2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230

gözün aydın canım

Uzak yola gidecek olan hamişler bayramda neye karar verdiniz? Bende yarın 10 saatlik yola çıkıyorum Rabbim yardımcımız olsun

Kizlar tahlil sonuclarimda idrar yolunda enfeksiyon cikti ve antibiyotik yazdi doktor gebelik icin uygun olsada pek icime sinmiyor ilac kullanmak ilacin ismi Piyeloseptyl ve bu ilaci ictikten bir saat sonra felaket bulantim basliyor basina gelen var mi ??

Aynen bende dün doktora gittiğimde bende de çıktı ilaç verdi. Tek doz kullanımı olan toz. ben kullandım dün malesef. Sonuçta doktorlarımız gebe olduğumuzu biliyor bizi tehlikeye atmazlar diye umuyorum

Malesef canım birini gece yatarken ayarlasan digerini mecbur gunduz vakti alacaksin. Bende bu hamileligimde değil ama önceki hamileliklerimde hem antibiyotik kullandım kanimda ki enfeksiyon için için rahat olsun bebise bi zarari yok ama bulantı için yapılacak bisey yok zaten koyun hapı gibi insanın yutarken basliyo midesi bulanmaya Allah yardımcın olsun antibiyotik ve bol su inşallah geçer

Uzak yola gidecek olan hamişler bayramda neye karar verdiniz? Bende yarın 10 saatlik yola çıkıyorum Rabbim yardımcımız olsun
Canım mutlaka kemerini tak ozel aracta da olsan otobüste de olsan asla çıkarma. Ayaklarina corap giy usutme. Her molada yürü, birseycik olmaz Allahın izniyle, iyi tatiller :)

Kızlar ilaçlarınızı mutlaka kullanın Allah korusun enfeksiyon daha kötü.

İlaçlar bebişe zarar vermiyorlar hem.

Geçmiş olsun.

Amin canim insallah gunde 3 defa iciyorum bir aksam ilacini icip hemen yata biliyorum diger vakitler mahvediyor beni

Kizlar valla doktor bendende bi du ya tahlil istedi. Devlette yaparim die yapmadim. Devlete gittim asiri sira vardi. Bayram sonrası yapsam.bi sikinti olmaz insallah degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…