- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Iyiyim canim.Cocuklarla ugrasmaktan yazamadim bir turlu.
:)) haber ettim bi yorum yap sen de kirli çıkı mısın ?Paralardan haber verin
Aaa oturmaya mı geldiniz
Iyiyim canim.Cocuklarla ugrasmaktan yazamadim bir turlu.
Kız ben çeyrek almıştım onu da yazmıştım başka yok şuan :)) ayın 15 ine kadar imkansız maaş zamanı gelsin inş aksilik olmazsa Allah iZin verirse 18 gram bilezikle karşınızdayım belki de 20:)) haber ettim bi yorum yap sen de kirli çıkı mısın ?
Esinin maasiyla gecinip seninkiyle bilezik mi aliyorsunuzKız ben çeyrek almıştım onu da yazmıştım başka yok şuan :)) ayın 15 ine kadar imkansız maaş zamanı gelsin inş aksilik olmazsa Allah iZin verirse 18 gram bilezikle karşınızdayım belki de 20
Esinin maasiyla gecinip seninkiyle bilezik mi aliyorsunuz
Borç vardı biraz Yen'i bitti aralıktaEsinin maasiyla gecinip seninkiyle bilezik mi aliyorsunuz
İnşallahKizlar esim maasıni aldi, ev kredisini, faturalar ve kredi kartini ödedik. Bir de 100 euro aldık. Ben ayin 15inde maas alacağım, eşim de 3 ayda 1 çift maaş aliyor o da 15inde alacak onu araba borcumuz icin biriktireceğiz. Arada benim 2-3 gram altıni da alacağim. Bu hedef benim kendim için ayirdigim hedef kirli çıkı olarak...
Yine enerjiksin masallah
Kizlar valla iyi gidiyordum şu son bir iki ay indirim furyasına denk geldim, alışveriş cazip geldi.Almaya almaya motivasyonum erimişti.
En azından bir şeyi alirken iki hatta üç kere düşünüyorum.Pat diye almıyorum.Fiyat performans içerik oranına falan bakıyorum.Bu topiklerin birikim ötesinde bilinçlendirme payı da var kesinlikle.
Bende gecen seneden beri almiyorum corapCanım ihtiyacın varsa almak zorundasın tabiiki . Ama abartmadan al dikkat et şahsen ben 1 aydır tek bir çorap dahi almamışımdır:) çünkü farkettimki fazla fazla var herşey sırf almak icin alıyormuşum almamaya karar verdim demekki almasam da olurmuş 1 aydır almadığıma göre
Masallah canım:) tutabilene ask olsun seni
Yine enerjiksin masallah
Birazda bana gonder
Hayır ayın 15 ini bekliyorum hatta iple cekiyorummmmm :))C Combativeenemy para biriktirdin mi kız
ben de ya sırf bu forumun heyecanı ile beklemek zorlaşıyo :)) ayın 15 i gelsin sadece o gün önemli altın alınca rakatlıcamHayır ayın 15 ini bekliyorum hatta iple cekiyorummmmm :))