2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Bende bütün gün yatmak istiyorum yatıp kalkıncada midem çok kötü oluyor karnım aç ama hiç bişey yemek istemiyorum kokular mahvediyor beni. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider kap atışlarını duydunuz mu canımm tam olarak kaç haftalıktın duyduysanız ?
canim ben 6+4te duydum kalp atisini. doktor iyiki bugun gelmissin 2 gun onnce gelseydin duyamazdik demisti

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım benide eklermisiniz listeye bizimde 6.haftamız. Daha önce bir düşüğüm olmuştu sonrasında büyük bir ameliyat geçirdim rahim ve yumurtalıklardan, bir süre menapozdaydım sonra tekrar adet görmeye başladım. Şimdi bekliyorum korkularım var düşerse kaybedersem diye! Çok zor zamanlar geçirirken gelmişti ilk bebeğim 2 yıl önce, yaşama tutunmama vesile olmuştu, hayatımın en zor günlerinden birini yaşarken de kaybettim düşürdüm onu! Şimdi yeniden hamileyim bir yandan mutluyum bir yandan garip hisler aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum! Ve şiddetli ağrım var 15 gündür! Doktorum normal dedi kist oluşmuş ve atıyormuş ondan büyük ihtimalle ama zaman zaman çok şiddetleniyor ağrım düşükmü diye tedirgin oluyorum!!!
Bu arada neredeyse bütün yazdıklarınızı okudum tek tek alıntılayamadım ama hepiniz için hayırlısı olsun benim içinde inşallah! Hepimize sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allahım!
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. umarim kistin kuculdukce agrilarin azalir. kotu gunlerin sonunda sana verilmis bir mukafat olsun insallah

Kızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.

Sizler sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.

Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.

Canım çok üzüldüm yaa :KK43: ins gönlünce olur her şey :KK43:

Kızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.

Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.
canim cok cok cok gecmis olsun. uzuldum gercekten. en yakin zamanda umatim tekrar bize burada guzel haberler veririsin. cok sukur ki dıs gebelik falan degilmis senin dedigin gibi kurtaja gerek kalmamiş. degerin kaca düstü

Canım her şey biz insanlar için. Şu aşamada önemli olan senin sağlığın. Biraz dinlen kendine gel yeniden denersin Allahın izniyle.

Geçmiş olsun kardeşim. Çok üzüldüm.. Allah yardımcın olsun. İnşallah en yakın zamanda yeniden hamile kalacaksın, moralini yüksek tut. Hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden..

Canım sen kese görmemiştin dimi hcg düşük diye

Çok üzüldüm canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah

Canım rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin .Diğer çocuğuna uzun ömür versin

canim hakkinda hayirlisi rabbim sanada en yakin zamanda hayirli sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Canım çok üzüldüm .... Hakkında hayırlısı böyleymiş demekki . En yakın zamanda hamileyim kızlar diye bize haber verirsin inş.

Valla canım, ben yarın gideceğim. Yarın 5+4 olmuş olacağım. Bana söylediği istersen vajinal ultrasonla da alabiliriz kalp atışını ama bence gerek yok, Salı günü gel tekrar bakalım dedi.

5+4 kalp atışı için bana da birazcık erken gibi geldi. Oğlum da 7 haftalıkken kalp atışını görmüştük. Ama sonuçta doktor olan o, doğrusunu o bilir diyerek yarın tekrar gideceğim.

Kalp atışını duymak gibi bir gayem yok, zaten hamileliğin son zamanlarında bol bol dinleyeceğim o kalp atışını :) Görsem yeter.
İnşallah güzel haberler alırsın canımm usg de haftandan ileri olabilir mi ki maşallah. Ben 2 kez düşük yaptım kalp atışı oluşmadı o yüzden tedirginim sanki kalp atışını duysam içim ferahlıcak bir nebze de olsa. Ama erken gidip duyamazsam da kafaya takıcam bayram sonunu beklemeye karar verdim nasipse herşeyin hayırlısı.

Kızlar ben bu gebeliğimde inanılmaz üşüyorum, sanki habire üzerime soğuk hava üflüyorlar.. En son ay önce kan sayımı filan yaptırmıştım herşey gayet yolundaydı. Önceki gebeliğimde hiç olmamıştı böyle birşey.
Benim ilk gebeligim. Bende de ayni durum var. Birden bire uşüme başlıyor ve ayaklarım buz kesiyor. Tuhaf ama arada da hararet basıyor

X