2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba arkadaslar . 1 yıl once yapilan 2 basarisiz asilamadan sonra 21 subat transfer yapildi 6 mart test tarihi 1 adet 3AA 1 adet de degeri biraz daha dusuk blast transfer edildi. Meraktan olecegim. Daha 5. Günüm.
Kızlar merhaba 3aa 5aalar ne demek? En iyi embriyo hangisi oluyor?

Kizlar aklıma birşey takıldı transfer sonrası lekelenme 6.gün ve 12.gün arasında olur diye bir yazı okudum bende 5.günün sabahinda olmuştu ve bugün 7.günüm ve lekelenmem yok sizlerde kaçıncı gün oldu

Bende trasferdetr iki gün sonra başladı 22 gun sürdü

Benim 9 tane 5. Gun dondurulmus embryolarim var. Belki test fiyati embrio basi degil de tek sabit fiyattir. Kac embrio gonderilirse gonderilsin ayni fiyattir. O zaman tekrar bastan baslarsiniz toplanan yumurtalarda dondurulmuslari pgt ye gonderirsiniz. Saglikli gelme sansini arttirir. Doktorunuzla ayrintili konusun ucret konusunu ve tedavi surecini. Bizler bir kere bu aciyi yasadik, Allah tekrarini yasatmaz insallah.?

Canım aenin daha önce transfer olmuş muydu?

Ya canım desene problemlerimiz birbirine yakın.benim de yapışıklık çok ama tam bilinemiyor.fiyatları çok pahalı gerçekten. Biz de o yüzden kararsızız. Arastiriyoruz.İnşallah hayırlı haberler almışsindır. Haberlerini bekliyorum cnm.

Iyi akşamlar ben bugün sabah inofolic içtim ve dalginlikla akşamda içmişim aynı ilacı günde birtane almam gerekiyordu sorun olurmu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…