• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Yili Izmir'de Deniz Kenari Dugun Mekanlari

RemoveBeforeFlight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
360
179
53
Arkadaslar merhaba,

2018 yili Haziran ya da Temmuz ayi icin deniz kenarinda dugun mekani ariyoruz. Internetten asagidaki mekanlari bulabildim.

* La Vie Nouvelle
* Sandal Marina
* Saime Sultan Yalisi
* Beygua Restaurant
* Lidaki Restaurant

Sizin bu mekanlar disinda baska onerileriniz var midir? Tesekkur ederim yardimlariniz icin.

Merhaba, biz de 2018 yazı için yer bakmaya başlayacağız. Ben de deniz kenarı bir yer istiyorum. Ama piyasa hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası. Siz bilgi aldınız mı bu yazdığınız yerlerden?

Merhaba, biz de 2018 yazı için yer bakmaya başlayacağız. Ben de deniz kenarı bir yer istiyorum. Ama piyasa hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası. Siz bilgi aldınız mı bu yazdığınız yerlerden?

Merhaba nlysglk,

Yukarida belirttigim mekanlardan sadece birkaci ile gorustum, ek olarak da Alacati'daki bircok Butik Hotel ile gorustum ama genel olarak konsept ayni ( suslemeler, orkestra ve fotografci dahil degil, kisi basi menulerin fiyati da sececeginiz menuye gore degisiklik gosteriyor) Bazi yerleri haftasonu yemekli dugun icin minimum 300+ sayi istedikleri icin, bazi yerleri de misafirlerin ulasimi zor olur diye coktan elemis durumdayiz. Yani elimizde odaklanacak cok az mekan kaldi, bu sebeple deniz kenari dugun konseptini biraz geri plana attik. Bizim misafir sayimiz 170 kisiyi asmayacagi icin, kucuk bir mekan bakiyoruz artik. Gectigimiz gunlerde Bornova'da bir at ciftligi kesfettik dugun icin, Ekim ayinda gorusmeye gidecegiz hatta. Siz kac kisilik bir dugun yapacaksiniz?

Bizim sayımız rahat 300 ü bulacak gibi, daha da artar mı bilmiyorum. Henüz liste bile çıkarmadık.
Güzelbahçe tarafında parc ceremonie diye bir yer var. Kır düğünü konseptinde. Ben orada bir düğüne katılmadım ama katılanlardan güzel olduğunu duydum.
Biz nişanımızı Hilton Doubletree Airportta yaptık. Havaalanına yakın bir yerde yeri. Mekana bakarken bize havuz başını da göstermişlerdi. 170 kişiyi rahat kaldırabilecek bir yer. Ancak bizim gibi büyük gruplar için yetersiz, yoksa düşünürdüm.

Arkadaslar merhaba,

2018 yili Haziran ya da Temmuz ayi icin deniz kenarinda dugun mekani ariyoruz. Internetten asagidaki mekanlari bulabildim.

* La Vie Nouvelle
* Sandal Marina
* Saime Sultan Yalisi
* Beygua Restaurant
* Lidaki Restaurant

Sizin bu mekanlar disinda baska onerileriniz var midir? Tesekkur ederim yardimlariniz icin.
merhaba,
düğün oldu mu acaba?

Back