2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Cok üzüldüm kuzum. Inan ki gozlerim doldu. Sen de annesin. Ahirette sefaatcin olcak insllah. Cok zor çok. Ne kadar anliyoruz desek de anlayamayiz. :KK43: Rabbim sabırlar versin. Insllah saglikla kucaklarsiniz yavrunuzu. Isteyip de bekleyen bütün herkese versin hayurlsiyl insallah :dua: Ben de devletteyim 5 yaş grubu hic oturramiyiurz cok da yoruluyiruz ama daha sakin atlatmaya calısıcam. Çarşambaya persembe gelirse o haftayi kapatirm diye dusunuirm
Allah razı olsun cnm. Allah kimselere yasatmasin. Rabbim isteyen herkeslere saglikli hayirli evlatlar versin inşallah. Kendini yormamaya çalış. Bir de benim otizimli melek bir ogrencim var ona hic kiyamiyorim sürekli kucaklıyorum onu görünce diğer çocuklarda kucağını istiyo hic birine kiyamiyorum. Rapor almam daha iyi olcak cnm

6tane baya varmış kuzum embriyon niye 5. Günü beklemediler acaba ? Benim de daha 5. Güne gelemedik dondurulacak 2 ay sonra transfer canım senin ki ?
Benimde bir ay geçti şimdi yasmin kullanıyorum martın 4 de bir iğnem var.önümdeki adette rahimi hazırlamak için başlıyacaz bakalım hayırlısı.5.güne neden gitmediler bilmiyorum.opudan iki sonra yani ilk aradıklarında 3 tanesi iyi kalite 3.güne transfer düşünüyoruz demişti embiriyolog ben de dondurulacak deyince.3.gün tekrar aradılar 6 tanesi bu güne geldi dediler ve dondurduk dediler.hayırlısı bakalım.mart ayının ortalarında adetim olucak.beklemek sabır etmek gerekiyor her aşamasında.inşallah hepimizin hayırlısıyla kucakları dolar.

Allah razı olsun cnm. Allah kimselere yasatmasin. Rabbim isteyen herkeslere saglikli hayirli evlatlar versin inşallah. Kendini yormamaya çalış. Bir de benim otizimli melek bir ogrencim var ona hic kiyamiyorim sürekli kucaklıyorum onu görünce diğer çocuklarda kucağını istiyo hic birine kiyamiyorum. Rapor almam daha iyi olcak cnm
Evet haklisin . Otizmli bizde de var ama zarari yok melek gibi. Sakin uysal. Yan sin sınıfta ama heryerde :) benim minikler de baya buyukler. Normald bile alamiyirum. Kucagima ama cok yaramazlar. Belkide uzaturum bakalm napicam.

Merhaba arkadaşlar. Ben kasım 2017 tüp bebebepe başladım öncesinde yumurtaları geliştirmek için iğneler oldum. Zamanı gelince yumurtaları topladılar. 4. Gün transfer oldu. Sağlıklı emriyolarım olduğu söylendi. Ben bebeğimi kaybettim hastalık çıktı? Şimdin2 tane dondurulmuş emriyom var 4 ay sonra transfer ederiz dedi doktorum. Bizde yumurtadan bebeğin hasta olup olmadığına bakılıyormuş dedim bizimkine bakıldımı dedim? Dediğiniz 1000 euroluk bir işlem dedi. Çok gereksiz dedi herşeye bakılmıyor gibi birşeyler anlattı ayrıca dondurulmuş emriyolarıma yapılamıyacağı yeniden sil baştan yapyırmam gerektiğini söyledi. Bu arada yaşım 40. Öncesinde eşimin ve benim genetik kan pıhtılaşması teslerimiz sorunsuz geldi. Size sorum olacak siz yumurtalara ne işlemler yaptırdınız. Ve size nekadara mal oldu tüp bebek?

Benimde bir ay geçti şimdi yasmin kullanıyorum martın 4 de bir iğnem var.önümdeki adette rahimi hazırlamak için başlıyacaz bakalım hayırlısı.5.güne neden gitmediler bilmiyorum.opudan iki sonra yani ilk aradıklarında 3 tanesi iyi kalite 3.güne transfer düşünüyoruz demişti embiriyolog ben de dondurulacak deyince.3.gün tekrar aradılar 6 tanesi bu güne geldi dediler ve dondurduk dediler.hayırlısı bakalım.mart ayının ortalarında adetim olucak.beklemek sabır etmek gerekiyor her aşamasında.inşallah hepimizin hayırlısıyla kucakları dolar.
O beklemek ve her seferinde azmi buyumus cokmu diyr git gel yapmak cok yormustu beni. Kimyasal gebeligmde 5 defa istediler kan testi :( en sonuncu bittigini gösterdi. Inşallah yuksek deger aliriz yaa. Her asamaisni dusunmekten iyiye yormaktan gercktn yiprattm kendimi ozamanlar. Yine oylr olmaz inslahh

O beklemek ve her seferinde azmi buyumus cokmu diyr git gel yapmak cok yormustu beni. Kimyasal gebeligmde 5 defa istediler kan testi :KK43: en sonuncu bittigini gösterdi. Inşallah yuksek deger aliriz yaa. Her asamaisni dusunmekten iyiye yormaktan gercktn yiprattm kendimi ozamanlar. Yine oylr olmaz inslahh
İnşallah sabrın sonu selamettir.Allah hakkımız da hayırlısını versin.iyi düşünmeye çalış herşey iyi olsun.

Evet haklisin . Otizmli bizde de var ama zarari yok melek gibi. Sakin uysal. Yan sin sınıfta ama heryerde :) benim minikler de baya buyukler. Normald bile alamiyirum. Kucagima ama cok yaramazlar. Belkide uzaturum bakalm napicam.
Napalim cnm bizimki de önemli bir durum stres olmadan cok yorulmadan geçirmek gerek bu bekleme süresini. Insallah hayirlisi ile tutar da sonra devam ederiz okula kaldığımız yerden :)

Back