- 26 Eylül 2017
- 161
- 145
-
- Konu Sahibi ygtatskrdln
Kromozom testi ve histereskopi yaptır mutlaka bende yeniden deneyeceğim benimde 3 tane var dondurulmuş hakkımızda hayırlısı olsun ama bu morfoloji mahvetti biziSlm canim durumumuz ayni...eşim iki tarafli varikosel ameliyati oldu ama sperm sayisi artmadi...37 yasindayim ilk denememi 23 ekimde yaptim...2 kasimda negatif olduğunu ogrendim...4 kasimda regli oldum...aralik ayindaki reglim bittikten 4 gun sonra tekrar gitcem...rahimi takip edicekler gerekirse parca alicaklarmis...ocak ayinda tekrar deniycem nasip olursa..1 tane dondurulmus kaldi vakalim onunla deniycem...
Ilk evliligimden 12 yaşında bir kizim var ben de bir sikinti yoktu acaba embriyolarda mi sikinti oldu da tutmadi ama 5. Gune gelmislerdi..Kromozom testi ve histereskopi yaptır mutlaka bende yeniden deneyeceğim benimde 3 tane var dondurulmuş hakkımızda hayırlısı olsun ama bu morfoloji mahvetti bizi
Büyük bir olasılıkla ondandır kuzum konuş hastaneyle detaylı mutlakaIlk evliligimden 12 yaşında bir kizim var ben de bir sikinti yoktu acaba embriyolarda mi sikinti oldu da tutmadi ama 5. Gune gelmislerdi..