- 20 Şubat 2016
- 161
- 154
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.301
Hayırlısı olsun canımm cok sevindim, biz de perşembe günü keseyi gördük, 5 martta kalp atışları için gidicez nasipse inşallahEvet canım çok şükür yavrum tutundu cuma günü keseyi gördük .
Sen gördün mü canm
merhaba ben de araştırdığımda 5. güne kadar tutunuyor diye bilgi bulmustumKızlar bişey merak ediyorum, doktora sormayı unuttum. İnternette de çok tatmin edici bilgi bulamadım.5. Gün Blast embriyo ortalama kaçıncı gün tutunur?
Ay inş canım ya senin kaç yumurta toplanmıştı da oldu çok olunca oluyo diyolarBol bol su içtim canım zaten hemen geçmiyor.6 gün falan sürdü sonrasında yavaş yavaş inmeye başladı.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Anasinifi ogretmeniyim transfer sonrasi rapor alip evde senin gibi geçirmeyi planlıyorum. 3 yaşların ogretmeniyim cok ayaktayım okulda yoruluyorum. Canım kabızlık icin tedbir aldin miHiç stres yapma canım bol bol dua et ayetel kursu oku.
Çok yatmadım çokta gezmedim.biraz evin içinde dolaşıp biraz uzaniyordum sırt üstü .
İlaçları saatinde aldım.
Su tükettim canım ama çay az acik içtim .kahve kola falan hiç tüketmedim.
Protein ağırlıklı beslendim.et balık süt yumurta yoğurt meyve yedim .
Film izledim bu süreçte .
çok şükür Rabbime pozitif sonuç aldım darısı başına olsun inşallah .
Keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyariz inşallah kucağimiza sağlicakla alırız bebislerimizi.
Canım bir de ben biraz kendimi toparlayınca yürüyüşte yaptım belki o da iyi gelmiş olabilirCanım karnının şişi ne yaptın da indi benim inmiyo ya
Canım bir de ben biraz kendimi toparlayınca yürüyüşte yaptım belki o da iyi gelmiş olabilir
26 tane toplanmıştı canım.Ay inş canım ya senin kaç yumurta toplanmıştı da oldu çok olunca oluyo diyolar
Cerione jel sabah aksam ve folic asit kullaniyorun ben sadece ..Arkadaslar ben birsey sormak istiyorum siz trasferden sonra hangi ilaçları kullanmaya başladınız?
Folik asit (öncesinden de kullanmaya başlamıştım), proluton depot iğne (3günde 1), crinone jel (sabah aksam), ecopirin (sabah 1), Estrofem (günde 3kez) ve Prednol (sabah 1).
Aranızda bu ilaçları kullananlar var mı? keseyi gördükten ne kadar süre sonra bu ilaçları bıraktınız?
Sayın gayet iyiymiş canım 5. Güne kaç tane Bebiş oldu Allah’ın izniyle26 tane toplanmıştı canım.
Canım benim 3.günde donduruldu 6 tanesi.senin nasıl olucak tedavinSayın gayet iyiymiş canım 5. Güne kaç tane Bebiş oldu Allah’ın izniyle
Ben bişi merak editorum 5. Gün embriyosunda sonuç pozitif olunca kaç haftalık hamile oluyoruz .. transfer günğne 15 gün ekleyin demişler internette
Sagol canım Allah razi olsun.İnşallah canım aynen bende o zaman gidecem :)Hayırlısı olsun canımm cok sevindim, biz de perşembe günü keseyi gördük, 5 martta kalp atışları için gidicez nasipse inşallah
Bende dondurulmuş embriyo transferi oldu transfer öncesi kullandımYaze transfer edildiğinde ilk tedavimde bende 5 gün içip bırakmıştım bu tedavide dondurulmuş yapıldı belki ondandır
Bende opudan transfere kadar kullandımcanım transferden sonraki 5 gün mü kullanıp bıraktın? sırf bu yüzden bebeklerime bir şey olursa kahrolurum bu sabah içmedim günlerdir içiyorum opudan beri
Herkesin tedavisi farklı sadece ilaçlar aynı Dr sor istersenhiç bilmiyorum ki doktor ne dese yapıyoruz güvenip içiyoruz bugün telaşlandım kullanma talimatını okuyunca, inşallah bir şey olmaz tüm enerjim çekildi cok tedirginim
Aynn öyle yap canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Anasinifi ogretmeniyim transfer sonrasi rapor alip evde senin gibi geçirmeyi planlıyorum. 3 yaşların ogretmeniyim cok ayaktayım okulda yoruluyorum. Canım kabızlık icin tedbir aldin mi
Amin cnm insallah sen de bebeğini saglikla kucakla insallah. Allah hepimize versinAynn öyle yap canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
Yok canım hiç birşey yapmadım çok şükür kabiz da olmadım :)) darısı sana olsun inşallah
adet olduğunuz gunden itibaren sayiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?