- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Benim beynim hep yanıo yanmadığı nadirHedefinin miktarına eşit olursa hedefin yerine gelmiş görünür canım. Beynimi yaktın yahu :)
Her ay, ay sonunda buraya birikiminizi yazdığınızda bende hedeflerinizin yanına yazicam .Peki her ay hedefimizi yazıcan mı ben nasıl aklımda tutucam
Aylık olarak anladım teşekkürlerHer ay, ay sonunda buraya birikiminizi yazdığınızda bende hedeflerinizin yanına yazicam .
Uygulamada şu fiyata cıkarsa sat ya da şu fiyata inerse al gibi emirler veriyosun, bozdurup hesabina aktarabiliyorsunHemen satabilio musun yoksa sanal para oyunu mu tvde çıkan
Selam cnm
Hee sağol dostumUygulamada şu fiyata cıkarsa sat ya da şu fiyata inerse al gibi emirler veriyosun, bozdurup hesabina aktarabiliyorsun
:))Selam cnm
Okudugum kadariyla sende birikimden uzaksin bayagi :)
Burada her ay birikimim bu kadar diye soylersen ona gore kaydedilir
Biriktirde nasil olursa olsun fark etmez
Ama ilk sayfada yıllık hedef yazıyordu kızSelam cnm
Okudugum kadariyla sende birikimden uzaksin bayagi :)
Burada her ay birikimim bu kadar diye soylersen ona gore kaydedilir
Biriktirde nasil olursa olsun fark etmez
Gülme kız
insallah acikcasi altin isi sembolik. Ben kripto para birikiminden yanayim ya bakalimMasallah devamı olsun inşallah
Düşecek :))) bir çeyrek kaç gr ediyorsa ona gore hesapliycam
Yok değil, sanal para birimi. Aslinda dolar euro gibi ama çok inip çikiyor, takip edersen iniş çıkıştan para kazanabilir hale geliyorsun.
eveg bende de biance btc turk polinex var biance gayet guzel mobilde seviyorumCanim eşim binance diye bir uygulamadan alip satiyormuş
Canım riski onlar ıste sen güzel takip ediyorsun anlaşılan :) istediğin gibi sonuç elde edersen çok guzel olurinsallah acikcasi altin isi sembolik. Ben kripto para birikiminden yanayim ya bakalim
1.75 gram 22 ayar eder ceyrek
eveg bende de biance btc turk polinex var biance gayet guzel mobilde seviyorumesinize saygilar. Genelde erkekler ilgilenir bende türümün istisnasi olsam da tguzel hosuma gidiyor oyun gibi
her ay bilezik alabiliyorsan supermis masallah Allah bereket versin :)Ama ilk sayfada yıllık hedef yazıyordu kız
Hatta soradan karar verdik aylık takip edelim die :)))
Birikimden baya uzak diilim baya yakınım len sadece hesap bilmiorum Son üç aydır bilezik alıyorum
158.17 miydi 158.07 mi neKactan aldin canim
sağol kız inş bakalım :))her ay bilezik alabiliyorsan supermis masallah Allah bereket versin :)
süperBugun esimden kira parasini ev sahibine gotirme parasi olarak bana dusen 30 lra oldu.
Kenara attim 120 lram oldu
Bebek icin hic para bırakmıyordu.
Bende ustune gittm biraz peraembe gram alcazzz
Günaydın :) hayır canım alakası yok farketmemisimdir onu . Trip mi atıyorsun :)M Maleficent2012 gğnaydın aşk olsun gülme kız yazmıştım beğenmemişsin yorum da yok ama diğer arkadaşlara yorum yazmışsın akabinde
Çok gırgırcı biri olunca kaile alınmadım mı acaba
Sana özel mesaj gönderilmiyor neden ?M Maleficent2012 gğnaydın aşk olsun gülme kız yazmıştım beğenmemişsin yorum da yok ama diğer arkadaşlara yorum yazmışsın akabinde
Çok gırgırcı biri olunca kaile alınmadım mı acaba