- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.401
Çok teşekkürler.. hadi hayırlı olsun. Allahım sağlıkla kucanada almayı nasip etsin.. herşey çok rahat geçer inşallah. .Cnm pgt herkese uygulanan bir test değil kendi isteğine göre embrio başına veriyosun parayi yurtdisına incelenmeye gidiyor sağlıklı gelip gelmeyeceği belli olmuyor biraz değişik ben yaptırmadım ailede genetik ciddi rahatsızlık yok.bizimde genetigimize bakıldı sorun yok yrn transferim var 2 tane 5.gun embriosu konulacak Rabim nasip ederse sağlıkla alırız kucağımıza yoksa yapacak pek bişe yok.sen içini ferah tut illa yaptiracam diyosan maddi imkanlarına göre davran kuzum
Dondurulmuş kaç emriyo nuz var? Benim iki tane var. Benimde kromozom 21 ve başka sorunlar yüzünden aldırmam gerekti. Bende yurtdışında yaşıyorum ama türkiyede yaptırdım. Burada çok pahalı sigorta yaşdan dolayı karşılamıyor. Doktorun dediği tekrar başdan başlarsak yaparız dedi. 2 taneye olmuyormuş. Daha fazla olması gerekiyormuş.Merhaba ben de Kasim da positif I gordum ve 9. Haftada kaybettim. Patoloji sonucunda kromozom 15 in 3 kopya olustugunu soylediler. Simdi ben dondurulmuslara pgt yaptirtacagim. Benim ve esimin genetik testleri temiz olsada embriolar sagliksiz olabiliyor. Nicin doktorun dondurulmuslara test yapilmiyor dedi anlamadim. Ben yurtdisinda yasadigim icin fiyat konusunda bir bilgim yok. Insallah ikinci denemende bebisin senin ile kalir.
Evet bana da çözülünce iyiye gidecekler dedi ama bu is fal gibi dedi bakicaz duruma dedi. 9 tane 1 tupte var ve son tüpüm. 2 koyar yine muhtemelnKızlar benimde böyleydi , tabi sonuç belli değil şuan transferimin 4. Günü ama bana söylenen çözülünce daha iyi duruma geldiğiydi. Bir de embriyologla konuştuğumuzda zaten genele yakınının bu şekilde olduğunu söyledi, merak etmeyin yani bence olumsuz bir durum yok
Canım yanıltmak istemem ama sanki Rahmi kalınlaştırmak için vermiş gibi geldi bana bi internetten araştır istersenSelam kızlar bugün kontrolüm vardı
14.günüm bugün ve endometrium kalınlığı 6mm nasıl sizce? Birde doktor bana climara forte bant verdi biraz önce 2 tane yapıştırdım yarında 2 tane yapıştırıcam önceki tedavimden bunu vermemişti bana. Nedir bu önemi ne bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
Canım yanıltmak istemem ama sanki Rahmi kalınlaştırmak için vermiş gibi geldi bana bi internetten araştır istersen
Hangi merkez cnm?Evet bana da çözülünce iyiye gidecekler dedi ama bu is fal gibi dedi bakicaz duruma dedi. 9 tane 1 tupte var ve son tüpüm. 2 koyar yine muhtemeln
Benim kocaeli anadolu sağlık merkeziHangi merkez cnm?
Ben kullandım bı sure ama hepsini kullanmadan biraktimKızlar aranızda NEOFORTİL WOMAN kullanan var mı ?????
canım 19-20 gibi olunca verirler ama arkadan gelen 15,5 yetişsin diye belki bir gün çatlatmama iğnesi kullanabilirsinArkadaşlar bugün 7. Günüm ve yumurtalar 17, 17,5 16, 15,5 diye gidiyor sizce kaç olunca boyutu çatlatma verirler
Bana da vermişti östrojen hormonu o bant. 200 'ün üzeri olması gerekiyormuş benim kontrolde 185 'di transfer gününe kadar o banti yapıştırdım. Rahim kalınlığı benim ki biraz daha kalındı kontrolde ama olması gereken nedir onu bilmiyorumSelam kızlar bugün kontrolüm vardı
14.günüm bugün ve endometrium kalınlığı 6mm nasıl sizce? Birde doktor bana climara forte bant verdi biraz önce 2 tane yapıştırdım yarında 2 tane yapıştırıcam önceki tedavimden bunu vermemişti bana. Nedir bu önemi ne bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim
Arkadaşlar bugün 7. Günüm ve yumurtalar 17, 17,5 16, 15,5 diye gidiyor sizce kaç olunca boyutu çatlatma verirler
Ben Cuma’dan beri zaten gonalf ve cetrotide kullanıyorum bildim kadarıyla cetrotide çatlatmama iğnesi sanırım18-20 demişti hemşire.
Benim de bugün 8.gün iğnelerde. Bugün 18-16,5 falan olanlar vardı. Cmt günü gittiğimde çatlatmama iğnesi de verdiler. Yani 3 iğne oldu günlük
Evet öyle galiba:) Bahcecideki dr lar farklı bi marka yazıyo. Orgalutran diye. Şuan bende 3 iğne oldu. Gonalf - merional- orgalutran. Sizin 2 iğne miBen Cuma’dan beri zaten gonalf ve cetrotide kullanıyorum bildim kadarıyla cetrotide çatlatmama iğnesi sanırım
18.5 19 gibi cnmArkadaşlar bugün 7. Günüm ve yumurtalar 17, 17,5 16, 15,5 diye gidiyor sizce kaç olunca boyutu çatlatma verirler
catlatmayi engellemek icin evet cnmBen Cuma’dan beri zaten gonalf ve cetrotide kullanıyorum bildim . zamansiz catlamamasi icin bi onlem cetrotide
Canim bana tahlil gününden 10 gün sonra muayenye gel demişti keseye bakmak içinKizlar yarin 10 uncu günüm yine kan verecem asil tahlil gunum oldugu icin bu sefer dr la gorusecem.. tahlil haric baska muane ediyormu ? Yada sadece kana mi bakiliyor 10 uncu gun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?