- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #9.441
Antalya Tüp Bebek merkezinde. Herşeye tamam da stresss zor :)) inşallahMerhaba canım
Nerede başlamayı düşünüyorsun
Stresten uzak dur
Bol bol vitamin tüket
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antalya Tüp Bebek merkezinde. Herşeye tamam da stresss zor :)) inşallahMerhaba canım
Nerede başlamayı düşünüyorsun
Stresten uzak dur
Bol bol vitamin tüket
Rica ederim canım.Sağol canım birazda olsa rahatladı içim
Sagol canimmmmOhhh massallah massallah.hamişlerimiz artiyor. Gozun aydin canm
Sagol canim, Allah cumlemizinkini kucagina almaya nasip etsin. Yolunu gozleyenlerde en kisa zamanda hayirli haberleri alirlar insaAllahHayirli olsun insallah rabbim tamamina erdirsin darisi tum bekleyen amne adaylarina insallah
Canim transferin 9.gun kan aldirdim 109 cikti 2 gun sonra tekrarladim 271 ciktjTransferin kaçıncı günündeydin canım kanda mi çıktı
Amiin insallah en kisa zamanda ben bugunu okadar cok bekledimmm hep duamdasiniz Allahim insaAllah hepimizin kucagini doldursun saglikli bebislerleHayırlı olsun canım inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahım
Gözün aydın canım allah tamamina erdirsin inşallah darısı biz bekleyenlereKizlar sizce degerlerim nasil ikiz mi tekmi? Cumartesi 9. Gun 109 cikti, 11.gun 271 cikti
Antalya Tüp Bebek merkezinde. Herşeye tamam da stresss zor :)) inşallah
Keseyi görmeden birşey diyemem demişti doktorumKizlar sizce degerlerim nasil ikiz mi tekmi? Cumartesi 9. Gun 109 cikti, 11.gun 271 cikti
Kizlar sizce degerlerim nasil ikiz mi tekmi? Cumartesi 9. Gun 109 cikti, 11.gun 271 cikti
Hep hep duamdasiniz, benim 3. Denemem ben cok bekledim cok hayal kurdum hic yorulmadan bu yolda devam ettim rabbim insaAllah kucagima almayida nasip eder. Hic umudunuzu kaybetmeyin.. bizim imtihanimiz da bu rabbim insaAllah hepimizin kucagini doldurur bebislerleGözün aydın canım allah tamamina erdirsin inşallah darısı biz bekleyenlere
Tabiki oyle canim hic onda degilim veya erkek kiz rabbim bu mutlulugu yasattigi icin binlerce kez sukurler olsunİkiz ya da tek
Sağlıklı olsun da
Tebrik ederim canım
Çok geçmiş olsun. İnşallah çok daha sağlıklı tutunur bir dahakine. Benim ilk olacak bakalım .Aaa antalyada mısın
bende memorial de
1 deneme tuttu düştü
10 gün önce Düşük yaptım
Tabiki oyle canim hic onda degilim veya erkek kiz rabbim bu mutlulugu yasattigi icin binlerce kez sukurler olsun
Gecmis olsunnDüşük kanamam bitti
Grip başladı
Felaket yahu
![]()
Çok geçmiş olsun. İnşallah çok daha sağlıklı tutunur bir dahakine. Benim ilk olacak bakalım .