- 6 Ocak 2018
- 882
- 1.200
- 63
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.381
Cnm pgt herkese uygulanan bir test değil kendi isteğine göre embrio başına veriyosun parayi yurtdisına incelenmeye gidiyor sağlıklı gelip gelmeyeceği belli olmuyor biraz değişik ben yaptırmadım ailede genetik ciddi rahatsızlık yok.bizimde genetigimize bakıldı sorun yok yrn transferim var 2 tane 5.gun embriosu konulacak Rabim nasip ederse sağlıkla alırız kucağımıza yoksa yapacak pek bişe yok.sen içini ferah tut illa yaptiracam diyosan maddi imkanlarına göre davran kuzumMerhaba arkadaşlar. Ben kasım 2017 tüp bebebepe başladım öncesinde yumurtaları geliştirmek için iğneler oldum. Zamanı gelince yumurtaları topladılar. 4. Gün transfer oldu. Sağlıklı emriyolarım olduğu söylendi. Ben bebeğimi kaybettim hastalık çıktı? Şimdin2 tane dondurulmuş emriyom var 4 ay sonra transfer ederiz dedi doktorum. Bizde yumurtadan bebeğin hasta olup olmadığına bakılıyormuş dedim bizimkine bakıldımı dedim? Dediğiniz 1000 euroluk bir işlem dedi. Çok gereksiz dedi herşeye bakılmıyor gibi birşeyler anlattı ayrıca dondurulmuş emriyolarıma yapılamıyacağı yeniden sil baştan yapyırmam gerektiğini söyledi. Bu arada yaşım 40. Öncesinde eşimin ve benim genetik kan pıhtılaşması teslerimiz sorunsuz geldi. Size sorum olacak siz yumurtalara ne işlemler yaptırdınız. Ve size nekadara mal oldu tüp bebek?
H Hayati ogreniyorum canım başın sağolsun çok üzüldüm. Bu arada bende meslektasinizim. Çarşamba transfer oldu 3 gün rapor aldım. Yarın gidip 5 gün daha alicam inşallah. Tabi alabilirsem çünkü tedavi istanbulda ben farklı yerde bende 2 saatlik yola gittim transfer günü. Mesleğimiz geregi sürekli ayakta olmamiz sürekli eğilip kalkmamiz gerekiyor. Yoksa aslında bu hafta çalışabilirdim.Cok üzüldüm kuzum. Inan ki gozlerim doldu. Sen de annesin. Ahirette sefaatcin olcak insllah. Cok zor çok. Ne kadar anliyoruz desek de anlayamayiz.Rabbim sabırlar versin. Insllah saglikla kucaklarsiniz yavrunuzu. Isteyip de bekleyen bütün herkese versin hayurlsiyl insallah Ben de devletteyim 5 yaş grubu hic oturramiyiurz cok da yoruluyiruz ama daha sakin atlatmaya calısıcam. Çarşambaya persembe gelirse o haftayi kapatirm diye dusunuirm
Insallah canm insallah..İnşallah sabrın sonu selamettir.Allah hakkımız da hayırlısını versin.iyi düşünmeye çalış herşey iyi olsun.
Işte ben o durumda biraz dikkat ederek çalışıcam. Kime sorsam 3 gunden fazla istiharete gerek yok diyor. Ağır oyunlarla değilde planda ne varsa onu yapip agir oyun varsa da baştan gosterip. Gerisini cocuklara yaptirmaya calisacagim. Dikkat ederek iste. Amaan ne biliyim kendimi mi kandırıyorum. 5 gun yatmalimiyiz illa . 7 gun dinlendim digerinde düştü. Olmayacagi varsada olmuyor. Ne yapsam ki kafam bulanikH Hayati ogreniyorum canım başın sağolsun çok üzüldüm. Bu arada bende meslektasinizim. Çarşamba transfer oldu 3 gün rapor aldım. Yarın gidip 5 gün daha alicam inşallah. Tabi alabilirsem çünkü tedavi istanbulda ben farklı yerde bende 2 saatlik yola gittim transfer günü. Mesleğimiz geregi sürekli ayakta olmamiz sürekli eğilip kalkmamiz gerekiyor. Yoksa aslında bu hafta çalışabilirdim.
Insllah tabi bu defa full agirdan alicam. Dediign gibi onemli. Sınıfa girince kendimi kaybettigim zmaanlar cok oluyor daNapalim cnm bizimki de önemli bir durum stres olmadan cok yorulmadan geçirmek gerek bu bekleme süresini. Insallah hayirlisi ile tutar da sonra devam ederiz okula kaldığımız yerden :)
Benimde bu kalitelerde. Bana da denemeye deger diyorlaar bastan baslatmadi. Çözüp durumu iyiye e gidebilirmiş. Gorecegiz dediMerhaba kızlar. Benimde 1.dondurulmuşum tutmayınca merkeze görüşmeye gittik.önümüzdeki ay 2.için hazirlanicaz.tutmayan 3.gün embriyo şuydu. Şimdiki blast.kalite için 4 bc denildi ama sorduğumda iyi olduğunu söylediler. Nasil acaba kalitesı. Bilginiz varmı acaba?
Aynen cnm.blast zaten bugüne geldiyse bir çok şeyi başarmış bir embriyo dur dedi doktorumuz.onun için denemeye değer olduğunu söyledi. Nasip bakalım. Bu Son dondurulmuşum. Olmazsa tekrar baştan hakkımızda hayirlisi olsun cnm..Benimde bu kalitelerde. Bana da denemeye deger diyorlaar bastan baslatmadi. Çözüp durumu iyiye e gidebilirmiş. Gorecegiz dedi
Aynen cnm ama insallah pozitif olasın sonucumu da. Ona da buluruz bir çare :)Son66 H Hayati ogreniyorum pozitif olduk diyelim önümüzde bir de 23 nisan var. Napicaz kizlar yine her asamad dikkat edeceğiz.
Allah razı olsun cnm. Al cnm raporunu bizim alan da oturmak ne mümkün. Napalim keyfimizden almiyoruz insallah bebeğin tutunsun sonra devam edersin.ben kesin transfer günü 10 gun rapor alcamH Hayati ogreniyorum canım başın sağolsun çok üzüldüm. Bu arada bende meslektasinizim. Çarşamba transfer oldu 3 gün rapor aldım. Yarın gidip 5 gün daha alicam inşallah. Tabi alabilirsem çünkü tedavi istanbulda ben farklı yerde bende 2 saatlik yola gittim transfer günü. Mesleğimiz geregi sürekli ayakta olmamiz sürekli eğilip kalkmamiz gerekiyor. Yoksa aslında bu hafta çalışabilirdim.
Merhaba ben de Kasim da positif I gordum ve 9. Haftada kaybettim. Patoloji sonucunda kromozom 15 in 3 kopya olustugunu soylediler. Simdi ben dondurulmuslara pgt yaptirtacagim. Benim ve esimin genetik testleri temiz olsada embriolar sagliksiz olabiliyor. Nicin doktorun dondurulmuslara test yapilmiyor dedi anlamadim. Ben yurtdisinda yasadigim icin fiyat konusunda bir bilgim yok. Insallah ikinci denemende bebisin senin ile kalir.Merhaba arkadaşlar. Ben kasım 2017 tüp bebebepe başladım öncesinde yumurtaları geliştirmek için iğneler oldum. Zamanı gelince yumurtaları topladılar. 4. Gün transfer oldu. Sağlıklı emriyolarım olduğu söylendi. Ben bebeğimi kaybettim hastalık çıktı? Şimdin2 tane dondurulmuş emriyom var 4 ay sonra transfer ederiz dedi doktorum. Bizde yumurtadan bebeğin hasta olup olmadığına bakılıyormuş dedim bizimkine bakıldımı dedim? Dediğiniz 1000 euroluk bir işlem dedi. Çok gereksiz dedi herşeye bakılmıyor gibi birşeyler anlattı ayrıca dondurulmuş emriyolarıma yapılamıyacağı yeniden sil baştan yapyırmam gerektiğini söyledi. Bu arada yaşım 40. Öncesinde eşimin ve benim genetik kan pıhtılaşması teslerimiz sorunsuz geldi. Size sorum olacak siz yumurtalara ne işlemler yaptırdınız. Ve size nekadara mal oldu tüp bebek?
2. Dönem demek 23 nisan anneler günü sergi yıl sonu gösterisi demek zaten inşaallah tutunsun da zaten aslında sağlıklı bir gebelik olduğunda ne yaparsak yapalım bişey olmaz. Ama sıkıntı bizim endiselerimizde.Son66 H Hayati ogreniyorum pozitif olduk diyelim önümüzde bir de 23 nisan var. Napicaz kizlar yine her asamad dikkat edeceğiz.
Merhaba canım benimde bugün 7 günüm aynı senin gibiyim zaman geçmek bilmiyor bir gün çok umutlu diğer gün umutsuz geçiriyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versinMerhaba arkadaslar . 1 yıl once yapilan 2 basarisiz asilamadan sonra 21 subat transfer yapildi 6 mart test tarihi 1 adet 3AA 1 adet de degeri biraz daha dusuk blast transfer edildi. Meraktan olecegim. Daha 5. Günüm.
Aynı sorun bendede var canım kabızlık büyük bir problem benim içinde dikkat etmeye çalışıyorum kuru gıdalardan uzak dur hergün bir tane aktivya yoğurt bir kaç kayısı kurusu bide bol su içerek sorunu yarıya indirdim diyebilirim sanada tavsiye ederim ise yariyorAyy sorma canim umutlanmak da istemiyorum olumsuz olmak da istemiyorum. Bir de idrar yolu enfeksiyomu ve kabizlik var cok sikintilardayim. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN INSALLAH.
Benimde bu kalitelerde. Bana da denemeye deger diyorlaar bastan baslatmadi. Çözüp durumu iyiye e gidebilirmiş. Gorecegiz dedi
Kızlar benimde böyleydi , tabi sonuç belli değil şuan transferimin 4. Günü ama bana söylenen çözülünce daha iyi duruma geldiğiydi. Bir de embriyologla konuştuğumuzda zaten genele yakınının bu şekilde olduğunu söyledi, merak etmeyin yani bence olumsuz bir durum yokAynen cnm.blast zaten bugüne geldiyse bir çok şeyi başarmış bir embriyo dur dedi doktorumuz.onun için denemeye değer olduğunu söyledi. Nasip bakalım. Bu Son dondurulmuşum. Olmazsa tekrar baştan hakkımızda hayirlisi olsun cnm..
Aynen benim de 4. Deneme ve son. Insallh hayırlısıyla son olur . Sennde gönlüne göre olur insalhAynen cnm.blast zaten bugüne geldiyse bir çok şeyi başarmış bir embriyo dur dedi doktorumuz.onun için denemeye değer olduğunu söyledi. Nasip bakalım. Bu Son dondurulmuşum. Olmazsa tekrar baştan hakkımızda hayirlisi olsun cnm..
Evet bi kere düştü ya hep ayni sallantida olur gbi geluyo insana.2. Dönem demek 23 nisan anneler günü sergi yıl sonu gösterisi demek zaten inşaallah tutunsun da zaten aslında sağlıklı bir gebelik olduğunda ne yaparsak yapalım bişey olmaz. Ama sıkıntı bizim endiselerimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?