2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kizlar kendi doktoruma gittim geldim karnimdan keseyi gördü 5 haftalık gibi dedi 3 mmdi gecen carsamba 10 mm olmus guzel yere yerlesmis dedi henuz bebeği gormeyi zaten beklemiyoruz dedi yerlesirken olabilid bu tur seyler dedi 5 eylule randevu verdi

Kizlar kendi doktoruma gittim geldim karnimdan keseyi gördü 5 haftalık gibi dedi 3 mmdi gecen carsamba 10 mm olmus guzel yere yerlesmis dedi henuz bebeği gormeyi zaten beklemiyoruz dedi yerlesirken olabilid bu tur seyler dedi 5 eylule randevu verdi

Gözün aydın canım :)

Ayyy kizlar dunden beri hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kimildamak bile istemiyorum. Olece oturuyorum uyku moduna alinmis gibiyim. Enerjim sifir. Ne birsey yemek istiyorum ne yapmak.. Basim agriyor. Bu arada turk kahvesi icebiliyormuyduk biz

Ayyy kizlar dunden beri hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kimildamak bile istemiyorum. Olece oturuyorum uyku moduna alinmis gibiyim. Enerjim sifir. Ne birsey yemek istiyorum ne yapmak.. Basim agriyor. Bu arada turk kahvesi icebiliyormuyduk biz
Aç karnına ve tok karnına değil canım. Yemekten birkaç saat sonra içebilirsin şekersiz olursa hele faydasindan yenmez:KK66:

Normalde kafein içerikli içeceklerden uzak durmamız gerekiyor. Ama çay, yeşil çay, kola, nescafe gibi kafeinli başka herhangi birşey içmezsen bir fincan içebilirsin diye biliyorum. Ben haftada bir iki tane içiyorum.

Bu arada canım söylediklerim benim doktorumun bana dedigi :KK66:

Bende bayılırım türk kahvesine. Nerdeyse 3 aydır içemiyordum.tedaviden dolayı bende bu günlerde kendimi kahveyle ödüllendirmek istiyorum afiyet olsun

Bende bayılırım türk kahvesine. Nerdeyse 3 aydır içemiyordum.tedaviden dolayı bende bu günlerde kendimi kahveyle ödüllendirmek istiyorum afiyet olsun
benim icin odulden ziyade ilac niyetine. Bas agrisini hafifletiyor cunku. Ayrica bi dinclestiriyorda. 80yasinda nenem benden enerjik. Ev yansa yikilsa totomu donup yatacam o haldeyim.

Kizlar dr bana vinelac diye bir hap verdi vitamin karisimi olarak onu kullanıyorum varmi baska bundan icen

Kızlar ben bu gebeliğimde inanılmaz üşüyorum, sanki habire üzerime soğuk hava üflüyorlar.. En son ay önce kan sayımı filan yaptırmıştım herşey gayet yolundaydı. Önceki gebeliğimde hiç olmamıştı böyle birşey.

Kızlar ben bu gebeliğimde inanılmaz üşüyorum, sanki habire üzerime soğuk hava üflüyorlar.. En son ay önce kan sayımı filan yaptırmıştım herşey gayet yolundaydı. Önceki gebeliğimde hiç olmamıştı böyle birşey.
bende de bikac gündür var üşüme niye.hic bilmiyorum

Hera__ Hera__
M miumao
Arkadaşlar Tabiki tercih meselesi kişisel düşüncelerimiz var.Allahın haram kaldığına ben helal diyemem. Başka altarnatifler varken bunuda kullanmaya devam etmem mantıklı değil. Rakim firma da yazmış olabilir. Bende elimden geldiğince araştırdım.çoğu ürüne ruhsat veren arakadışıma danıştım.evet bazı ürünlerde içeriğinde bulunuyor ama yinede piyasaya sürülüyor.bayerde buna açıklama olarak bulunduğunu söylemişken.ister doğru ister yanlış olsun içimde şüpheyle yaşayacagıma başka bir ilaç alıp kullanırım.
Suphe duyuyorsan tabii ki kullanma canim. Kimse zorla aldiramaz. Yalniz eger gercekten oyle bisi varsa saglik bakanligi ne is yapiyo anlamadim acil karar alip toplatmalari lazim bence. Dogru duzgun denetlemeden onay vermemeliler.

bende de bikac gündür var üşüme niye.hic bilmiyorum

Kızlar aman dikkat ben de öyleydim gecen hafta içim titriyordu, son dört beş gündür gribim. Aman yediklerinize dikkat edin c vitamini alın bol bol. Güya tatildeyim eşim yüzüyor, ben şezlongda elimde mendil :KK43:(

Kızlar merhaba, kan verdim değerim düşmeye başlamış, biyokimyasal gebelikmiş. Şükür ki kürtaj falan olmama gerek kalmadı, değer sıfırlanınca adet olurmuşum.

Sizler sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza.

Topiği devralmak isteyen varsa mesaj atsın bana yoksa ben kazen bey'e devredicem yeniden.

X