- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.481
Benim bugün 8.günüm daha tahlil vermedim doktorumda verme dedi 12.gün vermemi söyledi ama ben 10.gün verecem tahlili hakkımızda hayırlısı artikSlm kizlar bugun transferden sonra 10 uncu gunum yine kan verdim bakalim kac oldu
6 inci gun 28 8 inci gün 91.68
Dr um 2000 i gecene kadar iki gunde yapdir dedi sonra gel keseyi gorelim dedi .. insallah hayirlisiyla gorurum bende ilk keseyi sonra kalp atislarini duyarim.
Siz ne durumdasiniz ne yapiyorsunuz kizlar.. test yapacak arkadaslar mi var di ben mi yanlis hatirliyorum ...
Benim 10 uncu gun bugun 200.55 ciktiBenim bugün 8.günüm daha tahlil vermedim doktorumda verme dedi 12.gün vermemi söyledi ama ben 10.gün verecem tahlili hakkımızda hayırlısı artik
AYNN cnm hayirlisi neyse o olsunn.. insallah pozitifi görürsünBenim bugün 8.günüm daha tahlil vermedim doktorumda verme dedi 12.gün vermemi söyledi ama ben 10.gün verecem tahlili hakkımızda hayırlısı artik
Maşallah canım çok iyi sonucun inşallah katlanarak yükselirBenim 10 uncu gun bugun 200.55 cikti
Amin inşallah hepimiz görelim pozitifti rabbim herkesin gönlüne göre versinAYNN cnm hayirlisi neyse o olsunn.. insallah pozitifi görürsün
Hayırli olsun canım iki sonra bidaha ver kan ondan sonra bence gerekli değil bi hafta sonra kontrole git kese gözükur ben iki sefer kan verdim transferden 24gun sonra Dr gittim kese ve kalp atışını duydum sürekli canını acitmaBenim 10 uncu gun bugun 200.55 cikti
Benim kahverengi lekeler transfer den iki gün sonra başladı 24.gune kadar devam ettiKızlar bugun kahverengi akıntım geldi normal mi?? 1 aylık felan olduk doktor bişi göremeyiz ama için rahat etsin diye bakalım dedi
Eses07 tatlim benim ilk hamileligmde 12. Gün 1500 lerdeydi ama tek doğdu . Yükseliği tek cift olayını belirlemiyormuş sanırım.
Canım darısı bize olsun kaç embriyo transfer in olmuştu bide kaçıncı gündü galiba bi de kaliteleri oluyo embriyonun ben de 2 ay sonra 2 dondurulmuştan transfer olucam da Allah’ın izniyle meraktayımAYNN cnm hayirlisi neyse o olsunn.. insallah pozitifi görürsün
Hayırlı olsun canım.Allah sağ sağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallah.Benim 10 uncu gun bugun 200.55 cikti
Benim kahverengi lekeler transfer den iki gün sonra başladı 24.gune kadar devam etti
EvetAkıntılı kahverengimiydi sizin?
Evet kese görünmeliydi. 2 gun sonra 2800 olmusru benmde baktik ki tek. O değilde senin 5 bin olup nasil kese goremedi. Ben onu merak ettm canm. Mol gebelk falan değildi dimi canm ne dedi doktorunKağıttaki değerlerin neredeyse 5 katıydı
Ben ondan ikiz olduğu ve
Embriyo 2 tane transfer oldu
Ondan dedim
Yoksa kese 2 tane olmadan
doktor ikiz olup olmadığını bilemeyiz dedi
Slm lar ozman basdan anlatayim cnm... benim toplam 16 olgun yumurtam toplandi 8i dollendi ve hepside 5inci gün birinci kalite oldu. Iki tanesi transfer oldu . Ilk tup bebek denemem taze transfer oldum cnm..Canım darısı bize olsun kaç embriyo transfer in olmuştu bide kaçıncı gündü galiba bi de kaliteleri oluyo embriyonun ben de 2 ay sonra 2 dondurulmuştan transfer olucam da Allah’ın izniyle meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?