Bende bütün gün yatmak istiyorum yatıp kalkıncada midem çok kötü oluyor karnım aç ama hiç bişey yemek istemiyorum kokular mahvediyor beni. İnşallah bu sefer herşey yolunda gider kap atışlarını duydunuz mu canımm tam olarak kaç haftalıktın duyduysanız ?Bende de bulanti ara ara yokluyor ama feci halsizlik var. Hasta gibiyim surekli. Etlerim agriyo resmen. Ne zaman gecicek bunlar ya
Valla canım, ben yarın gideceğim. Yarın 5+4 olmuş olacağım. Bana söylediği istersen vajinal ultrasonla da alabiliriz kalp atışını ama bence gerek yok, Salı günü gel tekrar bakalım dedi.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah salı günü kaç haftalık olmuş oluyorsun canımm bende 5+0 da keseyi gördüm salı 6 haftalık oluyorum nasipse ama 5 eylülde yani 7. Haftada gideyim dedim duyulur mu ki kalp atışları?
İnşallah güzel haberler alırsın canımm peki salı günü kaç haftalık oluyorsun? Ben de gitsem mi ki kafam karıştı şimdi bayram sonrasını beklemek te epey stresli olcak bana :/
7. haftada başlamıştı benim. Şimdilik pek birşey yok, hafif üşütmüşüm gibi sevimsiz sadece midem.Günaydın kızlar. Sizin bulantı ve kusmalar hangi hafta başlamıştı hatırlıyor musunuz?
Amin canim, insallah :)Mrb canim hayirlisi olsun. Bizde sali gunu gidicez, cok heyecanlihayirli haberler alalim insallah bayram oncesi
Aslinda disardan bakinca cok soguk bir adama benziyor :) bazen asiri gergin olur, dogru duzgun kelime cikmaz agzindan bazen dunya tatlisi olur anlatir da anlatir :) genelde guler yuzludur ama. Onceki hamileligimde farkettim ki eger takip ettigi bir dogum varsa asiri gergin oluyor muayenelerde. O da cok normal diye dusunuyorum.ne guzel canım hayırlısı olsun, bende keseyı gordum ama doktor hıcbır yorum yapmadı, yerı haftasıyla uyumu konusunda vs :)) senınkı baya ılgılıymıs
Ben o aciyan goguslerle cocuk emziriyorum.. aciyor gercekten :))evet yaa nedir bu göğüslerin durumu :)) 7 24 haklisin :)
Vitamin içeriklerini incelemedim, dini hassasiyeti olan arkadaşları da iyi anlıyorum. Ama rota virüsle ilgili benim şahsi fikrim, domuz içeriği olsa bile ikinci çocuğuma da yaptırırdım. Özellikle ikinci doz hatırladığım kadarıyla 5. ya da 6. ayda yapılıyordu, ki bu da ek gıda ve suya geçildiği döneme tekabül eder. Koruyuculuğu o zaman başlıyor. Bu dönemde bebeklerimizin sindirim sistemi her türlü saldırıya açık. Sırf bu sebeple bu aşıyı yaptırmasam ve bebeğim ishalden günlerce hastanede yatsa perişan olsa ben kahrolurdum.Kizlar nasi hemen inaniyosunuz boyle asparagas seylere! Actim netten arastirdim elevitin icerigini. Kesinlikle domuzla alakali hic bir sey yok! Orijinal web sitesine de girdim ingilizce olan. Orda da ozellikle belirtmisler, sadece d vitamini koyun yününden imal ediliyormus. Onun disinda kesinlikle ve kesinlikle hic bir hayvansal icerik yoktur yaziyo!
Lutfen dedikodulara hemen inanmadan once arastirin. Rakip firmalar da boyle haberleri zaman zaman yayiyorlar ne yazikki. Babam doktor, coguna gulup gecer. Eminim rota virusu de yalan haberdir.
Beta hcg degerlerin nasil peki ?Merhaba kızlar gittim progestan verdi doktorum, bhcg henüz düşük seviyelerde olduğundan keseyi göremeyiz o yüzden bhcg takibine devam dedi.
Sağlıklıysa kalsın inşallah Benimle yawruşum. Test sonucunu bekliyorum bakalım.
bendede bi degisiklik yokBende göğüste bir değişiklik yok benim durumda olan var mı
ben yazmistim rotavirusu ile. İki cesit asi var. Biri 2 doz digeri 3. Doz olan. 2 doz olanda sıkıntı varmis. Yoksa cok onemli bi asi. Ozel oldugundan cogu kisi yaptirmiyor ve hastalaninca neler cekiyorlar bi arkadasim anlatmisti cocuk dedi fiskirir gibi kustu kac gece ve hastanede yattilar 1 hafta 4 kilo verdi cocugu. Dusun yani 14 kiloydu o zaman 10 kiloya dustu... Cok onemliiVitamin içeriklerini incelemedim, dini hassasiyeti olan arkadaşları da iyi anlıyorum. Ama rota virüsle ilgili benim şahsi fikrim, domuz içeriği olsa bile ikinci çocuğuma da yaptırırdım. Özellikle ikinci doz hatırladığım kadarıyla 5. ya da 6. ayda yapılıyordu, ki bu da ek gıda ve suya geçildiği döneme tekabül eder. Koruyuculuğu o zaman başlıyor. Bu dönemde bebeklerimizin sindirim sistemi her türlü saldırıya açık. Sırf bu sebeple bu aşıyı yaptırmasam ve bebeğim ishalden günlerce hastanede yatsa perişan olsa ben kahrolurdum.
Çok haklısın canım. Tamamen kişisel bir konu bu. İnançla, içine sinmesiyle ilgili. Doğru ya da yanlış diyemen o yüzden.Hera__
M miumao
Arkadaşlar Tabiki tercih meselesi kişisel düşüncelerimiz var.Allahın haram kaldığına ben helal diyemem. Başka altarnatifler varken bunuda kullanmaya devam etmem mantıklı değil. Rakim firma da yazmış olabilir. Bende elimden geldiğince araştırdım.çoğu ürüne ruhsat veren arakadışıma danıştım.evet bazı ürünlerde içeriğinde bulunuyor ama yinede piyasaya sürülüyor.bayerde buna açıklama olarak bulunduğunu söylemişken.ister doğru ister yanlış olsun içimde şüpheyle yaşayacagıma başka bir ilaç alıp kullanırım.
Canım küçük küçük lerse normalkizlar arada kasik agrisibolmasi normal mi