2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben dondurulmuş embriyo transferi oldu ilk kontrole gittim vajinal muayene oluyirsun bi hafta sonra tekrar muyaneye gittim tekrar vajinal muayene ve kan verdim akşam arayip ilaç kullanımı hakkında bilgi verdiler prednol ,rulid 4 gunkullanmami ve bi tanede çatlatma iğnesi tekrar bi hafta sonra da transfer için gittim toplam 3 sefer gittim ilk kontrol günü folik asit e başladım transfer sonrası clexane iğne ciraspirin ve folidoce kullanıyorum dondurulmusta pek ilaç onermiyorkar

İyi akşamlar kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum bugün transferimin 6.günü ve benim bugün hiç agrım kasılmalarım olmadi sizce normal m bu durum gün geçtikçe bu ağrılar azalıyormu bugünde bunu taktım kafaya

Benim 3. Dondurulmus tedavim canm. Dün basladik ilaclara adetimin 4. Gunumdeyim şuan. Dondurulmus sansi dha fazla diyorlar. Benmde taze tutnadi 2 dondurulmusum tuttu.

Transfer gününden itibaren kayisi hoşafı yap git gel ic bol su ic

Benım hıc belırtım olmadı canım yenı yenı kasıklarım battı oncekı gun 15.gunum transferden sonra

Bendede kabızlık problemi var canım doktorum yan etkisi olmayan bir surup önerdi ben yinede tereddüt te kaldım almadım şurubu günde bir tane aktivya yiyorum kürü kayısı yiyorum ve kuru yiyeceklerden uzak duruyorum ekmek yememeye çalışıyorum yersemde tam buğday ekmeği yiyorum kabızlık sorunu yaşamadım çok şükür

Insallah transferim olursa ben de kabız olmam. Allah herkesin emeğini boşa çıkartmasın cnm. Senin de mi dondurulmuş embriyo transferi

Tamam cnm cok tesekkurler:) sen baska nelere dikkat ettin nasil geçirdin bekleme sürecini.
Transfer sonrası iki saat yol gittim eve gelince normal devam ettim ilk bir kaç gun ev temizliği yapmadım ağır hiç bisry kaldırmadim benim 4 yaşında kizim vsr sürekli onunla ilgileniyorum ystmami istemiyor hamilligimi öğrendikten sonra misafirim vardi bir haftalığına gelmişlerdi sürekli ayakta gecti agrim sızım oldu kahverengi lekenmede oldu Dr gunlukhayatina devam edebilirsin sadece ağır kaldırma demisti transfer den bi hafta sonra dus aldim fazla da nisry yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…