kizlarrr çok şükür evimi tasifim dun ilk defa yeni evimde uyudum eski ev toparlandiya artik buraya yavaş yavaş yerlesirim insallah. cok yoruldum heryerim agriyor cok korktum bu surecte birsey olur bebege falan diye ama rabbim korudu
wendy cuğum beni de ekler misin? Yaş 32, İstanbul, öğretmen, sat 26 haziran, doğum 3 nisan, ilk çocuk inş, kalp atışı duyuldu :)
mthfr c 667 t heterozıgot faktır II g 20210a hetrocıgot oaı 4g 5g cıkmıs cnm3 testim heterojen çıktı özellikle faktor V biraz tehlikeli Ayrıca bir tanede düdüğüm oldu o nedenle kullanıyorum
Keseyi gördük 5+0 da çok şükür canımm birdahaki kontrol 5 Eylül benimde senin kaybın oldumu hiç nasıl öğrendim kan pıhtılaşması nı ? Belkide ben hep kanamayla düşük yaşadığım için kesmiştir coraspine i bilemiyorum ki?
canım ben 5 yıl önce devlet hastanesi ile doğumevi birleşmeden önce doğumevinde çalışıyodum, o yüzden doğumevinde doç.dr. gökhan açmaz'a gidiyorum. doktorlarla hemşirelerle tanışık olduğum için benim evim gibi orası. ülkü hanımla da daha önce çalışmıştık memorial deki, çok iyi ilgilidir. sadece ben memorial'in doğumdaki bakımını beğenmemiştim. acıbadem bu konuda daha iyi. Özge hanım var acıbadem de, bi de ona git istersen?
canım benim de değerim p.tesi 77'ydi, çarşamba 270 olmuş muhtemelen geç döllenme benimki de. 2 katından fazla olması iyi anlamına geliyor zaten.
benim kızım sezaryen olduğu için bu da 38 sonrası doğar diye düşündüğümden nisan annesi kalmaya devam ediyorum, yoksa zaten nisan sonuna denk geliyodu :)
Aynen arada gidebilirsin 30 tl muayene ucreti. Beta hcg degerime baktirmistim o da 35ti. Digerlerine gore baya uygun yani. Aysegul gumrah tuncel de cok iyi diye duydum oradaki bi hamisten. (Fatih beyin esi sanirim doktor) ama ben yine fatih beye devam edicem bi sorun yok cunku sakin,anlatiyo herseyi dinliyo. Ben de bayramdan sonra ozel doktoruma gecicem ama her testi yaptiramam. Devlet ara ara da hayata giderim diyorum.Amin canım inşallah Fatih bey yeni gelmiş sanırım bi ark söyledi ilgili bi dr mu peki muayene ücreti nekadar olmazsa arada giderim bende hiç belli olmuyor dr izinde oluyor randevu bulamıyoruz yedek te olsa bi dr iyi olur
simdilik sanatoryumda gogus hastaliklari hastanesinde bi doktora gorundum ama zaten hep kan degerime bakildgni icin onemsemedim. Ultrasyon kismi icin doktor arastiriyorum canim sen nereye gidiyorsunBende keciorendeyim :) hangi hastaneye gidiyorsun canim
ben yenimahalle eğitim araştırma hastanesine gidiyorum .size yakın olsa doktor önerirdim ama bu kadar uzakta bi hastaneye gelmek gereksiz olursimdilik sanatoryumda gogus hastaliklari hastanesinde bi doktora gorundum ama zaten hep kan degerime bakildgni icin onemsemedim. Ultrasyon kismi icin doktor arastiriyorum canim sen nereye gidiyorsun
Karataş ta 65 canımm bhcg testine de +20 ödedim aman yeterki sağ salim atlatalım da ben herşeyden kısıp dr kontrollerine ilaçlara ayırcam mecburen Çünkü dr çok önemli doğru yönlendirmesi zaman kaybetmemesi gerekiyor. Tedbir bizden takdir Allah tan inşallahAynen arada gidebilirsin 30 tl muayene ucreti. Beta hcg degerime baktirmistim o da 35ti. Digerlerine gore baya uygun yani. Aysegul gumrah tuncel de cok iyi diye duydum oradaki bi hamisten. (Fatih beyin esi sanirim doktor) ama ben yine fatih beye devam edicem bi sorun yok cunku sakin,anlatiyo herseyi dinliyo. Ben de bayramdan sonra ozel doktoruma gecicem ama her testi yaptiramam. Devlet ara ara da hayata giderim diyorum.
İnşallah bu sefer herşey güzel olur canımm kese 5+0 da 7.44 mm görüldü şuan için bi rahatlama olmadı tabi bebişi görüp kalp atışını duyunca bir nebze rahatlıcam inşallahbenım 3 defa kımyasal gebelık oldu, adet gecıkmesı oldu beta yukseldı sonra adet kanamasıyla atıldı pıhtulasma testı kromoozom testı yapıldı oyle cıktı bayadırda coraspin içiyordum bu sefer keseyı gorcek kadar ılerledı coraspinin faydası oldu dıye dusunuyorum bende cnaım ama nasip tabi rabbim ol derse oluyor,, bakalım inşallah bu iğneler ilaçlar vesile olurda kucağımıza almak nasip olur benmde bıdaha kontrol 7 eylülde, kese nasıl çıktı senin canım kaç mm
İnşallah bu sefer herşey güzel olur canımm kese 5+0 da 7.44 mm görüldü şuan için bi rahatlama olmadı tabi bebişi görüp kalp atışını duyunca bir nebze rahatlıcam inşallah
Ben bugun sonunda kontrole gidebildim sat gore 5 hafta 6 gunluk saniyodum ultrasonda 6 hafta 3 gunluk cikti. Keseyide gorduk kalp atisida duyuldu çok şukur.darisi sizlerin basina insallah
Aynen canim nolur nolmaz diye bayram sonrasina k.oren egitim arastirmadan bi randevu aldim ama bakalm belki uygun fiyatli yakin bi ozel hastane bulursam ona giderm. su asamada ozele gtmek gereksiz gibi geliyor ama bilemiyorum da ya kararsiz kaliyorumben yenimahalle eğitim araştırma hastanesine gidiyorum .size yakın olsa doktor önerirdim ama bu kadar uzakta bi hastaneye gelmek gereksiz olur
Aynen canim dogru diyosun. Amin hakkimizda hayirlisiKarataş ta 65 canımm bhcg testine de +20 ödedim aman yeterki sağ salim atlatalım da ben herşeyden kısıp dr kontrollerine ilaçlara ayırcam mecburen Çünkü dr çok önemli doğru yönlendirmesi zaman kaybetmemesi gerekiyor. Tedbir bizden takdir Allah tan inşallah
bircok ozelde dedigin gibi.. Hemen siradakiiiii mantigi oldugundan hizli hizli biseyler soluyolar.Kadın doğum iyi hoş da çok aceleye geliyor ya. Korkularım var, endişelerim var rahat konuşamıyorum, doktor acele ettikçe ne diyeceğimi unutuyorum. İncik cıncık öğrenmek istiyorum, heves var sonuçta. Özel hastane de çok para.. Paraya kıysam mı yoksa ilerisi için tasarruf mu yapsam kadın doğuma devam mı bilemedim
ay bebiş gelmeden iyi yapmışsın, şimdi dinlen bol bol yavaştan yerleşirsin canım.
sagol canimm cok tesekkur ederim
Kızlar bugün 3 mm olarak bebeğimi gördüm. Kalp atışı var ama net olmadığı için dinletemiyorum daha cok küçük dedi doktorum. Sata göre 6+5 idi ama ultrasonda 5+6 çıktı.
Ben de bugün kadın doğuma gittim. 5+4 sanıyordum, 4+5 çıktı ultrasonda. Bayramdan sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Bir de tahlilleri sağlık ocağında yaptır burda yapmıyoruz dedi. Anlamadım. Kadın doğumda nasıl gebelik ile ilgili tahlilleri yapmazlar..
Kadın doğum iyi hoş da çok aceleye geliyor ya. Korkularım var, endişelerim var rahat konuşamıyorum, doktor acele ettikçe ne diyeceğimi unutuyorum. İncik cıncık öğrenmek istiyorum, heves var sonuçta. Özel hastane de çok para.. Paraya kıysam mı yoksa ilerisi için tasarruf mu yapsam kadın doğuma devam mı bilemedim