Merhaba kızlar
Canım nasıl oldun? Kanaman falan var mı? Kontrolde ol mutlaka, progestan varsa evde al sen.
Geçmiş olsun canım, kanama kontrolünde olun, kahve kanamalardan korkmuyoruz ama.
Canım hayırlı haberler ver lütfen.
Rahim genişlemesinden de olabilirmiş ağrı . İnsAllah öyledirMerhaba kızlar
Canım nasıl oldun? Kanaman falan var mı? Kontrolde ol mutlaka, progestan varsa evde al sen.
Geçmiş olsun canım, kanama kontrolünde olun, kahve kanamalardan korkmuyoruz ama.
Canım hayırlı haberler ver lütfen.
benım 1262 olunca 2 gun sonra bakmıstı keseye bıdaha kan vermedım kactı bılmıyorum gordugunde, sata gore 5+3 tum sanırım ama doktor kese 4+3 dedı baslarda belkı boyle olabılıyor bılmıyorum ama kotu bsy solemedı kese ıle alakalı sadece 1500 olunca gel demıstı 1200 olunca 2 gun gecınce gıttm, senın en son ne zaman bakıldı kactı
Maşallah canım, sağlıkla gelsinler inşallah. Kese sonrası bhcg kontrolü yapmıyorlar zaten.
Benim dün 342 çıktı. Yarın bi daha gidicem bakalım. Düşüş yok ama dünkü yeteri kadar yükselmemişti.
İnşalalh yarın 700lü bişi olur da içimiz rahat eder.
Rahim genişlemesinden de olabilirmiş ağrı . İnsAllah öyledir
artısların nasıl gitti canım,
Yarın adet gunummdu onddan kaynaklı olbilr mi sizce
İlk Pazartesi öğrendim; 77
Çarşamba; 277
Cumartesi; 342
Kanama olunca koşup gittim meğer yeteri kadar da yükselmemiş. Takibe devam edicez bakalım. Öncelik değerim çok iyiydi.
Canım ilk gebeliğimde neredeyse 9 ay adet günümü hissetmiştim. Olabilir o yüzden.
İnsAllah ondan kaynaklidir canım. İnsan ister istemez korkuyorİlk Pazartesi öğrendim; 77
Çarşamba; 277
Cumartesi; 342
Kanama olunca koşup gittim meğer yeteri kadar da yükselmemiş. Takibe devam edicez bakalım. Öncelik değerim çok iyiydi.
Canım ilk gebeliğimde neredeyse 9 ay adet günümü hissetmiştim. Olabilir o yüzden.
sıkma canını pazartesi bakalım kaç olcak, yınede artmış onemli olan o , benımde yuzde 70lerde artmştı 2 kat olmamıştı
Haklısın canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallh.İnsAllah ondan kaynaklidir canım. İnsan ister istemez korkuyor
Kızlar keseyi görenler ultrasonda sonuçlar nasıl çıktı, sata göre kaçtı ultrasonda gününüz kaçtı kaç mm çıktı
Muhtemelen Benimde öyle çok artış olmayacak heralde ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum, inşalalh artacak, kuzucuğuma güveniyorum :)
Haklısın canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallh.
Canım o zamanla kapatıyo aslında, çok takılmamak lazım bence.
Bana doktor folidoce verdi folik asit ve b12 içeriyor. SGK ödemiyor 17 TL civarındaKızlar aranızda elevit kullanan varmı içeriğine bakarken domuz jelatini olduğunu öğrendim.davalık bir durum.bayerde açıklama yapmış var diye.günlük bundan kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor.
Merhaba kizlar, 6 aylik bir bebegim var ve hamile oldugumu ogrendim. Ilk basta bebegime haksizlik yaptigim hissi beni yedi bitirdi. Allah insallah her seyi kolaylastiracak dedik ve 23 nisan'a gun saymaya basladik. Verene cok sukur. Benim gibi sezaryen sonrasi kisa surede hamile kalan var mi?
ruzgaridizginleyencocuk canım sende bulantım aşırı fazla demişsin, ben çok sevindim adına valla :) inşallah bebişin kalbi hızlandı bak sağlıklıca gelişiyor :)
Ben varım oğlum 7 aylık :)
Bugün doktora gittik çok fazla küstüm ve üşüyorum.Usg de baktık doktor geç döllenme olduğunu düşünüyorum dedi kalp atışı normal e dönmüş.Bu bebek doğacak dedi :)) ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı üşüme
Canım gözlerin aydın olsun çok sevindim yuppi :)Ben varım oğlum 7 aylık :)
Bugün doktora gittik çok fazla küstüm ve üşüyorum.Usg de baktık doktor geç döllenme olduğunu düşünüyorum dedi kalp atışı normal e dönmüş.Bu bebek doğacak dedi :)) ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı üşüme
muadili decavit canim ama onun icerigini bilmiyorum bakmak lazim. ben decavit kullaniyorumBen de duydum. Muadili yok mu acaba.. Yerine başka ilaç yazamaz mı doktorunla bir görüş canım.
Folic asitte ayrıca kullanıyorum. Eleviti bu günden itibaren kullanmayacagımBana doktor folidoce verdi folik asit ve b12 içeriyor. SGK ödemiyor 17 TL civarında
Ay çok sevindim canım, gözün aydın :) sormasak söylemiyorsun bak sende.
Hiç üzülme o zaman, bebiş sağlıklı ya bulantı üşüme geçecek idare et tatlı anne.
Canım gözlerin aydın olsun çok sevindim yuppi :)
Uyumaktan yazamadım ama cidden icim rahatladı çok şükür :) doktor üç günde bir serum a çağırdı devam ederse bugün üç serum aldım hala susuz hissediyorum:/