2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hiç stres yapma canım bol bol dua et ayetel kursu oku.
Çok yatmadım çokta gezmedim.biraz evin içinde dolaşıp biraz uzaniyordum sırt üstü .
İlaçları saatinde aldım.
Su tükettim canım ama çay az acik içtim .kahve kola falan hiç tüketmedim.
Protein ağırlıklı beslendim.et balık süt yumurta yoğurt meyve yedim .
Film izledim bu süreçte .
çok şükür Rabbime pozitif sonuç aldım darısı başına olsun inşallah .
Keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyariz inşallah kucağimiza sağlicakla alırız bebislerimizi.
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Anasinifi ogretmeniyim transfer sonrasi rapor alip evde senin gibi geçirmeyi planlıyorum. 3 yaşların ogretmeniyim cok ayaktayım okulda yoruluyorum. Canım kabızlık icin tedbir aldin mi

kızlar su an 5. haftadayım normalde 44 kilo cok iştahsız bi insanım. iki gündür oburiks gibi sürekli açım sizde var mi boyle şeyler :)

Ben bişi merak editorum 5. Gün embriyosunda sonuç pozitif olunca kaç haftalık hamile oluyoruz .. transfer günğne 15 gün ekleyin demişler internette

Kizlar iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederimm...
Rabbim hepimizin duasini kabul edip kucaklarimizi doldurur insallah...

Dr dan gelince cerione jel ile birlikde cok az kahverengi leke geldi... hayir olur inşallah

Arkadaslar ben birsey sormak istiyorum siz trasferden sonra hangi ilaçları kullanmaya başladınız?

Folik asit (öncesinden de kullanmaya başlamıştım), proluton depot iğne (3günde 1), crinone jel (sabah aksam), ecopirin (sabah 1), Estrofem (günde 3kez) ve Prednol (sabah 1).

Aranızda bu ilaçları kullananlar var mı? keseyi gördükten ne kadar süre sonra bu ilaçları bıraktınız?:KK17:
Cerione jel sabah aksam ve folic asit kullaniyorun ben sadece ..

Dr herkeze göre demek ki farkli ilac veriyor

Hayırlısı olsun canımm cok sevindim, biz de perşembe günü keseyi gördük, 5 martta kalp atışları için gidicez nasipse inşallah :KK200:
Sagol canım Allah razi olsun.İnşallah canım aynen bende o zaman gidecem :)
Gümbür gümbür duyarız inşallah canım :KK200:

Son düzenleme:
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Anasinifi ogretmeniyim transfer sonrasi rapor alip evde senin gibi geçirmeyi planlıyorum. 3 yaşların ogretmeniyim cok ayaktayım okulda yoruluyorum. Canım kabızlık icin tedbir aldin mi
Aynn öyle yap canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
Yok canım hiç birşey yapmadım çok şükür kabiz da olmadım :)) darısı sana olsun inşallah

Back