- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.281
Bilginiz için tesekkür ederim, Doktorum cevap yazmış, ilaçlara aynen devam demiş anlamadım cok mu takılıyorum insan zor bulunca böyle oluyor
Canım gönlünü ferah tut doktorun ne derse onu yap bence çok takma .Bilginiz için tesekkür ederim, Doktorum cevap yazmış, ilaçlara aynen devam demiş anlamadım cok mu takılıyorum insan zor bulunca böyle oluyor
evet cok yakın tarihler benim de 22 ocakdı son adet tarihimherkesin tedavisi kendisine özgüdür arkadaşım. kafanızı karıştırıp da bebisi endişeli buyutmeyin. sanırım bebişlerimiz ayni zamanda olmuş 24 ocak son adet tarihimdi. :)
Canım benim dondurulmuş embriyoydu.canım transferden sonraki 5 gün mü kullanıp bıraktın? sırf bu yüzden bebeklerime bir şey olursa kahrolurum bu sabah içmedim günlerdir içiyorum opudan beri
öyle yapıcam canım mecburuz inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım bebişlerimiziCanım gönlünü ferah tut doktorun ne derse onu yap bence çok takma .
Onlar bizden çok daha iyi biliyor elbet
Merhaba kızlar. Ben de dondurulmuş transfere hazırlanacam bugun adet oldum sali kontrol icin çağırdı doktor. Dondurulmuş transfer olan var mi hazırlık aşamaları ilaçlar ve süresi kac gun. Çok heyecanlıyım. Bundan önceki adette histeroskopi yapıldı temiz cikti ve çizik atıldı. 2 tane ngs den saglikli gelen embriyom var[/?
Eğer 2 tanesini donduracaklarsa , rahim kalınlaştırmak için ilaç verecekler, belli aralıklarda kan verip değerlerini değerlendirecekler adetin 18-20 günü (o senin rahim kalınlığına ve değerlerine bağlı) transferin gerçekleşir.
Masallah canm hayirli olsun canm adetin ikinci günü gidiyorsun doktor ilaç veriyor bana estrofem verdi kullanıyorsun sonra bi kez daha kontrole çağırıyor en son tranfer günü belirleniyor benim bu süreç 13 gün sürdü toplam 3 kez gittim :)))Merhaba kızlar. Ben de dondurulmuş transfere hazırlanacam bugun adet oldum sali kontrol icin çağırdı doktor. Dondurulmuş transfer olan var mi hazırlık aşamaları ilaçlar ve süresi kac gun. Çok heyecanlıyım. Bundan önceki adette histeroskopi yapıldı temiz cikti ve çizik atıldı. 2 tane ngs den saglikli gelen embriyom var
Amin canım inşallah benimde en son adet tarihim 22 Ocakti .öyle yapıcam canım mecburuz inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım bebişlerimizi
Hamile misin canım şuan?Amin canım inşallah benimde en son adet tarihim 22 Ocakti .
Evet canım çok şükür yavrum tutundu cuma günü keseyi gördük .Hamile misin canım şuan?
Beni adetimin 3.günü cagirdi canim. Çok heyecanlıyım insallah benim de tutunur. Sen sonuçlandı mi transferinMasallah canm hayirli olsun canm adetin ikinci günü gidiyorsun doktor ilaç veriyor bana estrofem verdi kullanıyorsun sonra bi kez daha kontrole çağırıyor en son tranfer günü belirleniyor benim bu süreç 13 gün sürdü toplam 3 kez gittim :)))
İnşallah canım Allah yardımcın olsun .Beni adetimin 3.günü cagirdi canim. Çok heyecanlıyım insallah benim de tutunur. Sen sonuçlandı mi transferin
Insallah. Transfer sonrası neler yaptin peki cok stresli bir bekleyiş bana tavsiyelerin var mi cnmİnşallah canım Allah yardımcın olsun .
Evet canım çok şükür pozitif sonuç aldım.
Bu 3. Transferimdi .
Sende merak etme canım dondurulmuşlarin şansı daha yüksek Allah in izniyle olur inşallah
Hiç stres yapma canım bol bol dua et ayetel kursu oku.Insallah. Transfer sonrası neler yaptin peki cok stresli bir bekleyiş bana tavsiyelerin var mi cnm
Canım karnının şişi ne yaptın da indi benim inmiyo yaİyileştim canım ben bu ayın 5 inde olmuştum opu.10 güne yakın sıkıntılarım devam etti.şükür şimdi gayet iyiyim.
Bol bol su içtim canım zaten hemen geçmiyor.6 gün falan sürdü sonrasında yavaş yavaş inmeye başladı.Canım karnının şişi ne yaptın da indi benim inmiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?