2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bende başladım hasta gibi hissetmeye
Midem berbat hep kazınıyor bulanıyor bi garip
Halsizlik mutsuzluk hepsi başladı
İlk gebeliğim berbat geçti bu öyle geçmesin inşallah ya

Kızlar bişey soracağım dün doktor kontrolünden sonra yaptırmam için doktor bana bi takım testler yaptırmamı söyledi bu testler aç karnına mı yoksa tok karnına mı yapılıyor bilgisi olan var mı?

Ne güzel haber bebeğin sana tutundu annesi bizde onlar için dayanıcaz bulantilara kusmalara ama çok çok kötü olursan mutlaka destek alırsın bi şekilde geçecek bulantilar inşallah 3 ay sonra hepimiz kesildi bulantilar deriz

Canım geneli aç karnına yapılıyor şeker testi falan da old için. Suyunu iç tabi de kahvaltını sonra yaparsan daha iyi olur.

Selam kizlar bastan takip edemedigim icin kacirdigim seyler var wendy insallah bebegin seninledir.
Bugun bende kötü seyler yaşadım malesef disarfaydik bian camasirimin islandigini hissettim bi baktim koyu kahve akinti drumu aradim dogumevi aciline gidebilirsin dedi gittim karnumdan usgyle bakti kese var dedi ama bebek henuz görünmüyo dedi crs gunu karnimdan gorememisti dr acildeki dr ilk aylar olabilir boyle dedi dinlen dedi ilac filan kullanmayayimmi dedim tlfda drum progestan al demisti tamam dedi bi igmeyle orogestan yazayim onlem olsun dedi 1 hafta 10 güne bebek gorunebilir dedi ama daha belli degil dedi ne bileyim sacma geldi dis gebelikmidir degilmidir belli olmaz daha dedi

Canım karnindan keseyi görmüş ya dış gebelik olmaz artık içini ferah tut. Ha Allah korusun bos gebelik belki ama daha erken ya hemen gorunmeyebilir bebek de, aklımıza hemen en kötüsünü getirmeyelim dur bakalım. Kahverengi leke hemen hemen hepimizde oldu yerlesme lekelenmesi oluyor genelde. Kafamızı takmıyoruz, keyfini çıkarıyoruz çünkü şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok

icimi rahatlattin canım yaa insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla hayirla kucağımiza alalim ayaklarimi uzattim yatiyorum bakalim bende de kasik agrisi ve muthis gogus agriai var elim degse nasil canim yaniyo ikinci cocugum olacak allahin izniyle ama oğlumda hicbisey anlamamistim

Amin canım, inşallah çok istiyoruz bizde, sağlıklıysa kalsın Bizimle.

Kese görünmüş bu arada, dış gebelik ihtimalini atmışsınız, sarısı kalp atışına :)

Ay kizlar aksamdan beri bende sanci var acaba sizinki gini onemsizmidir
Kanama kontrolünde ol canım, sancı olması çok normal. Bi sıkıntı yoktur korkma sen. Hepimizde oldu baksana.

Canım ne kadar pozitifsin :) maşallah sana yanımızda ol hep :)

İnşallah :) hep beraber karalar bağlarsak nice olur halimiz :) hep hormonlar hep :)

Insallah canim insallah benim ilk olacak. Benim karnim geceleri ağrıyor belki de gündüz ben hissetmiyorum bilemiyorum tabi. Göğüsler 7/24 acı ağrı bir de grip üstüne bebisler bizim depolardan kullandığı için bagisikligimiz zayifliyormus ondan dikkatli olmak gerek soğuk algınlığı, grip vb. şeylere.

Şükür YÖK hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…