-
- Konu Sahibi Maleficent2012
Iyi yapmissin hem alıp harcamazsın daha iyi olmuskizlar kumbaramdan aldigim borcu geri koycaktim 180 tl almstm onun yerine 1 gram aldm ustune 20 tl yi aticam smdi icine.gram alcak kadar oldukca tekrar almayi dusunuyorum nasipse
Ahahahaa guldum ya :) hedefini biriktirdigin ile esitleriz canim sen yazarsin ay sonunda hesaplariz bir bilezik ediyor mu diyeDayanamadım çeyrek aldım geçerken aklımda da yoktu kuyumcunun önünden geçiorum sanırım forumun heyecanıyla:))
Düşecek :))) bir çeyrek kaç gr ediyorsa ona gore hesapliycamYani diyelim ki hedefim olan 18 gram bileziği oldu da alamadım o zaman bu aldığım çeyrek gözününde bulundurularak hedefimden düşecek mi
Ahahha sen çok tatlısın ya :) yorumlarını okurken hep guluyorumPeynir hamur işi malzemeleri süt alıyorum günlük yoğurt yumurta Abur cubur pek sevmem bisküvi kek falan Şevmem ama sadece çikolata severim cips bazen
Kuruyemiş alıyorum başka dur bakım
Tamamdir ekliyorum
Ama çeyrek altının gram ücreti ile 24 ayar bileziğin gram ücreti aynı diil kiDüşecek :))) bir çeyrek kaç gr ediyorsa ona gore hesapliycam
Tamamdir ekliyorum
Sağol ya ben de kendimi çok seviyorum açıkçasıAhahha sen çok tatlısın ya :) yorumlarını okurken hep guluyorum
Ahahahaa guldum ya :) hedefini biriktirdigin ile esitleriz canim sen yazarsin ay sonunda hesaplariz bir bilezik ediyor mu diye
Tamam tamam sağolasın:))Kuyumcudan daha karlı oluyor. Net rakamlar veremem.
Yani internet bankacılığında alım satım arasında daha mı az fark varinternet bankacılığında altın hesabının alış ve satış fiyatı var. diyelim 10 gr aldın sonra bikac ay sonra bozdurmak istedin altın satış fiyatında belirtilen fiyattan bozuluyor. kuyumcularda nerdeyse gramda 5 tl farkla bozarken int bankacılığında 1.5 tl maksimum farkla bozuyor.
Bu yatırım tavsiyesi degil sen araştır cnm karar ver
O zaman yaptığın birikim olarak yazarım canım onu unutmusum . Net olarak ne biriktirdiysen onu yazarız yapacak birşey yok biriktirde yeterki :)Ama çeyrek altının gram ücreti ile 24 ayar bileziğin gram ücreti aynı diil ki
Yok değil, sanal para birimi. Aslinda dolar euro gibi ama çok inip çikiyor, takip edersen iniş çıkıştan para kazanabilir hale geliyorsun.Borsa mı bu dedikleriniz
Canim eşim binance diye bir uygulamadan alip satiyormuşbende diyorum annneme babama ver paranı coin alalım ya güvenemiyorum tek diyeceğim sadece altında kalsın ama eşiniz al sat yapıyorsa altcoin işini çözmüş tür var Twitter da çok iyi iş yapanlar . Etheryum da düşüşte ama zaten uzun vadede düşünerek aldım bakalım bende çok büyük meblağ değil. Eşiniz hangi sitelerden almakta acaba. Takip ettikleri var mı yoksa tamamen kendi hisleriylemi seçmekte altcoinleri
kesinlikle bacım çok cok
Hemen satabilio musun yoksa sanal para oyunu mu tvde çıkanYok değil, sanal para birimi. Aslinda dolar euro gibi ama çok inip çikiyor, takip edersen iniş çıkıştan para kazanabilir hale geliyorsun.
Yani hedefime uymadım die gözükmez dimiO zaman yaptığın birikim olarak yazarım canım onu unutmusum . Net olarak ne biriktirdiysen onu yazarız yapacak birşey yok biriktirde yeterki :)
Canim eşim binance diye bir uygulamadan alip satiyormuş
Peki her ay hedefimizi yazıcan mı ben nasıl aklımda tutucamO zaman yaptığın birikim olarak yazarım canım onu unutmusum . Net olarak ne biriktirdiysen onu yazarız yapacak birşey yok biriktirde yeterki :)
Hedefinin miktarına eşit olursa hedefin yerine gelmiş görünür canım. Beynimi yaktın yahu :)Yani hedefime uymadım die gözükmez dimi