2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
kizlarrr çok şükür evimi tasifim dun ilk defa yeni evimde uyudum eski ev toparlandiya artik buraya yavaş yavaş yerlesirim insallah. cok yoruldum heryerim agriyor cok korktum bu surecte birsey olur bebege falan diye ama rabbim korudu

ay bebiş gelmeden iyi yapmışsın, şimdi dinlen bol bol yavaştan yerleşirsin canım.

wendy cuğum beni de ekler misin? Yaş 32, İstanbul, öğretmen, sat 26 haziran, doğum 3 nisan, ilk çocuk inş, kalp atışı duyuldu :)

ekliyorum :)

benım 3 defa kımyasal gebelık oldu, adet gecıkmesı oldu beta yukseldı sonra adet kanamasıyla atıldı pıhtulasma testı kromoozom testı yapıldı oyle cıktı bayadırda coraspin içiyordum bu sefer keseyı gorcek kadar ılerledı coraspinin faydası oldu dıye dusunuyorum bende cnaım ama nasip tabi rabbim ol derse oluyor,, bakalım inşallah bu iğneler ilaçlar vesile olurda kucağımıza almak nasip olur benmde bıdaha kontrol 7 eylülde, kese nasıl çıktı senin canım kaç mm

Amin canım inşallah Fatih bey yeni gelmiş sanırım bi ark söyledi ilgili bi dr mu peki muayene ücreti nekadar olmazsa arada giderim bende hiç belli olmuyor dr izinde oluyor randevu bulamıyoruz yedek te olsa bi dr iyi olur
Aynen arada gidebilirsin 30 tl muayene ucreti. Beta hcg degerime baktirmistim o da 35ti. Digerlerine gore baya uygun yani. Aysegul gumrah tuncel de cok iyi diye duydum oradaki bi hamisten. (Fatih beyin esi sanirim doktor) ama ben yine fatih beye devam edicem bi sorun yok cunku sakin,anlatiyo herseyi dinliyo. Ben de bayramdan sonra ozel doktoruma gecicem ama her testi yaptiramam. Devlet ara ara da hayata giderim diyorum.

Bende keciorendeyim :) hangi hastaneye gidiyorsun canim
simdilik sanatoryumda gogus hastaliklari hastanesinde bi doktora gorundum ama zaten hep kan degerime bakildgni icin onemsemedim. Ultrasyon kismi icin doktor arastiriyorum canim sen nereye gidiyorsun

simdilik sanatoryumda gogus hastaliklari hastanesinde bi doktora gorundum ama zaten hep kan degerime bakildgni icin onemsemedim. Ultrasyon kismi icin doktor arastiriyorum canim sen nereye gidiyorsun
ben yenimahalle eğitim araştırma hastanesine gidiyorum .size yakın olsa doktor önerirdim ama bu kadar uzakta bi hastaneye gelmek gereksiz olur

Karataş ta 65 canımm bhcg testine de +20 ödedim aman yeterki sağ salim atlatalım da ben herşeyden kısıp dr kontrollerine ilaçlara ayırcam mecburen Çünkü dr çok önemli doğru yönlendirmesi zaman kaybetmemesi gerekiyor. Tedbir bizden takdir Allah tan inşallah

İnşallah bu sefer herşey güzel olur canımm kese 5+0 da 7.44 mm görüldü şuan için bi rahatlama olmadı tabi bebişi görüp kalp atışını duyunca bir nebze rahatlıcam inşallah

İnşallah bu sefer herşey güzel olur canımm kese 5+0 da 7.44 mm görüldü şuan için bi rahatlama olmadı tabi bebişi görüp kalp atışını duyunca bir nebze rahatlıcam inşallah

5+0 kese günümüydü yoksa sat'a gore senın hesapladıgınmı

ben yenimahalle eğitim araştırma hastanesine gidiyorum .size yakın olsa doktor önerirdim ama bu kadar uzakta bi hastaneye gelmek gereksiz olur
Aynen canim nolur nolmaz diye bayram sonrasina k.oren egitim arastirmadan bi randevu aldim ama bakalm belki uygun fiyatli yakin bi ozel hastane bulursam ona giderm. su asamada ozele gtmek gereksiz gibi geliyor ama bilemiyorum da ya kararsiz kaliyorum

Aynen canim dogru diyosun. Amin hakkimizda hayirlisi

Kızlar bugün 3 mm olarak bebeğimi gördüm. Kalp atışı var ama net olmadığı için dinletemiyorum daha cok küçük dedi doktorum. Sata göre 6+5 idi ama ultrasonda 5+6 çıktı.

Ben de bugün kadın doğuma gittim. 5+4 sanıyordum, 4+5 çıktı ultrasonda. Bayramdan sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Bir de tahlilleri sağlık ocağında yaptır burda yapmıyoruz dedi. Anlamadım. Kadın doğumda nasıl gebelik ile ilgili tahlilleri yapmazlar..

Kadın doğum iyi hoş da çok aceleye geliyor ya. Korkularım var, endişelerim var rahat konuşamıyorum, doktor acele ettikçe ne diyeceğimi unutuyorum. İncik cıncık öğrenmek istiyorum, heves var sonuçta. Özel hastane de çok para.. Paraya kıysam mı yoksa ilerisi için tasarruf mu yapsam kadın doğuma devam mı bilemedim

bircok ozelde dedigin gibi.. Hemen siradakiiiii mantigi oldugundan hizli hizli biseyler soluyolar.

Kızlar bugün 3 mm olarak bebeğimi gördüm. Kalp atışı var ama net olmadığı için dinletemiyorum daha cok küçük dedi doktorum. Sata göre 6+5 idi ama ultrasonda 5+6 çıktı.

gözün aydın canım

devlet hastanesine mi gittin canım? nasıl yapmadılar hepsini ya?

kuzucum öyle herşeyi güzel güzel anlatan şunu ye bunu yap diyen doktor maalesef yok ki

uygulamalar var cepte, onları indir, bi de biz burdan paylaşıyoruz ya en iyi fikirler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…