2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
ama yinede bayramda kendinizi yormayın sonuçta kanama olmasada ilk 3 ay hepimizin çok dikkatli olmasi lazım
Kasıklarım ağrıyor diye köşede az oturdum geçen, hemen laf soktu benim kv neden yemeğe yardım etmiyomuşum. Hem de babanne olacağını yeni öğrenmişti Allah bana sabır versin bu bayram.. Ne yapıcam bilmiyorum, hizmeti çok sever benim eşimin ailesi. Otursam yatsam naz yapıyor kaçıyor derler o kafadalar. Benim de çok sancım oluyor, hep uyuyasım geliyor.. Ne yapıcam bilmiyorum. Öyle işten kaçan bir yapım da yok ama o damgayı vururlar.

Öyle canım nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz 3 gen heterezigot 1 homozigot benim tsh yükselmiş biraz 2.5 larda benimde bayrAmdan sonra göstercem ilaç kullanıyorum ben ömür boyu kullanıcam gerci guatr dan dolayı

Eşin sana destek oluyorsa hiç takma onları boşver öyle desinler
Öyle kafada insanlara iş yapsanda yaranamazsın ki
Ah ahh ele karışmak çok zor derlerdi doğruymuş

Canım başka dr a da görünsene, dr dan dr a ultrasondan ultrasona bile değişiyor bazen yorumlar kahverengi leke bende de oldu progestan kullandim iki hagta sonra gecti seninki de ins oyledir aklına kötüsünü getirme dua edelim hep beraber inş seninledir bebisin

Bilmem mı canım benim ilk hamileliğimde ayni o sekildeydim 6 görümce 2 elti yemekli misafir kayinvalide gelir bisey ellemezdi ağrım bulantim umurlari değildi onlarda yaşamış nihayetinde hamilelik sonra ben 20. Haftada kaybedince tabi herkes üzüldü 2. Hamileligimde kimse gelmedi dikkat et diye aradılar sürekli onuda 21. Haftada kaybettim şu an her aradıklarında sakın elleme kalkma tuvalet dışında diyorlar bayramda da ellemek istesem bile ne eşim elletir ne onlar. Yalana karşıyım ama eşin sana destek oluyorsa bu konuda yalan söyleyebilirsiniz bence canım doktor düşük tehlikem olduğunu kendimi yormamam gerektigini söyledi diyin aslında yalan da sayılmaz ilk 3 ay herkesin düşük tehlikesi var ben doktora bugün dikisimi 12. Haftada mı atacaksınız dedim bi düşük tehlikesi olan haftaları atlatalım 10-11. Haftaya gelelim konuşuruz dedi

simdilik sanatoryumda gogus hastaliklari hastanesinde bi doktora gorundum ama zaten hep kan degerime bakildgni icin onemsemedim. Ultrasyon kismi icin doktor arastiriyorum canim sen nereye gidiyorsun
canım kese için meslek hastalıkları hastanesine gitmiştim çünkü orada doktor esinide alıyor iceri çok memnun kaldım hatta. Ama çok gelişmiş cihazları yok mesela ses bozuktu kalp atışını dinletemedi .Zubeyde hanıma gidecegim artik

Kızlar perşembe hastaneye gittiğimde sata gore bebeğim 8+2 ama uktrasonda 6+5 çıktı simdi hangisini söyleyeceğim hiç anlamadim

Bugün başka bir doktora daha gittim.Lekeden ziyade kalp atışı düşük.oldugu için ihtimal vermiyorlar atım.baslar başlamaz 120 ve üstü olurmuş

Eşin sana destek oluyorsa hiç takma onları boşver öyle desinler
Öyle kafada insanlara iş yapsanda yaranamazsın ki
Ah ahh ele karışmak çok zor derlerdi doğruymuş

Valla onlar eşe dosta mahçup olmasın diye kendimi yormayacağım artık bu bayram. Yapsam da yapmasam da kıymetim aynı çünkü Bu bayram bebeğim için kaçacağım işten. Ne derlerse desinler

Son düzenleme:
Kızlar bu gen testini nerde nw zaman yapıyorlar herkese uygulanıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…