2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Slm kizlar bugun transferden sonra 10 uncu gunum yine kan verdim bakalim kac oldu :emir_bebek:
6 inci gun 28 8 inci gün 91.68

Dr um 2000 i gecene kadar iki gunde yapdir dedi sonra gel keseyi gorelim dedi .. insallah hayirlisiyla gorurum bende ilk keseyi sonra kalp atislarini duyarim.:KK200:
Siz ne durumdasiniz ne yapiyorsunuz kizlar.. test yapacak arkadaslar mi var di ben mi yanlis hatirliyorum ...

Slm kizlar bugun transferden sonra 10 uncu gunum yine kan verdim bakalim kac oldu :emir_bebek:
6 inci gun 28 8 inci gün 91.68

Dr um 2000 i gecene kadar iki gunde yapdir dedi sonra gel keseyi gorelim dedi .. insallah hayirlisiyla gorurum bende ilk keseyi sonra kalp atislarini duyarim.:KK200:
Siz ne durumdasiniz ne yapiyorsunuz kizlar.. test yapacak arkadaslar mi var di ben mi yanlis hatirliyorum ...
Benim bugün 8.günüm daha tahlil vermedim doktorumda verme dedi 12.gün vermemi söyledi ama ben 10.gün verecem tahlili hakkımızda hayırlısı artik

Kızlar merhaba ben geçen ay tüp denedim begatif sonuç çıktı hsg çektirdim tüpler normal açık yazıyo ama dr baktı filme sağ tüpte genişleme var sıvı birikimi var bu durumda tutmaz dedi hatta ultrasonda bile gördü. E ben bu güne kadar kaç muayene histereskooi oldum kimse bundan bahsetmedi acaba diyorum o sıvı hsg sonrası kalan sıvı olabilir mi . Bi dr da adet ol öyle bakalım dedi kafam çok karışık

Eses07 Eses07 tatlim benim ilk hamileligmde 12. Gün 1500 lerdeydi ama tek doğdu . Yükseliği tek cift olayını belirlemiyormuş sanırım.

Kağıttaki değerlerin neredeyse 5 katıydı
Ben ondan ikiz olduğu ve
Embriyo 2 tane transfer oldu
Ondan dedim
Yoksa kese 2 tane olmadan
doktor ikiz olup olmadığını bilemeyiz dedi

Kağıttaki değerlerin neredeyse 5 katıydı
Ben ondan ikiz olduğu ve
Embriyo 2 tane transfer oldu
Ondan dedim
Yoksa kese 2 tane olmadan
doktor ikiz olup olmadığını bilemeyiz dedi
Evet kese görünmeliydi. 2 gun sonra 2800 olmusru benmde baktik ki tek. O değilde senin 5 bin olup nasil kese goremedi. Ben onu merak ettm canm. Mol gebelk falan değildi dimi canm ne dedi doktorun

Kızlar merhaba, opudan çıktım. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?

Canım darısı bize olsun kaç embriyo transfer in olmuştu bide kaçıncı gündü galiba bi de kaliteleri oluyo embriyonun ben de 2 ay sonra 2 dondurulmuştan transfer olucam da Allah’ın izniyle meraktayım
Slm lar ozman basdan anlatayim cnm... benim toplam 16 olgun yumurtam toplandi 8i dollendi ve hepside 5inci gün birinci kalite oldu. Iki tanesi transfer oldu . Ilk tup bebek denemem taze transfer oldum cnm..

Back