• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba kizlar bende 33 yasindayim ilk deneme tek embriyo negatif oldu sifirdan baska merkezde 2. tedaviye basladik allah nasip ederse şubat ayinda dondurulmus embriyo transfer edilecek insallah bizlerde 2018 de anne oluruz

Merhaba kizlar bende 33 yasindayim ilk deneme tek embriyo negatif oldu sifirdan baska merkezde 2. tedaviye basladik allah nasip ederse şubat ayinda dondurulmus embriyo transfer edilecek insallah bizlerde 2018 de anne oluruz
5.gün embriyosu mu dondurulmuşların ?

Merhaba
Bende Ocak adetiyle 2. tüp bebek denemem başlayacağım. buradan yalnız olmadığımızı hissetmek güzel. 29 yaşındayım sebepsiz infertilite.
Ocağın kaçı gibi adet olursunuz duzenlimidir adetiniz

Ben 20 si gibi adet olurum

Beraber sonuçları bekleriz
belki heycanımızı paylaşırız

Ocağın kaçı gibi adet olursunuz duzenlimidir adetiniz

Ben 20 si gibi adet olurum

Beraber sonuçları bekleriz
belki heycanımızı paylaşırız
İnşallah güzel haberlerimiz olur bn 11 ocak gibi adet olurum adetlerim düzenlidir negatif tüpte bile hemen günümde adet oldum :)

İnşallah güzel haberlerimiz olur bn 11 ocak gibi adet olurum adetlerim düzenlidir negatif tüpte bile hemen günümde adet oldum :)
İnşallah canım allah yüzümüzü güldürsün artık

benimde negatiften sonraki adetim günüm de geldi

2.adetim 5 gün gecikti ilk defa böyle oldu

Hayirlisi artık 2018 uğur getirsin bize inşallah

İnşallah bu yıl yüzümüz güler bencede. Şubatta neticelerimizi alırız daha uzamadan süreç biter tek dileğim bu. İkimizide iyi şanslar.

Benimde 2 tane 3. Gün embriyosu taze transfer oldu. 2. Günüm 26 aralık test günüm. antalya Memorialda tedavi oldum. 6. Tedavim fsh yüksek amh düşük 29 yaşındayım
5 gün kaldı test gununuze nasıl hissediyosunuz kendinizi herhangi bi belirtiniz var mı?

Hayır belirti yok relax devam ediyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah
İnşallah canım

yanınızda biri var mı yardimci olucak yoksa kendiniz mi idare ediyorsunuz

İlk transfermde Tektim ben yanımda kimse yoktu çok zorlandım

Ocaktaki 2.transferimde yanıma kV mi çağırmak istiyor eşim

acaba gerek var mı kabul etmelimiyim

Doktorların dediği gibi gerçekten sürekli yatmanın bi faydası yok mu ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
6.tedavinizmiş bu yüzden size sormak istedim.

Slm bende transfer oldum yaşım 28 ilk denemem bursada test günüm 26 aralık soranus tüp bebek merkezi

İnşallah canım

yanınızda biri var mı yardimci olucak yoksa kendiniz mi idare ediyorsunuz

İlk transfermde Tektim ben yanımda kimse yoktu çok zorlandım

Ocaktaki 2.transferimde yanıma kV mi çağırmak istiyor eşim

acaba gerek var mı kabul etmelimiyim

Doktorların dediği gibi gerçekten sürekli yatmanın bi faydası yok mu ?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
6.tedavinizmiş bu yüzden size sormak istedim.
Bence de bi gereği yok 1. Tedavimde hep yaptım sonuc negatifti. 2. Tedavimi bundan 3 ay sonra yaptırdım ama psikolojik olarak çok yıpranmıştım raporu yarıda kesip işe başladım sonuç pozitifti (kızım 5 yaşında) sonraki tedavilerimde de hiç yormadım kendimi işe de erken başlamadım 10 gün evdeydim sonuç negatifti hep. Yanımda birinde annem birinde kayınvalidem vardı onların olması daha çok stres yaratıyor bence ben kimseyi istemiyorum eşim çok şey beklemiyor yemeğimi de yapbiliyorum süpürgeyi eşim açıyor öyle idare ediyoruz

Bence de bi gereği yok 1. Tedavimde hep yaptım sonuc negatifti. 2. Tedavimi bundan 3 ay sonra yaptırdım ama psikolojik olarak çok yıpranmıştım raporu yarıda kesip işe başladım sonuç pozitifti (kızım 5 yaşında) sonraki tedavilerimde de hiç yormadım kendimi işe de erken başlamadım 10 gün evdeydim sonuç negatifti hep. Yanımda birinde annem birinde kayınvalidem vardı onların olması daha çok stres yaratıyor bence ben kimseyi istemiyorum eşim çok şey beklemiyor yemeğimi de yapbiliyorum süpürgeyi eşim açıyor öyle idare ediyoruz
Anladım Teşekkürler cevabınız için
Bende eşime kV min gelmesine gerek olmadığını söylüyüm ozaman çok Doğru boşuna stres yaratmıyım kendime

bende umut tüp bebek kliniğinde tüp bebeğe başladım 2017de başladım ama rahim dinlendirme yapıldı benim transferimde 2018 ocak ayına kaldı

Hic belirti arama canim herkesin bunyesi farkli iyi dusun iyi olsun insallah pozitifi gorursun sizdeki problem nedir ?
Yok aramıyorum belirti arkadaş sorduğı için söyledim 6. Tedavim artık tecrübeliyim:) bendeki problem erken rezerv azlığı fsh yüksek amh düşük

Selam canımm bende 27 yaşındayım. ilk denemem. Şuan transfer için iğne ve ilaç kullanıyorum pazartesi kontrolüm var pazartesi transfer günü belli olur heralde. Dondurulmuş transfer olacak benimkisi

Back
X