2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok teşekkürler.. hadi hayırlı olsun. Allahım sağlıkla kucanada almayı nasip etsin.. herşey çok rahat geçer inşallah. .

Dondurulmuş kaç emriyo nuz var? Benim iki tane var. Benimde kromozom 21 ve başka sorunlar yüzünden aldırmam gerekti. Bende yurtdışında yaşıyorum ama türkiyede yaptırdım. Burada çok pahalı sigorta yaşdan dolayı karşılamıyor. Doktorun dediği tekrar başdan başlarsak yaparız dedi. 2 taneye olmuyormuş. Daha fazla olması gerekiyormuş.

Evet bana da çözülünce iyiye gidecekler dedi ama bu is fal gibi dedi bakicaz duruma dedi. 9 tane 1 tupte var ve son tüpüm. 2 koyar yine muhtemeln

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı
14.günüm bugün ve endometrium kalınlığı 6mm nasıl sizce? Birde doktor bana climara forte bant verdi biraz önce 2 tane yapıştırdım yarında 2 tane yapıştırıcam önceki tedavimden bunu vermemişti bana. Nedir bu önemi ne bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim

Canım yanıltmak istemem ama sanki Rahmi kalınlaştırmak için vermiş gibi geldi bana bi internetten araştır istersen

Bana da vermişti östrojen hormonu o bant. 200 'ün üzeri olması gerekiyormuş benim kontrolde 185 'di transfer gününe kadar o banti yapıştırdım. Rahim kalınlığı benim ki biraz daha kalındı kontrolde ama olması gereken nedir onu bilmiyorum

Arkadaşlar bugün 7. Günüm ve yumurtalar 17, 17,5 16, 15,5 diye gidiyor sizce kaç olunca boyutu çatlatma verirler

18-20 demişti hemşire.
Benim de bugün 8.gün iğnelerde. Bugün 18-16,5 falan olanlar vardı. Cmt günü gittiğimde çatlatmama iğnesi de verdiler. Yani 3 iğne oldu günlük

Kizlar yarin 10 uncu günüm yine kan verecem asil tahlil gunum oldugu icin bu sefer dr la gorusecem.. tahlil haric baska muane ediyormu ? Yada sadece kana mi bakiliyor 10 uncu gun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…