2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Rahim genişlemesinden de olabilirmiş ağrı . İnsAllah öyledir

Maşallah canım, sağlıkla gelsinler inşallah. Kese sonrası bhcg kontrolü yapmıyorlar zaten.

Benim dün 342 çıktı. Yarın bi daha gidicem bakalım. Düşüş yok ama dünkü yeteri kadar yükselmemişti.

İnşalalh yarın 700lü bişi olur da içimiz rahat eder.

artısların nasıl gitti canım,

Rahim genişlemesinden de olabilirmiş ağrı . İnsAllah öyledir

Evet canım, hatta batma hissi falan da yan bağların gerilmesindenmiş.

Benim gece hafif ağrım oldu, sabaha hafif kanamam oldu ama geçti gitti. Bakalım ne durumdayız acaba yarın öğrenicez.

artısların nasıl gitti canım,

İlk Pazartesi öğrendim; 77

Çarşamba; 277

Cumartesi; 342

Kanama olunca koşup gittim meğer yeteri kadar da yükselmemiş. Takibe devam edicez bakalım. Öncelik değerim çok iyiydi.

Yarın adet gunummdu onddan kaynaklı olbilr mi sizce

Canım ilk gebeliğimde neredeyse 9 ay adet günümü hissetmiştim. Olabilir o yüzden.

sıkma canını pazartesi bakalım kaç olcak, yınede artmış onemli olan o , benımde yuzde 70lerde artmştı 2 kat olmamıştı

İnsAllah ondan kaynaklidir canım. İnsan ister istemez korkuyor

Kızlar keseyi görenler ultrasonda sonuçlar nasıl çıktı, sata göre kaçtı ultrasonda gününüz kaçtı kaç mm çıktı

sıkma canını pazartesi bakalım kaç olcak, yınede artmış onemli olan o , benımde yuzde 70lerde artmştı 2 kat olmamıştı

Muhtemelen Benimde öyle çok artış olmayacak heralde ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum, inşalalh artacak, kuzucuğuma güveniyorum :)

İnsAllah ondan kaynaklidir canım. İnsan ister istemez korkuyor
Haklısın canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallh.
Kızlar keseyi görenler ultrasonda sonuçlar nasıl çıktı, sata göre kaçtı ultrasonda gününüz kaçtı kaç mm çıktı

Canım o zamanla kapatıyo aslında, çok takılmamak lazım bence.

hiçç bilgim yok canım, öyledir belki bilemiyorum bende bayramdan sonra gidicem

Ben varım oğlum 7 aylık :)

ruzgaridizginleyencocuk canım sende bulantım aşırı fazla demişsin, ben çok sevindim adına valla :) inşallah bebişin kalbi hızlandı bak sağlıklıca gelişiyor :)

Bugün doktora gittik çok fazla küstüm ve üşüyorum.Usg de baktık doktor geç döllenme olduğunu düşünüyorum dedi kalp atışı normal e dönmüş.Bu bebek doğacak dedi :)) ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı üşüme

Ay çok sevindim canım, gözün aydın :) sormasak söylemiyorsun bak sende.

Hiç üzülme o zaman, bebiş sağlıklı ya bulantı üşüme geçecek idare et tatlı anne.

Canım gözlerin aydın olsun çok sevindim yuppi :)

Ay çok sevindim canım, gözün aydın :) sormasak söylemiyorsun bak sende.

Hiç üzülme o zaman, bebiş sağlıklı ya bulantı üşüme geçecek idare et tatlı anne.

Uyumaktan yazamadım ama cidden icim rahatladı çok şükür :) doktor üç günde bir serum a çağırdı devam ederse bugün üç serum aldım hala susuz hissediyorum:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…