- 25 Şubat 2017
- 1.066
- 1.499
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #9.421
Yani sadece kana bakip yolluyorlar deyil miCanim bana tahlil gününden 10 gün sonra muayenye gel demişti keseye bakmak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sadece kana bakip yolluyorlar deyil miCanim bana tahlil gününden 10 gün sonra muayenye gel demişti keseye bakmak için
Kim önerdi canım neden bıraktınBen kullandım bı sure ama hepsini kullanmadan biraktim
Öyle yapıyorlardır canım ben henüz tahlil vermediğim için bilemiyorum doktorum öyle demisti kese oluşumuna bakmak için 10 gün sonra muayene ediliyormuşYani sadece kana bakip yolluyorlar deyil mi
Muayne edecek bir durum olmazki zaten kese gözükmez 10 gün içindeYani sadece kana bakip yolluyorlar deyil mi
Kızlar merhaba 3aa 5aalar ne demek? En iyi embriyo hangisi oluyor?Merhaba arkadaslar . 1 yıl once yapilan 2 basarisiz asilamadan sonra 21 subat transfer yapildi 6 mart test tarihi 1 adet 3AA 1 adet de degeri biraz daha dusuk blast transfer edildi. Meraktan olecegim. Daha 5. Günüm.
Aa kalitesi en iyi kalite olduğunu gosterir. 3aa 3 gün iyi kalitedeKızlar merhaba 3aa 5aalar ne demek? En iyi embriyo hangisi oluyor?
Dr um yazmıştı canım kullandığım ay hamile kalmayınca bıraktım bende sonradan zaten sıkıntı nin esim de olduğunu öğrendik yani boşuna kullandım benKim önerdi canım neden bıraktın
Bende trasferdetr iki gün sonra başladı 22 gun sürdüKizlar aklıma birşey takıldı transfer sonrası lekelenme 6.gün ve 12.gün arasında olur diye bir yazı okudum bende 5.günün sabahinda olmuştu ve bugün 7.günüm ve lekelenmem yok sizlerde kaçıncı gün oldu
Benim 9 tane 5. Gun dondurulmus embryolarim var. Belki test fiyati embrio basi degil de tek sabit fiyattir. Kac embrio gonderilirse gonderilsin ayni fiyattir. O zaman tekrar bastan baslarsiniz toplanan yumurtalarda dondurulmuslari pgt ye gonderirsiniz. Saglikli gelme sansini arttirir. Doktorunuzla ayrintili konusun ucret konusunu ve tedavi surecini. Bizler bir kere bu aciyi yasadik, Allah tekrarini yasatmaz insallah.?Dondurulmuş kaç emriyo nuz var? Benim iki tane var. Benimde kromozom 21 ve başka sorunlar yüzünden aldırmam gerekti. Bende yurtdışında yaşıyorum ama türkiyede yaptırdım. Burada çok pahalı sigorta yaşdan dolayı karşılamıyor. Doktorun dediği tekrar başdan başlarsak yaparız dedi. 2 taneye olmuyormuş. Daha fazla olması gerekiyormuş.
Benim dun cok az leke geldi.. 8 inci gunKizlar aklıma birşey takıldı transfer sonrası lekelenme 6.gün ve 12.gün arasında olur diye bir yazı okudum bende 5.günün sabahinda olmuştu ve bugün 7.günüm ve lekelenmem yok sizlerde kaçıncı gün oldu
Canım aenin daha önce transfer olmuş muydu?Benim 9 tane 5. Gun dondurulmus embryolarim var. Belki test fiyati embrio basi degil de tek sabit fiyattir. Kac embrio gonderilirse gonderilsin ayni fiyattir. O zaman tekrar bastan baslarsiniz toplanan yumurtalarda dondurulmuslari pgt ye gonderirsiniz. Saglikli gelme sansini arttirir. Doktorunuzla ayrintili konusun ucret konusunu ve tedavi surecini. Bizler bir kere bu aciyi yasadik, Allah tekrarini yasatmaz insallah.?
Evet kasimda 2 taze embrio transfer edilmisti ama biri tutmustu. Onu da malesef 9. Haftada kaybettim.Canım aenin daha önce transfer olmuş muydu?
Ya canım desene problemlerimiz birbirine yakın.benim de yapışıklık çok ama tam bilinemiyor.fiyatları çok pahalı gerçekten. Biz de o yüzden kararsızız. Arastiriyoruz.İnşallah hayırlı haberler almışsindır. Haberlerini bekliyorum cnm.Fatih şendağ’ı bende çok araştırdım eşim doktor ve bütün hocaları fatih şendağ önerdi. İzmirde muayenehanesi normalde ama istanbulada ayın belli günleri geliyormuş. Benim karın içimde ne denli bir yapışıklık var bilemiyorum pzartesi ahmet göçmen ve cem demirel ile randevum var bakalım ne diyecekler. Fatih şendağ ameliyat fiyatlarıda yaklaşık 20.000 o da bütçemizi baya aşıyorahmet göçmen de da vinci diye bi robot varmış robotik cerrahi ile ameliyat yapıyormuş konplikasyonlar en aza indiriliyormuş. Hakkımızda hyırlısı olsun inşallah. Pazartesi gelişmeleri yazarım sana
Bişey olmaz canım zarar verecek bı ilac diil o hatta sanırım ben tedavi sırasında sabah akşam alıyordumIyi akşamlar ben bugün sabah inofolic içtim ve dalginlikla akşamda içmişim aynı ilacı günde birtane almam gerekiyordu sorun olurmu ???
Ben OPU dan önce kullandım canımmm.Kızlar aranızda NEOFORTİL WOMAN kullanan var mı ?????![]()
Sağol canım birazda olsa rahatladı içimB
Bişey olmaz canım zarar verecek bı ilac diil o hatta sanırım ben tedavi sırasında sabah akşam alıyordum
Bir ay sonra da ben başlıyorum Allah’tan bir mani çıkmazsa.
Başlamadan önce önereceğiniz birşey var mı arkadaşlar?