2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Dr. Banu Çiftçi nin uygulamasi cok basarili
Görmüştüm onu, indireyim :KK200:
Ben de oluyor hele dün akşam birden ayaktayken bıçak saplandı koltuğa zor attım kendimi .Ama normal gebelikte kasik ağrısı, bulantı mide yanması çarpıntı saçma sapan rüyalar bacak krampları olan şeyler uykudan dahi uyandirabilir

Bi önceki düşüğümde pembe leke sonra kahveye dönmüştü. Sonra ağrım başlamıştı dr'um düşük başlamış demişti. Aynı şey yine olmaz inşallah :KK42:

Gunaydin kizlar bu gece de 3:30da basladi bulantilarim ve hic gecmedigi icin uyuyamiyorum. Caresiz kaldim napicam bilmiyorum:KK43:(

Canım uykudan uyandırıyorsa bi doktora mı gitseydin, ilaç ya da serumla azıcık kendine gelirdin.
Günaydın kızlar tsh testini devlet hastanesinin acilinde yaptıramazmıyız? Şuan her yer tatile girdi ya
Yaparlar canım. Ama biraz trip atabilirler :)

Günaydın kızlar:KK49:bendede sabah bulantıları başladı uzun sürmez inşallah:olamaz:

İnşallh canım.

Kızlar bu gen testini nerde nw zaman yapıyorlar herkese uygulanıyor mu

Genelde düşük sonrası tıbbi genetik polikliniği bakıyo canım. Hatta sanırım 2 düşük sonrası testi yapıyorlar.

Şimdi hafif kanamam da başlamış, allahım aynı son olmasın lütfen ya :KK43:

:eek: Canımmm ya geri aldım sınırda benim ozaman :KK14: gecen ay ki tahlilde normaldi yükselmiş gebelikte dr da gebelikte daha sıkı takip edicez dedi sende alsatma yüksek seninkide ilac başka

canım dun endokrıne gittim, ultrason cektıler kan aldılar bugun sonuclarım cıktı ben pek anlamıyorum ama sonuclar şöyle,
Anti TPO (Anti M) 0,7 U/ ml 0-9'
T3, Serbest 2,82 pg/ml 2,1-4,4'
T4, Serbest 0,82 ng/dL 0,61-1,24' Gebelik Birinci Trimester: 0.52 - 1.08 Gebelik İkinci Trimester: 0.45 - 0.99 Gebelik Üçüncü Trimester: 0.48 - 0.95
TSH 2,29 uIU/ml 0,38-5,33' Gebelik 1.trimester: 0.05 - 3.70 Gebelik 2.trimester: 0.31 - 4,35 Gebelik 3.trimester: 0.41 - 5,18

X