- 20 Şubat 2016
- 161
- 154
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.261
Canım yok "prednol" antibiyotik değil, transferden sonra verildi keseyi gördük hala kullanıyorum doktorum devam demişti ama aklıma takıldı kullanan var mı diye sormak istedim. Opudan sonra "Monodoks" verildi antibiyotik olarak onu da transferden önceki gece bıraktım.opapatya7 prudnol antibyotikmi. Ben antiniyotigi 3 gun kullanip bitirdim demek istedim. Zitromax benimki. ( yeniden basladigimiz icin suan 2. Ictim )
Canım dün 10. Gündü. Bugün çatlatma iğnesini vurucam sanırım, drdan haber bekliyorum. Gonal f 125le başladım ilk gün, sonra 137,5la devam ettim bir de cetrotide kullandım gonal fle aynı gün.Senin kaçıncı günü iğnenin canım bi de kaç ml vuruyosun iğneni
Canum prednol bildiğim kadarıyla kortizon, özellijle ameliyatlardan sonra fln vücut toparlasın die veriyorlarCanım yok "prednol" antibiyotik değil, transferden sonra verildi keseyi gördük hala kullanıyorum doktorum devam demişti ama aklıma takıldı kullanan var mı diye sormak istedim. Opudan sonra "Monodoks" verildi antibiyotik olarak onu da transferden önceki gece bıraktım.
Kaç yumurta saydı canım sende bi de pko mu var yoksa sende deCanım dün 10. Gündü. Bugün çatlatma iğnesini vurucam sanırım, drdan haber bekliyorum. Gonal f 125le başladım ilk gün, sonra 137,5la devam ettim bir de cetrotide kullandım gonal fle aynı gün.
Maalesef bende de olmuştu kizarma kaşınma sonra morarma ilacin etkisindenarkadaşlar cetrotide yaptıktan sonra morarma kanama oluyor suan dokunamıyorum yanlış birşey mi yapıyorum acaba gonal f hiç birşey olmuyor sizler de böyle birşey oldu mu?
Çok nazlı çok teyzesi hatta eşime dedim bak bu kız olcak diye içimden öyle hissettim hayırlısı tabi sağlıklı olsun da Allah’ın izniyle biraz yavaştan alıyor kendini anne babasına naz yapıyor :)
Tamam dogru yol ozman.Canım yok "prednol" antibiyotik değil, transferden sonra verildi keseyi gördük hala kullanıyorum doktorum devam demişti ama aklıma takıldı kullanan var mı diye sormak istedim. Opudan sonra "Monodoks" verildi antibiyotik olarak onu da transferden önceki gece bıraktım.
Ben de doktoruma ulaşıp sorucam bugün ilacın kullanma talimatını okudum, hamileyken kullanılmamalı çocugun gelişimini etkiler gibi cümleler yazıyor cok korktum, zaten zor süreçlerden geçiyoruz zor elde ediyoruz bir de böyle olunca geriliyorum hiç bir şey içmek istemiyorum folik asit dışında ve jel kullanımı haricindeCanum prednol bildiğim kadarıyla kortizon, özellijle ameliyatlardan sonra fln vücut toparlasın die veriyorlar
Canım mesajını okudum bencede prednolu sor çünkü ben 5 gün kullanıp bıraktım .Ben de doktoruma ulaşıp sorucam bugün ilacın kullanma talimatını okudum, hamileyken kullanılmamalı çocugun gelişimini etkiler gibi cümleler yazıyor cok korktum, zaten zor süreçlerden geçiyoruz zor elde ediyoruz bir de böyle olunca geriliyorum hiç bir şey içmek istemiyorum folik asit dışında ve jel kullanımı haricinde
Canım mesajını okudum bencede prednolu sor çünkü ben 5 gün kullanıp bıraktım .
canım transferden sonraki 5 gün mü kullanıp bıraktın? sırf bu yüzden bebeklerime bir şey olursa kahrolurum bu sabah içmedim günlerdir içiyorum opudan beriCanım mesajını okudum bencede prednolu sor çünkü ben 5 gün kullanıp bıraktım .
Ben prednolu transferden önce 4 gün kullandım transfer sonrası neden veriliyor ki
Canım 20 civarı yumurta saydı ama arasında 22 mm 19 mm 17 mm 16 mm 13 mm boy boy, bende pco var o yüzden 2. Adetle transfere hazırlanıcaz dedi.salı da opu olacak, panikledim birazKaç yumurta saydı canım sende bi de pko mu var yoksa sende de
teşekkür ederim cnm sordum cevap bekliyorum bakalımCanım mesajını okudum bencede prednolu sor çünkü ben 5 gün kullanıp bıraktım .
hiç bilmiyorum ki doktor ne dese yapıyoruz güvenip içiyoruz bugün telaşlandım kullanma talimatını okuyunca, inşallah bir şey olmaz tüm enerjim çekildi cok tedirginimBen prednolu transferden önce 4 gün kullandım transfer sonrası neden veriliyor ki
prednolu ben 7 gün kullandim amacinin da vücudun bebeği yabancı bi madde gibi algilamasini engellemek olduğunu biliyorum aklınızda soru varsa mutlaka danisincanım transferden sonraki 5 gün mü kullanıp bıraktın? sırf bu yüzden bebeklerime bir şey olursa kahrolurum bu sabah içmedim günlerdir içiyorum opudan beri
Bilginiz için tesekkür ederim, Doktorum cevap yazmış, ilaçlara aynen devam demiş anlamadım cok mu takılıyorum insan zor bulunca böyle oluyorprednolu ben 7 gün kullandim amacinin da vücudun bebeği yabancı bi madde gibi algilamasini engellemek olduğunu biliyorum aklınızda soru varsa mutlaka danisin
İyileştim canım ben bu ayın 5 inde olmuştum opu.10 güne yakın sıkıntılarım devam etti.şükür şimdi gayet iyiyim.Aynen öyleyim canım karnım şiş iki büklüm yürüyorum 3 gündür serum taktırıyorum bi de clexane iğneye başladı doktor nasıl geçti canım iyileştin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?