2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bilginiz için tesekkür ederim, Doktorum cevap yazmış, ilaçlara aynen devam demiş anlamadım cok mu takılıyorum insan zor bulunca böyle oluyor :KK17:

herkesin tedavisi kendisine özgüdür arkadaşım. kafanızı karıştırıp da bebisi endişeli buyutmeyin. sanırım bebişlerimiz ayni zamanda olmuş 24 ocak son adet tarihimdi. :)

Pridnol daha önceki transferde de transfer öncesi 5 gün kullandim bıraktım yrn transferim var bugünde 5.yi içip bıraktım.ama kullandiriyorsa illaki sizde farklı bir durum vardır gerek görmüştür.

Merhaba kızlar. Ben de dondurulmuş transfere hazırlanacam bugun adet oldum sali kontrol icin çağırdı doktor. Dondurulmuş transfer olan var mi hazırlık aşamaları ilaçlar ve süresi kac gun. Çok heyecanlıyım. Bundan önceki adette histeroskopi yapıldı temiz cikti ve çizik atıldı. 2 tane ngs den saglikli gelen embriyom var

canım transferden sonraki 5 gün mü kullanıp bıraktın? sırf bu yüzden bebeklerime bir şey olursa kahrolurum bu sabah içmedim günlerdir içiyorum opudan beri
Canım benim dondurulmuş embriyoydu.
Evet canım transfer öncesi 3 gün transger günu ve bir gün sonra içip biraktm toplam 5 tane oldu .
Korkma canım her dotkorn yöntemi farklı olur bence güven doktoruna birşey olsa niye versin ki

Merhaba kızlar. Ben de dondurulmuş transfere hazırlanacam bugun adet oldum sali kontrol icin çağırdı doktor. Dondurulmuş transfer olan var mi hazırlık aşamaları ilaçlar ve süresi kac gun. Çok heyecanlıyım. Bundan önceki adette histeroskopi yapıldı temiz cikti ve çizik atıldı. 2 tane ngs den saglikli gelen embriyom var[/?
Eğer 2 tanesini donduracaklarsa , rahim kalınlaştırmak için ilaç verecekler, belli aralıklarda kan verip değerlerini değerlendirecekler adetin 18-20 günü (o senin rahim kalınlığına ve değerlerine bağlı) transferin gerçekleşir.

Merhaba kızlar. Ben de dondurulmuş transfere hazırlanacam bugun adet oldum sali kontrol icin çağırdı doktor. Dondurulmuş transfer olan var mi hazırlık aşamaları ilaçlar ve süresi kac gun. Çok heyecanlıyım. Bundan önceki adette histeroskopi yapıldı temiz cikti ve çizik atıldı. 2 tane ngs den saglikli gelen embriyom var
Masallah canm hayirli olsun canm adetin ikinci günü gidiyorsun doktor ilaç veriyor bana estrofem verdi kullanıyorsun sonra bi kez daha kontrole çağırıyor en son tranfer günü belirleniyor benim bu süreç 13 gün sürdü toplam 3 kez gittim :)))

Arkadaslar kafaniza gore ilaclarinizi birakmayin. Bir arkadasim estrofem ve progestan gebelikte zararliymis diyip kendi kafasina gore birakti dusuk yapti. Estrofem x, progestan b kategorisinde diye. Simdi cok pisman. Zararli olsa zaten kullandirtmazlar. Eger veriyorlarsa bir bildikleri vardir. Cok arastirip kafanizi bulandirtmayin

Kızlar bişey merak ediyorum, doktora sormayı unuttum. İnternette de çok tatmin edici bilgi bulamadım.5. Gün Blast embriyo ortalama kaçıncı gün tutunur?

Son düzenleme:
Masallah canm hayirli olsun canm adetin ikinci günü gidiyorsun doktor ilaç veriyor bana estrofem verdi kullanıyorsun sonra bi kez daha kontrole çağırıyor en son tranfer günü belirleniyor benim bu süreç 13 gün sürdü toplam 3 kez gittim :)))
Beni adetimin 3.günü cagirdi canim. Çok heyecanlıyım insallah benim de tutunur. Sen sonuçlandı mi transferin

Beni adetimin 3.günü cagirdi canim. Çok heyecanlıyım insallah benim de tutunur. Sen sonuçlandı mi transferin
İnşallah canım Allah yardımcın olsun .
Evet canım çok şükür pozitif sonuç aldım.
Bu 3. Transferimdi .
Sende merak etme canım dondurulmuşlarin şansı daha yüksek Allah in izniyle olur inşallah

İnşallah canım Allah yardımcın olsun .
Evet canım çok şükür pozitif sonuç aldım.
Bu 3. Transferimdi .
Sende merak etme canım dondurulmuşlarin şansı daha yüksek Allah in izniyle olur inşallah
Insallah. Transfer sonrası neler yaptin peki cok stresli bir bekleyiş bana tavsiyelerin var mi cnm

Insallah. Transfer sonrası neler yaptin peki cok stresli bir bekleyiş bana tavsiyelerin var mi cnm
Hiç stres yapma canım bol bol dua et ayetel kursu oku.
Çok yatmadım çokta gezmedim.biraz evin içinde dolaşıp biraz uzaniyordum sırt üstü .
İlaçları saatinde aldım.
Su tükettim canım ama çay az acik içtim .kahve kola falan hiç tüketmedim.
Protein ağırlıklı beslendim.et balık süt yumurta yoğurt meyve yedim .
Film izledim bu süreçte .
çok şükür Rabbime pozitif sonuç aldım darısı başına olsun inşallah .
Keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyariz inşallah kucağimiza sağlicakla alırız bebislerimizi.

Back