verdi 3 ay kullandı sonucları kullanmadan öncekine göre 3 kat daha nerdeyse düşük çıktı. Ne yapacağımızı şaşırdık eşim de sonuçlar yanlış diyor bu kadar düşmesi imkansız diyor.
Canim hiç sıkma canını, benim bir arkadaşımın eşi de aynı bu şekilde oldu eşi ilaç tedavisinde daha çok sperm sayısı düşmüştü daha sonra o şifalı bitkiler ve bol bol keçi boynuzu pekmezi icirdi eşine ve 1 hafta önce doğum yaptı. Doğal yollar en iyisi keçi boynuzu pekmezi günde 3 kez içeriyordu eşine

Merhaba kızlar, bende yeni katıldım araniza. Bende 1 buçuk yıldır evliyim, ama benim kalça kemiklerde kireçleme var ve 1 yıldır bununla mucadele ediyordum sıvı artırıcı ilaçlar egzersiz vs. Ağrılarım dindi çok şükür su anda da rabbim nasip ederse çocuk istiyorum ağrılarım dan dolayı ilişkiye girmekte zorluk çekiyordum 2018 de h3pimiz için rabbim hayırlı ve sağlıklı meleklerimizin olmasını diliyorum

Kizlar bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim bu ay sogan kuru deniyorum 3 kere domtora gittim bisey yok dedi olmazsa diger ay kapsamli bir domtora gidecegim ins gerek kalmaz ise yarar sogan suyu

Kizlar bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim bu ay sogan kuru deniyorum 3 kere domtora gittim bisey yok dedi olmazsa diger ay kapsamli bir domtora gidecegim ins gerek kalmaz ise yarar sogan suyu
Ben bu sitede yumurtlama günlerinde şırınga yoluyla hamile kalan birçok insan gördüm acaba dogrumudur ya çok takıyoruz kafaya

Back