- 16 Ağustos 2017
- 386
- 267
- 34
Acaba afyonlu musun? Sanırım arkadaşımla isim benzerliğiKızlar başka bir ildeki sağlık ocağında bhcg baktırma imkanımız var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba afyonlu musun? Sanırım arkadaşımla isim benzerliğiKızlar başka bir ildeki sağlık ocağında bhcg baktırma imkanımız var mı?
En iyi uygulama hangisi? Ben 2 tane indirdim ama daha yarayışlı bir şey varsa onu kullanayım. Var mı önerdiğinizgözün aydın canım
devlet hastanesine mi gittin canım? nasıl yapmadılar hepsini ya?
kuzucum öyle herşeyi güzel güzel anlatan şunu ye bunu yap diyen doktor maalesef yok ki
uygulamalar var cepte, onları indir, bi de biz burdan paylaşıyoruz ya en iyi fikirler bunlar
Bebek boyutuna göre sanırımBu nasil anlasiliyor? Ne olculuyor?
En iyi uygulama hangisi? Ben 2 tane indirdim ama daha yarayışlı bir şey varsa onu kullanayım. Var mı önerdiğiniz
Canım bende yapıyorum bugun keseyi gördük iğne yerleri morarıyor hepkızlar iğne yaptığım yer mosmor ollmş her gun olcm bu iğneyi aramızda beşke clexan kullanan ver mı benmi yapamıyrm acaba
Kızlar ya aklıma ne geldi
Kurban bayrami geliyor malum çiğ ete dokunacak mısınız
Ben çocuklarda leke falan olur diye çok korkuyorum öyle şeylerden
Eldiven taksak?Kız nerden düşürdün aklıma
Var mıydı bunu bi çaresi?
Canim daha hic ultrasona sokmadi doktor beni carsamba kan verdim beta 1358 cikti sat 13 temmuz gec dollenme galiba pazarteso gel keseyi gorelim dedi kalp atisina bakabilir miyiz bilmiyorum acikcasiKalp atışı için gitmiş mıydın?
Benim gec dollenme galiba benim carsamba beta 1358 cikti pazartesi bakalim gel de dedi ac gel dedi tetkik de isteyecekmisÇok geç değilmi kese için. Kalp atışınıda duyarsın herhalde. Bende hafta içi kalp atışını duysaydım
Canım toxo plazma diye bi hastalıgı gecirdiysen çok önemli değil sanırım ben gecirmemisim kedi köpek sevmek yasak çiğ ete dokunmak yasak etim çok iyi pişmiş olacak ve yesilligimi sirkeli suyla yıkayıp yiyecekmisim ama yinede bayramda kendinizi yormayın sonuçta kanama olmasada ilk 3 ay hepimizin çok dikkatli olmasi lazımKızlar ya aklıma ne geldi
Kurban bayrami geliyor malum çiğ ete dokunacak mısınız
Ben çocuklarda leke falan olur diye çok korkuyorum öyle şeylerden
aynen cnm sen kaclık yapıyosun hangi ilaçları kullunıyosun sende ne van pıhtılaşmamıCanım bende yapıyorum bugun keseyi gördük iğne yerleri morarıyor hep
Eldiven taksak?
İlkindede kurbana denk gelmişti pek ellememiştim sanki ya eşime poşet açmıştım
Dr. Banu Çiftçi yazip arat appstore da yada andriodde. En guzel gebelik takibi orda. Videolar cok basariliEn iyi uygulama hangisi? Ben 2 tane indirdim ama daha yarayışlı bir şey varsa onu kullanayım. Var mı önerdiğiniz
Dr. Banu Çiftçi nin uygulamasi cok basariliBen henüz bişi indirmedim canım, bursan paylaşalım kullandıklarımızı birbirimize faydamız olsun :)
Canım 4000 lik zaten ilk etsapta bu dozla başlıuyormuş sonra değişiyor duruma göre sanırım aspirin ve iğne kullanıyorum bende pıhtılaşma tiroid gebelik şekeri yüksek tansiyon ne ararsan var :) malesef 4 genimde pıhtılaşma var 3 taşıyıcı 1 genetik kimyasalım ve 35 haftalık kaybım oldu canım çok korkuyorum yine bişe birşey olucak diyeaynen cnm sen kaclık yapıyosun hangi ilaçları kullunıyosun sende ne van pıhtılaşmamı
Valla aile hekimi dedi biz tamamini istryrmiyoruz fln.bende garanti olsun sie devlet dedim nyse bakriz bu bayram bitsindeAile hekimin yapamaz mı acaba canım hepsini ben doktorum istemeden aile hekimine gidip hamilelikte neye bakiliyorsa hepsine bakar mısınız dedim onlarda yaptı sağ olsun doktoruma götürdüm ekstradan idrar tahlili istedi benim doktorum hastane de değil özel muayenesi var sadece doğum ameliyat gibi şeyler için anlaşmalı bi hastanele o yüzden ben bana en yakın ozelde idrar tahlili ve kanda ki enfeksiyona bakılmasını istedim onun dışında tüm tahlilleri aile hekimine yaptırmayı düşünüyorum aile hekiminin yapamadıklarını da bana en yakın ozelde malum durumumuzdan dolayı devlette bekleyemiyoruz bide ben bulunduğum ilçede devlete gittim ikinci hamileligimde beta hcg 3000 daha çok yeni bidaha ki aya gel dedi Allah korusun dış gebelik falan olsa bidahaki aya cenaze mi gönderirler artık . Bayram sonrasina kalmasında sakınca olacağını zannetmiyorum canım eğer bilinen bi rahatsızlığın yoksa şeker gibi
Farklı şeyler istemiş demekki canım neyse bayramdan sonra hallolur inşallahValla aile hekimi dedi biz tamamini istryrmiyoruz fln.bende garanti olsun sie devlet dedim nyse bakriz bu bayram bitsinde
korkma canım rabbim ol derse olcak inşallah, bizim elimizden bişey gelmiyor ki, genlerin heterezigot mu senin benim 2 gen heterezigot, bende coraspin ve iğne kullanıyorum, d vitaminim cok dusuk bıde ekstra takvıye alıyorum, bugunde tsh cok yuksek dıye endokrıne gıttım , tahlıl yaptı belkı ılaca baslıcaz dedı sonuca gore,Canım 4000 lik zaten ilk etsapta bu dozla başlıuyormuş sonra değişiyor duruma göre sanırım aspirin ve iğne kullanıyorum bende pıhtılaşma tiroid gebelik şekeri yüksek tansiyon ne ararsan var :) malesef 4 genimde pıhtılaşma var 3 taşıyıcı 1 genetik kimyasalım ve 35 haftalık kaybım oldu canım çok korkuyorum yine bişe birşey olucak diye