- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.341
6tane baya varmış kuzum embriyon niye 5. Günü beklemediler acaba ? Benim de daha 5. Güne gelemedik dondurulacak 2 ay sonra transfer canım senin ki ?Canım benim 3.günde donduruldu 6 tanesi.senin nasıl olucak tedavin
Ben ankarada tedavi oluyorum yol 5 saat sürüyor o yuzden iki gece kalalim diyoruz ankarada cnmTransfer sonrası iki saat yol gittim eve gelince normal devam ettim ilk bir kaç gun ev temizliği yapmadım ağır hiç bisry kaldırmadim benim 4 yaşında kizim vsr sürekli onunla ilgileniyorum ystmami istemiyor hamilligimi öğrendikten sonra misafirim vardi bir haftalığına gelmişlerdi sürekli ayakta gecti agrim sızım oldu kahverengi lekenmede oldu Dr gunlukhayatina devam edebilirsin sadece ağır kaldırma demisti transfer den bi hafta sonra dus aldim fazla da nisry yapmadım
Bende anasinufi ogtmeniyim . 5 gün rapor almistim gecen transferde dinlendim ama kimyasal oldu. Dinlenmek de care degil aslnda. Hangu gune denk gekir naparim bilmiyirum. Kafayi yicem.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Anasinifi ogretmeniyim transfer sonrasi rapor alip evde senin gibi geçirmeyi planlıyorum. 3 yaşların ogretmeniyim cok ayaktayım okulda yoruluyorum. Canım kabızlık icin tedbir aldin mi
Histeroskopi sonrasi adet gecikmesi yasadinmi?Bugün adet oldum cnm salı kontrole gideceğim doktora. Çok heyecanliyim. Ilaclar nasil basladin
3 yaşların ogretmeniyim cok hareketler hic oturmadan geliyorum ve cok kucaklamak zorunda kalıyorum cnm o yuzden ben kesin rapor alacagimBende anasinufi ogtmeniyim . 5 gün rapor almistim gecen transferde dinlendim ama kimyasal oldu. Dinlenmek de care degil aslnda. Hangu gune denk gekir naparim bilmiyirum. Kafayi yicem.
Tabi biraz daha dikkat ediyorsun. Ilaclar da beni aciktiriyor nedense3 :) evwt 2. Sondurulmustan kızım oldu. 3 kimyasal 4. Icin gun sayiyoruz bakalm hayirlsii :)Hayirli olsun cnm. Tutan tedavinden bebeğin var demi . Darisi bize insallah. Bu surecte beslenmeme dikkat ediyo musun
Histeroskopi oldugum gun 21 gun kullanacağım bir ilac verdi cnm ilac bittince bir hafta da adet olursun dedi. Ilacim bitti 5.gun adet oldum. Sali gunu ilk muayeneHisteroskopi sonrasi adet gecikmesi yasadinmi?
Kac gun almayi dusunuyirsun.devlettemisin. mudurune debilgi verdinmi yoksa sadcee rapir alicm mi diyosun?3 yaşların ogretmeniyim cok hareketler hic oturmadan geliyorum ve cok kucaklamak zorunda kalıyorum cnm o yuzden ben kesin rapor alacagim
Hepimiz için hayurlisi cnm.Tabi biraz daha dikkat ediyorsun. Ilaclar da beni aciktiriyor nedense3 :) evwt 2. Sondurulmustan kızım oldu. 3 kimyasal 4. Icin gun sayiyoruz bakalm hayirlsii :)
Benim hikayem biraz acı cnm. Allah kimseye yasatmasin iki yıl olcak nerdeyse 6 yasinda kizim vefat etti kas hastasiydi. Mudurum yaşadıklarına şahit hastalik ve vefat sürecinde. Bu tedavi mi de biliyor.transfer sonrası 10 gun rapor alacağımı da soyledim. Devletteyim bağımsız anaokulunda. Sen ?Kac gun almayi dusunuyirsun.devlettemisin. mudurune debilgi verdinmi yoksa sadcee rapir alicm mi diyosun?
Canım sakin olArkadaşlar cetrotide ile başım bela da bir kısmı dışarı aktı elim ayağım titredi ne yapıcam şimdi bilemedim
Bir kısmı ayarlarken çıktı çok az da yaparken inşallah çatlamaz zaten az yumurtam stres yaptım kendim yaptım zaten yarına kaldı diğeri onu eşim yapar artıkCanım sakin ol
Eşin yapsın heyecanlandın
Olabilir
Hiç canını sıkma
Bir kısmı ayarlarken çıktı çok az da yaparken inşallah çatlamaz zaten az yumurtam stres yaptım kendim yaptım zaten yarına kaldı diğeri onu eşim yapar artık
İlk deneme mi ?Bir kısmı ayarlarken çıktı çok az da yaparken inşallah çatlamaz zaten az yumurtam stres yaptım kendim yaptım zaten yarına kaldı diğeri onu eşim yapar artık
Cok üzüldüm kuzum. Inan ki gozlerim doldu. Sen de annesin. Ahirette sefaatcin olcak insllah. Cok zor çok. Ne kadar anliyoruz desek de anlayamayiz.Benim hikayem biraz acı cnm. Allah kimseye yasatmasin iki yıl olcak nerdeyse 6 yasinda kizim vefat etti kas hastasiydi. Mudurum yaşadıklarına şahit hastalik ve vefat sürecinde. Bu tedavi mi de biliyor.transfer sonrası 10 gun rapor alacağımı da soyledim. Devletteyim bağımsız anaokulunda. Sen ?
4. Denemem ama diğerlerin de hemşire yapıyordu şimdi kendim yapıcam dedim bugüne kadar da yaptım cetrotide ama işte bir anda kafam karıştı havasını çıkartıcam dışarı diye ilaç çıktı biraz. sonra onu stres yaptım karnıma enjekte etti ama bastırmadım baktım oradan da çıkıyor az birşey hep kanıyordu kanamadı da bu defa. hemşireye sordum yapacak birşey Yok dedi elimde değil üzüldümİlk deneme mi ?
4. Denemem ama diğerlerin de hemşire yapıyordu şimdi kendim yapıcam dedim bugüne kadar da yaptım cetrotide ama işte bir anda kafam karıştı havasını çıkartıcam dışarı diye ilaç çıktı biraz. sonra onu stres yaptım karnıma enjekte etti ama bastırmadım baktım oradan da çıkıyor az birşey hep kanıyordu kanamadı da bu defa. hemşireye sordum yapacak birşey Yok dedi elimde değil üzüldüm
Sen nasılsın iyimisin canm ?İlk deneme mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?