2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
gözün aydın canım :KK200:

devlet hastanesine mi gittin canım? nasıl yapmadılar hepsini ya?

kuzucum öyle herşeyi güzel güzel anlatan şunu ye bunu yap diyen doktor maalesef yok ki :işsiz:

uygulamalar var cepte, onları indir, bi de biz burdan paylaşıyoruz ya en iyi fikirler bunlar :KK48:
En iyi uygulama hangisi? Ben 2 tane indirdim ama daha yarayışlı bir şey varsa onu kullanayım. Var mı önerdiğiniz

En iyi uygulama hangisi? Ben 2 tane indirdim ama daha yarayışlı bir şey varsa onu kullanayım. Var mı önerdiğiniz

Ben henüz bişi indirmedim canım, bursan paylaşalım kullandıklarımızı birbirimize faydamız olsun :)

Kızlar ya aklıma ne geldi
Kurban bayrami geliyor malum çiğ ete dokunacak mısınız
Ben çocuklarda leke falan olur diye çok korkuyorum öyle şeylerden

Kızlar ya aklıma ne geldi
Kurban bayrami geliyor malum çiğ ete dokunacak mısınız
Ben çocuklarda leke falan olur diye çok korkuyorum öyle şeylerden
Canım toxo plazma diye bi hastalıgı gecirdiysen çok önemli değil sanırım ben gecirmemisim kedi köpek sevmek yasak çiğ ete dokunmak yasak etim çok iyi pişmiş olacak ve yesilligimi sirkeli suyla yıkayıp yiyecekmisim ama yinede bayramda kendinizi yormayın sonuçta kanama olmasada ilk 3 ay hepimizin çok dikkatli olmasi lazım

aynen cnm sen kaclık yapıyosun hangi ilaçları kullunıyosun sende ne van pıhtılaşmamı
Canım 4000 lik zaten ilk etsapta bu dozla başlıuyormuş sonra değişiyor duruma göre sanırım aspirin ve iğne kullanıyorum bende pıhtılaşma tiroid gebelik şekeri yüksek tansiyon ne ararsan var :) malesef 4 genimde pıhtılaşma var 3 taşıyıcı 1 genetik kimyasalım ve 35 haftalık kaybım oldu canım çok korkuyorum yine bişe birşey olucak diye :KK43:

Aile hekimin yapamaz mı acaba canım hepsini ben doktorum istemeden aile hekimine gidip hamilelikte neye bakiliyorsa hepsine bakar mısınız dedim onlarda yaptı sağ olsun doktoruma götürdüm ekstradan idrar tahlili istedi benim doktorum hastane de değil özel muayenesi var sadece doğum ameliyat gibi şeyler için anlaşmalı bi hastanele o yüzden ben bana en yakın ozelde idrar tahlili ve kanda ki enfeksiyona bakılmasını istedim onun dışında tüm tahlilleri aile hekimine yaptırmayı düşünüyorum aile hekiminin yapamadıklarını da bana en yakın ozelde malum durumumuzdan dolayı devlette bekleyemiyoruz bide ben bulunduğum ilçede devlete gittim ikinci hamileligimde beta hcg 3000 daha çok yeni bidaha ki aya gel dedi Allah korusun dış gebelik falan olsa bidahaki aya cenaze mi gönderirler artık . Bayram sonrasina kalmasında sakınca olacağını zannetmiyorum canım eğer bilinen bi rahatsızlığın yoksa şeker gibi
Valla aile hekimi dedi biz tamamini istryrmiyoruz fln.bende garanti olsun sie devlet dedim nyse bakriz bu bayram bitsinde

Canım 4000 lik zaten ilk etsapta bu dozla başlıuyormuş sonra değişiyor duruma göre sanırım aspirin ve iğne kullanıyorum bende pıhtılaşma tiroid gebelik şekeri yüksek tansiyon ne ararsan var :) malesef 4 genimde pıhtılaşma var 3 taşıyıcı 1 genetik kimyasalım ve 35 haftalık kaybım oldu canım çok korkuyorum yine bişe birşey olucak diye :KK43:
korkma canım rabbim ol derse olcak inşallah, bizim elimizden bişey gelmiyor ki, genlerin heterezigot mu senin benim 2 gen heterezigot, bende coraspin ve iğne kullanıyorum, d vitaminim cok dusuk bıde ekstra takvıye alıyorum, bugunde tsh cok yuksek dıye endokrıne gıttım , tahlıl yaptı belkı ılaca baslıcaz dedı sonuca gore,

X