Çok şükür Rabbime bebeğimin kalp atışını duydum bende 6+5te bebişte kesede günümüzle uyumlu daha ne olsun şükretmek için tek sorunumuz kum döküyo olmam ben bel agrisini hamilelikten sanarken meğer böbrek ağrısı cekiyormusum...
Gozun aydin darisi basimiza insallahSelam.kizlar minigimin kalp atislarini duyduk buhun cok mutluyum
Cok sevindim canimBen bugun sonunda kontrole gidebildim sat gore 5 hafta 6 gunluk saniyodum ultrasonda 6 hafta 3 gunluk cikti. Keseyide gorduk kalp atisida duyuldu çok şukur.darisi sizlerin basina insallah
İnsallah kisa zamanda gecer canimÇok şükür Rabbime bebeğimin kalp atışını duydum bende 6+5te bebişte kesede günümüzle uyumlu daha ne olsun şükretmek için tek sorunumuz kum döküyo olmam ben bel agrisini hamilelikten sanarken meğer böbrek ağrısı cekiyormusum...
Aynen bende dün doktora gittiğimde bende de çıktı ilaç verdi. Tek doz kullanımı olan toz. ben kullandım dün malesef. Sonuçta doktorlarımız gebe olduğumuzu biliyor bizi tehlikeye atmazlar diye umuyorumKizlar tahlil sonuclarimda idrar yolunda enfeksiyon cikti ve antibiyotik yazdi doktor gebelik icin uygun olsada pek icime sinmiyor ilac kullanmak ilacin ismi Piyeloseptyl ve bu ilaci ictikten bir saat sonra felaket bulantim basliyor basina gelen var mi ??
Malesef canım birini gece yatarken ayarlasan digerini mecbur gunduz vakti alacaksin. Bende bu hamileligimde değil ama önceki hamileliklerimde hem antibiyotik kullandım kanimda ki enfeksiyon için için rahat olsun bebise bi zarari yok ama bulantı için yapılacak bisey yok zaten koyun hapı gibi insanın yutarken basliyo midesi bulanmaya Allah yardımcın olsun antibiyotik ve bol su inşallah geçerKizlar tahlil sonuclarimda idrar yolunda enfeksiyon cikti ve antibiyotik yazdi doktor gebelik icin uygun olsada pek icime sinmiyor ilac kullanmak ilacin ismi Piyeloseptyl ve bu ilaci ictikten bir saat sonra felaket bulantim basliyor basina gelen var mi ??
Canım mutlaka kemerini tak ozel aracta da olsan otobüste de olsan asla çıkarma. Ayaklarina corap giy usutme. Her molada yürü, birseycik olmaz Allahın izniyle, iyi tatiller :)Uzak yola gidecek olan hamişler bayramda neye karar verdiniz? Bende yarın 10 saatlik yola çıkıyorum Rabbim yardımcımız olsun
Kizlar tahlil sonuclarimda idrar yolunda enfeksiyon cikti ve antibiyotik yazdi doktor gebelik icin uygun olsada pek icime sinmiyor ilac kullanmak ilacin ismi Piyeloseptyl ve bu ilaci ictikten bir saat sonra felaket bulantim basliyor basina gelen var mi ??
simdilik sanatoryumda gogus hastaliklari hastanesinde bi doktora gorundum ama zaten hep kan degerime bakildgni icin onemsemedim. Ultrasyon kismi icin doktor arastiriyorum canim sen nereye gidiyors
Kızlar hacettepeye gitmeyi istiyorum ama randevu alamadım.
Ondanda yazdi doktor ictim ama iste insan bir tedirgin oluyorAynen bende dün doktora gittiğimde bende de çıktı ilaç verdi. Tek doz kullanımı olan toz. ben kullandım dün malesef. Sonuçta doktorlarımız gebe olduğumuzu biliyor bizi tehlikeye atmazlar diye umuyorum
Saol canim insallah gececekKızlar ilaçlarınızı mutlaka kullanın Allah korusun enfeksiyon daha kötü.
İlaçlar bebişe zarar vermiyorlar hem.
Geçmiş olsun.
Misafir hasta olarak baktırabilirsin cnmKızlar başka bir ildeki sağlık ocağında bhcg baktırma imkanımız var mı?
Amin canim insallah gunde 3 defa iciyorum bir aksam ilacini icip hemen yata biliyorum diger vakitler mahvediyor beniMalesef canım birini gece yatarken ayarlasan digerini mecbur gunduz vakti alacaksin. Bende bu hamileligimde değil ama önceki hamileliklerimde hem antibiyotik kullandım kanimda ki enfeksiyon için için rahat olsun bebise bi zarari yok ama bulantı için yapılacak bisey yok zaten koyun hapı gibi insanın yutarken basliyo midesi bulanmaya Allah yardımcın olsun antibiyotik ve bol su inşallah geçer
Misafir hasta olarak baktırabilirsin cnm
Ben gun boyu cok acikiyor cok susuyor ve cok tuvalete gidiyorum :) pazartesi keseyi gormeye gidicez sat 13 temmuzKızlar bu saatte aşırı derecede acikmalariniz oluyor mu acaba?