2018 yılı sıfırdan birikime başlayanlar

Benim de annem babam öyle der sen kocanı ev köy sahibi edersin çok tutuklusun derler

Keske benimde maasim olsa ne guzel biriktirirmm
Hemde biraz daha sosysllesirdm
Kuzu sana bişey diyimmi maaşın olunca talepler artıyor maalesef gelen kadar giden oluyor çalışmak güzel evet ama bakmakla yükümlü olduğun insanlar olunca yine çok bi sosyal hayat yada istediğin gibi harcama yapma hakkın olmuyor

Dogru canim benimde maas alacak zamana gelinceye kadar bir bebek olaca gi icin onada biseyler almak isterim
Birde duzenli gleirim olsa
Hediyelesmeyi hediye almayi cok severim
Az cok yine birikir...

Dogru canim benimde maas alacak zamana gelinceye kadar bir bebek olaca gi icin onada biseyler almak isterim
Birde duzenli gleirim olsa
Hediyelesmeyi hediye almayi cok severim
Az cok yine birikir...
Doğru inşallah isteklerin olur zamanla herşey olur ne guzel bebişinde var Allah'ım en güzel tatlı minnak birikim :)

bence hazır hamileyken ögrenmelisin cocuk olunca gördüğüm kadarıyla cok lazım oluyo benim 5 yıllık ehliyetim var ama kullanmıyoodum biz de bebek düşünüyoruz nasipse özel ders aldım pratik kullanmak için cok sukur kullanıyorum sımdı.söylenenlere kulak asma bence bi an evvel yazıl

Aynen bakalim su okulum bu hafta tatile giriyor..
Hamileyken gidip gelmem zor olur mu onu merak ediyorum...

Zor mu ya Bende istiyorum ama çok kaza geçirdik korkuyorum cesaret edemiyorum

Birde esimin is icin kullandigi araba buyuk transit o yuzden diyor ki yaza dogru kucuk bir arac alirsak o zaman arabyi sana veririm calisiriz diyor ancak o zamana benim gobus buyucek.
Vakit ayiramam..
Kursa yazilmadan once alistirma yapmak mi gerekir illa

bnce kursa yazil ilk hocadan ogren kafan karismasn sinava kadarda kendi aracinizda alistirma yaparsn ben alistirma yapmadan aldim ehliyeti hem de manuelde yani ogrenirsen niye yapamayasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…