2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Transfer sonrası iki saat yol gittim eve gelince normal devam ettim ilk bir kaç gun ev temizliği yapmadım ağır hiç bisry kaldırmadim benim 4 yaşında kizim vsr sürekli onunla ilgileniyorum ystmami istemiyor hamilligimi öğrendikten sonra misafirim vardi bir haftalığına gelmişlerdi sürekli ayakta gecti agrim sızım oldu kahverengi lekenmede oldu Dr gunlukhayatina devam edebilirsin sadece ağır kaldırma demisti transfer den bi hafta sonra dus aldim fazla da nisry yapmadım
Ben ankarada tedavi oluyorum yol 5 saat sürüyor o yuzden iki gece kalalim diyoruz ankarada cnm

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Anasinifi ogretmeniyim transfer sonrasi rapor alip evde senin gibi geçirmeyi planlıyorum. 3 yaşların ogretmeniyim cok ayaktayım okulda yoruluyorum. Canım kabızlık icin tedbir aldin mi
Bende anasinufi ogtmeniyim . 5 gün rapor almistim gecen transferde dinlendim ama kimyasal oldu. Dinlenmek de care degil aslnda. Hangu gune denk gekir naparim bilmiyirum. Kafayi yicem.

Bende anasinufi ogtmeniyim . 5 gün rapor almistim gecen transferde dinlendim ama kimyasal oldu. Dinlenmek de care degil aslnda. Hangu gune denk gekir naparim bilmiyirum. Kafayi yicem.
3 yaşların ogretmeniyim cok hareketler hic oturmadan geliyorum ve cok kucaklamak zorunda kalıyorum cnm o yuzden ben kesin rapor alacagim

Kac gun almayi dusunuyirsun.devlettemisin. mudurune debilgi verdinmi yoksa sadcee rapir alicm mi diyosun?
Benim hikayem biraz acı cnm. Allah kimseye yasatmasin iki yıl olcak nerdeyse 6 yasinda kizim vefat etti kas hastasiydi. Mudurum yaşadıklarına şahit hastalik ve vefat sürecinde. Bu tedavi mi de biliyor.transfer sonrası 10 gun rapor alacağımı da soyledim. Devletteyim bağımsız anaokulunda. Sen ?

Benim hikayem biraz acı cnm. Allah kimseye yasatmasin iki yıl olcak nerdeyse 6 yasinda kizim vefat etti kas hastasiydi. Mudurum yaşadıklarına şahit hastalik ve vefat sürecinde. Bu tedavi mi de biliyor.transfer sonrası 10 gun rapor alacağımı da soyledim. Devletteyim bağımsız anaokulunda. Sen ?
Cok üzüldüm kuzum. Inan ki gozlerim doldu. Sen de annesin. Ahirette sefaatcin olcak insllah. Cok zor çok. Ne kadar anliyoruz desek de anlayamayiz. :( Rabbim sabırlar versin. Insllah saglikla kucaklarsiniz yavrunuzu. Isteyip de bekleyen bütün herkese versin hayurlsiyl insallah :dua: Ben de devletteyim 5 yaş grubu hic oturramiyiurz cok da yoruluyiruz ama daha sakin atlatmaya calısıcam. Çarşambaya persembe gelirse o haftayi kapatirm diye dusunuirm

İlk deneme mi ?
4. Denemem ama diğerlerin de hemşire yapıyordu şimdi kendim yapıcam dedim bugüne kadar da yaptım cetrotide ama işte bir anda kafam karıştı havasını çıkartıcam dışarı diye ilaç çıktı biraz. sonra onu stres yaptım karnıma enjekte etti ama bastırmadım baktım oradan da çıkıyor az birşey hep kanıyordu kanamadı da bu defa. hemşireye sordum yapacak birşey Yok dedi elimde değil üzüldüm

4. Denemem ama diğerlerin de hemşire yapıyordu şimdi kendim yapıcam dedim bugüne kadar da yaptım cetrotide ama işte bir anda kafam karıştı havasını çıkartıcam dışarı diye ilaç çıktı biraz. sonra onu stres yaptım karnıma enjekte etti ama bastırmadım baktım oradan da çıkıyor az birşey hep kanıyordu kanamadı da bu defa. hemşireye sordum yapacak birşey Yok dedi elimde değil üzüldüm

Yok canım üzülme
O kadar olur hepimizde
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back