- 6 Ocak 2018
- 882
- 1.200
- 63
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #9.381
Cnm pgt herkese uygulanan bir test değil kendi isteğine göre embrio başına veriyosun parayi yurtdisına incelenmeye gidiyor sağlıklı gelip gelmeyeceği belli olmuyor biraz değişik ben yaptırmadım ailede genetik ciddi rahatsızlık yok.bizimde genetigimize bakıldı sorun yok yrn transferim var 2 tane 5.gun embriosu konulacak Rabim nasip ederse sağlıkla alırız kucağımıza yoksa yapacak pek bişe yok.sen içini ferah tut illa yaptiracam diyosan maddi imkanlarına göre davran kuzumMerhaba arkadaşlar. Ben kasım 2017 tüp bebebepe başladım öncesinde yumurtaları geliştirmek için iğneler oldum. Zamanı gelince yumurtaları topladılar. 4. Gün transfer oldu. Sağlıklı emriyolarım olduğu söylendi. Ben bebeğimi kaybettim hastalık çıktı? Şimdin2 tane dondurulmuş emriyom var 4 ay sonra transfer ederiz dedi doktorum. Bizde yumurtadan bebeğin hasta olup olmadığına bakılıyormuş dedim bizimkine bakıldımı dedim? Dediğiniz 1000 euroluk bir işlem dedi. Çok gereksiz dedi herşeye bakılmıyor gibi birşeyler anlattı ayrıca dondurulmuş emriyolarıma yapılamıyacağı yeniden sil baştan yapyırmam gerektiğini söyledi. Bu arada yaşım 40. Öncesinde eşimin ve benim genetik kan pıhtılaşması teslerimiz sorunsuz geldi. Size sorum olacak siz yumurtalara ne işlemler yaptırdınız. Ve size nekadara mal oldu tüp bebek?