- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi princess--3579
-
Evet stresten de olabilir yarın senedir şaşmayan adet şaşınca şaşırdım belki de üşüttümBazen stresten de gecikiyor, geç döllenme olursa hamilelik nedeniyle gecikiyor. Aslında bu belirtiler ve gecikmeler her iki duruma da yorulabildiği için sabırla ve kendini yıpratmadan beklemek lazım. Yeter ki çözümsüz bir sorun olmasın geriye kalan herşey halledilir denemeye ve umut etmeye devam etmek lazım
Canım ben 2 aydır bu konuda tedavi görüyorum geçen ay annemin rahatsızlığı ortaya çıkınca sadece ilaç kullanmakla kaldım moral olmadığı için eşimle pek bişey yaşamadık. Doktorum bana o yüzden 2.aydaki tedaviyi ilk gibi gör dedi. Bu ay yine aynı şeyleri uygulayacak. Doktorum gerçekten çok iyi birisi ve beni çok rahatliyo. Eşim öyle söyleyince benimde içime kurt düştü sanki Allahla inatlasir gibi hissettim kendimi haşaBu süreci doktor kontörlünde geçirmek seni çok mu yıpratıyor anlamadım ama tabiki doktora görünmelisin canım. Benim doktorum beni her zaman rahatlatıyor ve iyiki var diyerek ayrılıyorum yanından her zaman. Ama yumurta tembelliğim olsa o bana ne önerirse onu yapardım.
Kızlar bişey sorucam. Benim eşim bana çok kızıyo sürekli doktorlardasın bu kadar kasma kendini biraz akışına bırak bu durumu diyo. Ama benim hale hazırda yumurta tembelliği rahatsızlığım var bunun için mutlaka gitmem diyorum. O da eğer zamanı gelirse Allah bi şekilde onu var eder sen tasalanma diyor. Ama benimde aklımda hep bu ayet var. Biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık. Bende kader diyip bi kenara oturup beklemektense çözüme gitmek istiyorum gerisi elbette ki takdiri ilahi. Siz ne düşünüyorsunuz bana ne tavsiye edersiniz
Kesinlikle canım çok haklısın tek korkum rahim filmi eğer önümüzdeki ayda olmazsa rahim filmi isteyecek ondan çok tırsıyorumbence kesinlikle doktora gitmelisin... erkekler biraz daha rahat oluyolar bu konuda bende ilk defa bu ay denemeye başladım doktora gidiyim bi muayene oliyim dedim eşime niye hastamısın muayene olcan dedi önce bi deneyelim olmazsa gidersin dedi... yanii hep bu kafadalar onlar.. o yüzden çok fazla takılma.. ben hastane çalıştığım için zaten kadın doğum uzmanına görünmüştüm..o yüzden tekrardan gitmeyi düşünmedim şuan için ama eşimi bu konuda dinlemem yanii.. eğer hele bi sorun varsa çabalamadan karşılığını alamazsın cnm..
Öncelikle annene geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunu yoktur. Tedavi gerektiren durumlarda tedavi olmaktan daha doğal bir şey olamaz sanırım. Ben olsam özellikle doktorum da bana iyi geliyorsa asla gitmekten vazgeçmezdim.Canım ben 2 aydır bu konuda tedavi görüyorum geçen ay annemin rahatsızlığı ortaya çıkınca sadece ilaç kullanmakla kaldım moral olmadığı için eşimle pek bişey yaşamadık. Doktorum bana o yüzden 2.aydaki tedaviyi ilk gibi gör dedi. Bu ay yine aynı şeyleri uygulayacak. Doktorum gerçekten çok iyi birisi ve beni çok rahatliyo. Eşim öyle söyleyince benimde içime kurt düştü sanki Allahla inatlasir gibi hissettim kendimi haşa
Teşekkür ederim. Aklın yolu bir demek ki doğru yoldaymışım aynen devam :) çok sagolasinÖncelikle annene geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunu yoktur. Tedavi gerektiren durumlarda tedavi olmaktan daha doğal bir şey olamaz sanırım. Ben olsam özellikle doktorum da bana iyi geliyorsa asla gitmekten vazgeçmezdim.
Ben hsg çektirdim kasımda.ağrı eşiğim çok düşüktür anestezisiz çektirdim adet ağrısı gibi bir ağrı duydum kolay geçti. Zaten çok korkuyorsan hafif uyutarak da yapıyorlar. Yeter ki iyi bir merkezde teknolojisi iyi uzmanlığı iyi olan insanlar yapsın. Benim kardeşimin acı eşiği benden yüksektir her zaman dayanıklı olan o dayanıksız olan benimdir.ama onun filmi daha acılı geçti; filmi çeken kişinin bilgi ve tecrübesi ve kullanılan teknoloji çok önemli diyorlar boşuna değil.Kesinlikle canım çok haklısın tek korkum rahim filmi eğer önümüzdeki ayda olmazsa rahim filmi isteyecek ondan çok tırsıyorum
Sen istanbuldamı yaşıyorsunBen hsg çektirdim kasımda.ağrı eşiğim çok düşüktür anestezisiz çektirdim adet ağrısı gibi bir ağrı duydum kolay geçti. Zaten çok korkuyorsan hafif uyutarak da yapıyorlar. Yeter ki iyi bir merkezde teknolojisi iyi uzmanlığı iyi olan insanlar yapsın. Benim kardeşimin acı eşiği benden yüksektir her zaman dayanıklı olan o dayanıksız olan benimdir.ama onun filmi daha acılı geçti; filmi çeken kişinin bilgi ve tecrübesi ve kullanılan teknoloji çok önemli diyorlar boşuna değil.
Kızlar merhaba umarım hepimize Rabbim sağlıklı bebekler nasip eder. Aslında her şeyin bi zamanı varmış ben bunu çok iyi biliyorum ablamdan. Ama biz kadınlar yumurtlama evresi bilmem ne derken her ay acaba bu kez hamile miyim acaba oldu mu deyip duruyoruz. Bence Allah tan hayırlısını isteyelim, eğer tedavi gerektiren bir durum varsa tedavinize mutlaka gidin. Bunları güzelce yazan ben de kafayı bozdum aslında. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, regl bitince doktora gittim, korunmaya gerek yok dedi. Sat 26 kasımdı. Bugün son 1 saattir bulantım var. Aslında bu kadar erken bulantıyı bi önceki kimyasalda da anlamıştım ama bu kez aşırı derecede bulantı var. Kafamda binbir düşünce. Aslında hiç hamile değilsem bu beni korkutmuyor, gelecek ay denemeye devam edeceğiz diyorum içimden. Ama varsa ya dış gebelik olmuşsa ya da kimyasal olacaksa diye kaygı yaşıyorum...
Ne diyeyim umarım sağlıklı gebelikler nasip eder Rabbim bizlere. Amin...
Hayır ben yurt dışındayım. Ama İstanbul’da olsam kalamış tüp bebek merkezine giderdim çünkü doktorum, Tekzen Çamlıbel ve orada.Sen istanbuldamı yaşıyorsun
Kimyasal gebelik yaşamış olman tekrar olacağı anlamına gelmiyor ki. İnsan herşeyi düşünebilir ama kendisini rahatlatacak kişi de yine kendisidir canım. Doktora gidiyorsun sonuçta bir sorun bir risk görse zaten seni ona göre yönlendirirdi. Bence bu günleri kaygılarını geçirecek olumlu düşünceler ile atlatmaya çalış. Umarım güzel haberler alırsın.Kızlar merhaba umarım hepimize Rabbim sağlıklı bebekler nasip eder. Aslında her şeyin bi zamanı varmış ben bunu çok iyi biliyorum ablamdan. Ama biz kadınlar yumurtlama evresi bilmem ne derken her ay acaba bu kez hamile miyim acaba oldu mu deyip duruyoruz. Bence Allah tan hayırlısını isteyelim, eğer tedavi gerektiren bir durum varsa tedavinize mutlaka gidin. Bunları güzelce yazan ben de kafayı bozdum aslında. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, regl bitince doktora gittim, korunmaya gerek yok dedi. Sat 26 kasımdı. Bugün son 1 saattir bulantım var. Aslında bu kadar erken bulantıyı bi önceki kimyasalda da anlamıştım ama bu kez aşırı derecede bulantı var. Kafamda binbir düşünce. Aslında hiç hamile değilsem bu beni korkutmuyor, gelecek ay denemeye devam edeceğiz diyorum içimden. Ama varsa ya dış gebelik olmuşsa ya da kimyasal olacaksa diye kaygı yaşıyorum...
Ne diyeyim umarım sağlıklı gebelikler nasip eder Rabbim bizlere. Amin...
Bende ermeni hastanesine gidiyorum doktorumdan gerçekten çok memnunum ama iş rahim filmine kalırsa eger hastanede o konuda nasıl bir donanım var hiç bilmiyorum. Sende rahim filmi temiz cıktı dimiHayır ben yurt dışındayım. Ama İstanbul’da olsam kalamış tüp bebek merkezine giderdim çünkü doktorum, Tekzen Çamlıbel ve orada.
Bende rahim filminde kanallar açıktı geçiş oldu. ama doktor muayenede sol kanalda 3 loblu bir oluşum izlemişti ondan istedi filmi. Ben geçiş olunca yırttım sandım ama doktorum sol kanalda 5 cm genişleme var açıp bakalım dedi. Bu hafta ameliyat oldum sol kanalı aldı. İltihap ve yapışıklıklar oluşmuş.çünkü daha önce miyom ameliyatı olmuştum. Açık ameliyatın handikapı da bu yapışıklıklar oluyor maalesef.şimdi 6 ay deneyeceğiz. Doğal yoldan olmaması için hiç bir sebep yok diyor.Bende ermeni hastanesine gidiyorum doktorumdan gerçekten çok memnunum ama iş rahim filmine kalırsa eger hastanede o konuda nasıl bir donanım var hiç bilmiyorum. Sende rahim filmi temiz cıktı dimi
Hsg için çok büyük donanım gerekmiyor olabilir tam bilmiyorum tabiki ama yeterki kullandıkları cihazlar teknolojik filmi çeken de işin uzmanı olsun. Bu acıyı azaltan bir şey diyorlar ve bence haklılar. Benim kardeşimin ağrı eşiği benden her zaman iyidir onun çok acılı geçen bu filmi benim hafif ağrılar ile geçti çünkü.Bende ermeni hastanesine gidiyorum doktorumdan gerçekten çok memnunum ama iş rahim filmine kalırsa eger hastanede o konuda nasıl bir donanım var hiç bilmiyorum. Sende rahim filmi temiz cıktı dimi
Allahım bu ne zor bi işmiş. Insan her zaman en çok istedikleriyle imtihan edilirmiş. Buda bizim imtihanımız. Ben hiç ameliyat olmadım kist vs. Gibi sorunlarımda olmadı hiç umarım bir sorun çıkmaz ve umarım rahim filmine bile gerek kalmaz. Tek sorun aşırı stres bu düşünce ile yatıp bu düşünce ile kalkıyorum ne yazık kiHsg için çok büyük donanım gerekmiyor olabilir tam bilmiyorum tabiki ama yeterki kullandıkları cihazlar teknolojik filmi çeken de işin uzmanı olsun. Bu acıyı azaltan bir şey diyorlar ve bence haklılar. Benim kardeşimin ağrı eşiği benden her zaman iyidir onun çok acılı geçen bu filmi benim hafif ağrılar ile geçti çünkü.
Ben ameliyat oldum ama şu an gayet iyiyim. Sonuçta bunlar çözümü olan sorunlar ve her iki ameliyatta da harika doktorlarımız vardı onlar da benim şansımdı. Sorun tabiki çıkmasın, ama bir şey varsa da çözümü olsun.. Stres zaten çok önemli. Hastaneden çıkarken doktor sadece stresi yasaklıyorum diyerek gönderdi :)Allahım bu ne zor bi işmiş. Insan her zaman en çok istedikleriyle imtihan edilirmiş. Buda bizim imtihanımız. Ben hiç ameliyat olmadım kist vs. Gibi sorunlarımda olmadı hiç umarım bir sorun çıkmaz ve umarım rahim filmine bile gerek kalmaz. Tek sorun aşırı stres bu düşünce ile yatıp bu düşünce ile kalkıyorum ne yazık ki
:)) keşke çıksa aklımızdan ama zor işte canım. Benim korkum tüpler tıkalı yapılabilecek hiç bişey yok demesi doktorun. Böyle saçma sapan kuruyorum. :)) sen almanyadami yaşıyorsunBen ameliyat oldum ama şu an gayet iyiyim. Sonuçta bunlar çözümü olan sorunlar ve her iki ameliyatta da harika doktorlarımız vardı onlar da benim şansımdı. Sorun tabiki çıkmasın, ama bir şey varsa da çözümü olsun.. Stres zaten çok önemli. Hastaneden çıkarken doktor sadece stresi yasaklıyorum diyerek gönderdi :)
Çok sağol inşallah Rabbim tez zamanda bekleyen herkese güzel haberler ulaştırır.. Allah razı olsun...Kimyasal gebelik yaşamış olman tekrar olacağı anlamına gelmiyor ki. İnsan herşeyi düşünebilir ama kendisini rahatlatacak kişi de yine kendisidir canım. Doktora gidiyorsun sonuçta bir sorun bir risk görse zaten seni ona göre yönlendirirdi. Bence bu günleri kaygılarını geçirecek olumlu düşünceler ile atlatmaya çalış. Umarım güzel haberler alırsın.
Amiiiin hepimize inşallahÇok sağol inşallah Rabbim tez zamanda bekleyen herkese güzel haberler ulaştırır.. Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?