oyyy allah yardim etsinnn ben sutyen takip cikarirken mahvoluyirumBen o aciyan goguslerle cocuk emziriyorum.. aciyor gercekten :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyyy allah yardim etsinnn ben sutyen takip cikarirken mahvoluyirumBen o aciyan goguslerle cocuk emziriyorum.. aciyor gercekten :))
O kadar çok oyun dönüyorki insan korkuyor.Çok haklısın canım. Tamamen kişisel bir konu bu. İnançla, içine sinmesiyle ilgili. Doğru ya da yanlış diyemen o yüzden.
Niyetim kırıcı olmak da değil, lütfen yanlış anlama. Ben de sadece kendi düşüncemi söyledim.
Kizlar kendi doktoruma gittim geldim karnimdan keseyi gördü 5 haftalık gibi dedi 3 mmdi gecen carsamba 10 mm olmus guzel yere yerlesmis dedi henuz bebeği gormeyi zaten beklemiyoruz dedi yerlesirken olabilid bu tur seyler dedi 5 eylule randevu verdi
Aç karnına ve tok karnına değil canım. Yemekten birkaç saat sonra içebilirsin şekersiz olursa hele faydasindan yenmezAyyy kizlar dunden beri hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kimildamak bile istemiyorum. Olece oturuyorum uyku moduna alinmis gibiyim. Enerjim sifir. Ne birsey yemek istiyorum ne yapmak.. Basim agriyor. Bu arada turk kahvesi icebiliyormuyduk biz
Normalde kafein içerikli içeceklerden uzak durmamız gerekiyor. Ama çay, yeşil çay, kola, nescafe gibi kafeinli başka herhangi birşey içmezsen bir fincan içebilirsin diye biliyorum. Ben haftada bir iki tane içiyorum.Ayyy kizlar dunden beri hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kimildamak bile istemiyorum. Olece oturuyorum uyku moduna alinmis gibiyim. Enerjim sifir. Ne birsey yemek istiyorum ne yapmak.. Basim agriyor. Bu arada turk kahvesi icebiliyormuyduk biz
Bu arada canım söylediklerim benim doktorumun bana dedigiAyyy kizlar dunden beri hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kimildamak bile istemiyorum. Olece oturuyorum uyku moduna alinmis gibiyim. Enerjim sifir. Ne birsey yemek istiyorum ne yapmak.. Basim agriyor. Bu arada turk kahvesi icebiliyormuyduk biz
Bende bayılırım türk kahvesine. Nerdeyse 3 aydır içemiyordum.tedaviden dolayı bende bu günlerde kendimi kahveyle ödüllendirmek istiyorum afiyet olsunAyyy kizlar dunden beri hicbirsey yapmak gelmiyor icimden. Kimildamak bile istemiyorum. Olece oturuyorum uyku moduna alinmis gibiyim. Enerjim sifir. Ne birsey yemek istiyorum ne yapmak.. Basim agriyor. Bu arada turk kahvesi icebiliyormuyduk biz
Benimde var canımKızlar bu arada benim akşam bacak kasılmalarım oluyor sizdede başlayan varmı
benim icin odulden ziyade ilac niyetine. Bas agrisini hafifletiyor cunku. Ayrica bi dinclestiriyorda. 80yasinda nenem benden enerjik. Ev yansa yikilsa totomu donup yatacam o haldeyim.Bende bayılırım türk kahvesine. Nerdeyse 3 aydır içemiyordum.tedaviden dolayı bende bu günlerde kendimi kahveyle ödüllendirmek istiyorum afiyet olsun
sagol canim senden de guzel haberler aliriz insallahGözün aydın canım :)
bende de bikac gündür var üşüme niye.hic bilmiyorumKızlar ben bu gebeliğimde inanılmaz üşüyorum, sanki habire üzerime soğuk hava üflüyorlar.. En son ay önce kan sayımı filan yaptırmıştım herşey gayet yolundaydı. Önceki gebeliğimde hiç olmamıştı böyle birşey.
Suphe duyuyorsan tabii ki kullanma canim. Kimse zorla aldiramaz. Yalniz eger gercekten oyle bisi varsa saglik bakanligi ne is yapiyo anlamadim acil karar alip toplatmalari lazim bence. Dogru duzgun denetlemeden onay vermemeliler.Hera__
M miumao
Arkadaşlar Tabiki tercih meselesi kişisel düşüncelerimiz var.Allahın haram kaldığına ben helal diyemem. Başka altarnatifler varken bunuda kullanmaya devam etmem mantıklı değil. Rakim firma da yazmış olabilir. Bende elimden geldiğince araştırdım.çoğu ürüne ruhsat veren arakadışıma danıştım.evet bazı ürünlerde içeriğinde bulunuyor ama yinede piyasaya sürülüyor.bayerde buna açıklama olarak bulunduğunu söylemişken.ister doğru ister yanlış olsun içimde şüpheyle yaşayacagıma başka bir ilaç alıp kullanırım.
Kızlar ben bu gebeliğimde inanılmaz üşüyorum, sanki habire üzerime soğuk hava üflüyorlar.. En son ay önce kan sayımı filan yaptırmıştım herşey gayet yolundaydı. Önceki gebeliğimde hiç olmamıştı böyle birşey.
bende de bikac gündür var üşüme niye.hic bilmiyorum