- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Ben de evden çıkarken elbiselerimin arasına saklıyorum:)) ben bu kumbara işini sevdim . Şimdi bi arkadaş kocaman kumbara yapacak bana bu kumbaram sanirim 15 gune baya dolar para alamaz hale gelebilir bende kendime şaşırdım ama oyun gibi sürekli kumbarama para atmak istiyorum bide bi yöntem söyleyim ben çocuk gibi çantamda taşıyorum genelde ben nereye o oraya hemen cuzdanimda bozulan paraları içine atiyorum falan bide meselâ 50 ve 20 varsa hemen 50 kumbaraya gidiyor falan :))
Canım ihtiyacın varsa almak zorundasın tabiiki . Ama abartmadan al dikkat et şahsen ben 1 aydır tek bir çorap dahi almamışımdır:) çünkü farkettimki fazla fazla var herşey sırf almak icin alıyormuşum almamaya karar verdim demekki almasam da olurmuş 1 aydır almadığıma göreKizlar valla iyi gidiyordum şu son bir iki ay indirim furyasına denk geldim, alışveriş cazip geldi.Almaya almaya motivasyonum erimişti.
En azından bir şeyi alirken iki hatta üç kere düşünüyorum.Pat diye almıyorum.Fiyat performans içerik oranına falan bakıyorum.Bu topiklerin birikim ötesinde bilinçlendirme payı da var kesinlikle.
Sen de bendensin :)Bizde ayin 15ini bekliyoz bakalim
Ben bi 6/7 aydır sıktığım için kendimi birikim yapıcam diye onun rahatlama payı bu:)Canım ihtiyacın varsa almak zorundasın tabiiki . Ama abartmadan al dikkat et şahsen ben 1 aydır tek bir çorap dahi almamışımdır:) çünkü farkettimki fazla fazla var herşey sırf almak icin alıyormuşum almamaya karar verdim demekki almasam da olurmuş 1 aydır almadığıma göre
Kumbara açılmıyor:))) atınca geri alamıyorum:) bu çok iyi ya tatlı bi acı ahahah bazen erkek arkadaşım elimden kalan son paramı alıp atıyor şokla ona bakıyorum sonra diyor ki cuzdaninda kalsa harcardın ahahha :) bizde kumbara oyuna dönüştü resmen :)Ben de evden çıkarken elbiselerimin arasına saklıyorum
Eşimden aldığım harçlıkların para üstlerini atıyorum. Eve gelince cebindeki tüm bozuk parayı alıyorum... İhtiyacın olan parayı ayır kenara ama sonra kumbaradan harcamak zorunda kalma
Canım kase de gözünüz görüyor o paralar ekmeğe falan gider siz kumbara yapın her bozuğu esin de sende getirin atin kumbaraya emin ol hiç yoktan 100 200 olur ben bütün para da atiyorum özellikle bütün atiyorum ki çok çıksın açtığımda diyeBende mi kumbara yapsam dedim kızlar ya ama söyle bir durum var: Ben gün içinse hiç nakit para kullanmıyorum. İşim eve yürüme mesafesinde ve kahvalti ve öglen yemegini evde yiyorum, market için kredi kartı kullaniyorum, cüzdandaki parayi atsam olmaz, nakit dursun yanimda diyorum. Eşimim bozuk paralari attiği bir kase var alip onu bütünleyim en iyisi.
O zaman gayet iyi 6 7 ayda bir alışveriş hakkında olsun :)Ben bi 6/7 aydır sıktığım için kendimi birikim yapıcam diye onun rahatlama payı bu:)
Ooo noluyo burda biri bana da anlatsın hangi hedef tuttuVerdim valla hakettin :) helal olsun en birikimci kadın ödülü yazicam hatta yanına çünkü ilk sen hedefini yerine getirdin ahhaha
Ooo noluyo burda biri bana da anlatsın hangi hedef tuttu
Ayyy tebrik ederim ama kıskandım dövücem onukronikuykucu 20 gr altın yaparak ocak ayı hedefini ilk tutturan isim oldu . En birikimci kadın ödülünü aldı:)
Tamam tamam sanada " en eli maşalı kadın " ödülünü vericem ahhaha :)Ayyy tebrik ederim ama kıskandım dövücem onu
Valla maaşını alan kupayı kaldırır:))
Koptum yaa yok kız şakasına yapıom ciddiye almıon dimiTamam tamam sanada " en eli maşalı kadın " ödülünü vericem ahhaha :)
O kupayı ondan geri alıcam diomuşumValla maaşını alan kupayı kaldırır:))
Korkudan kimse birikimini yazmiycak eli maşalı kadin burada diye ahahaKoptum yaa yok kız şakasına yapıom ciddiye almıon dimi
Kötü niyetim olsa içimden sinsilik yaparım