- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #14.521
Amin ins. Bakalim cok panik durumdayimSagol aminn inşallah. 2019 yılında sizde tüm bekleyenlerde yavrunu za kavusun. Tek di 5.gün embriyosu . İki koyulursa ikiz olma ihtimali de var tabi. Rabbim hayirlisini versin. İkiz gebelikde riskli oluyor.
Ben 9 yıldır sigara içen biriydim . Ama tedaviden 2 ay önce bıraktım. Bence hiç içmeyi düşünme. Yumurtalara zarar veriyor. Transfer sonrası da bebek içinde zararlı.Acaba tedavi asamasinda sigara kulanan oldumu
tamam insallah elimden geleni yapicam cok az kaldi bi aksilik olmazsa 15 gun sonra do durulmuslarla denememiz olucakbana dua et lutfen sen hamislerin duasi daha makbulBen 9 yıldır sigara içen biriydim . Ama tedaviden 2 ay önce bıraktım. Bence hiç içmeyi düşünme. Yumurtalara zarar veriyor. Transfer sonrası da bebek içinde zararlı.
İlk bir hafta zorlanirsin en fazla bnm başım çok ağrımisti ama direndim icmedm sonra geçti şükür. Şuan nerdeyse 10 aydır sigara icmiyorumI
tamam insallah elimden geleni yapicam cok az kaldi bi aksilik olmazsa 15 gun sonra do durulmuslarla denememiz olucakbana dua et lutfen sen hamislerin duasi daha makbul
Benim 2 embriyodu canımAmin hayirlisi tabi ama benim dr 1 kez en fazla 2. Kez cagiriyor o kadar siIn tek embriyomu ikimi acba
Bence hamilesin canım. Bariz belli. Hayırlı olsun. Aynı gün transfer olmusuz. Darısı basıma inşallahEki Görüntüle 2223169 Eki Görüntüle 2223169 Kızlar merhaba . Bugün 2 blast transferimin 6. Günü az önce 6 gün erken testi yaptım sizce hamile miyim acilll yardımmm
Hamilesin canım hayırlı olsun benimde 2 blst transferim olmuştu benimde 7. Gün testim böyle çıkmıştıEki Görüntüle 2223169 Eki Görüntüle 2223169 Kızlar merhaba . Bugün 2 blast transferimin 6. Günü az önce 6 gün erken testi yaptım sizce hamile miyim acilll yardımmm
HAYIRLI olsun insallah canim tutunmuş gibi ama 6 gün çok erken bir zaman 8 günde kan ver ve doktoruna danis ben 8 günde test yapmıştim doktorumla paylaştığımda hemen kan vermemi istemistiEki Görüntüle 2223169 Eki Görüntüle 2223169 Kızlar merhaba . Bugün 2 blast transferimin 6. Günü az önce 6 gün erken testi yaptım sizce hamile miyim acilll yardımmm
mrb humatrop kalemi bulamıyorum 300 lük aldım .canım işin bitince satarmısın.bitince derken bebeğin gelince diyelim dua olsunBende 300 ile başladım canım bugun ikinci günüm
:) 8 gün katlayacagi için bence korkma ben 8 gün akşam verdiğimde 140 di bence 10 günde kan katlayarak devam eder insallah ve bir çok arkadaşımda 8 9 gün 59 çıkmıştı hayirli olsun insallah rabbim sonuna kadar devam ettirsinNunusller teşekkür ederim cnm hepimiz için hayırlısı olsun.
5 blast Transferin dün 7. Günü idi ,,,, veee değerim 49.2 çıktııı... sizce nasıl kızlarrr,, açıkçasıkorkuyorım düşük mü acaba
1 sene onceymis ama insallah bebegine kavusmussundur hakan coksuerHakan coksuer de başladım tedaviyle ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?